Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar;
Sanah; 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, domates, salatalık, 1 bardak çay
Ara; sütlü türk kahvesi şekersiz
Öğlen; 3 kaşık bulgur pilavi, 1 kase yoğurt
Ara; 3 incir
Akşam; 1 kase çorba, bir tabak salata.

Su; 2 litreye yakın.

Spor; 3500 adım; 52,5

Öğleden sonra nerdeyse 4 saat yattım canlar
esperenzaa fattylamb94

selam kızlar bugunkü yediklerimi yazayım sizlere
sabah:4yk menemen 2kk peynir 2 dilim tam bugday ekmeği 5 zeytin domates salatalık
ara: 1 şeftali 1 ceviz
öğlen: 2yk menemen 2 yk türlü 1 dilim tam bugday ekmeği domates salatalık 2 yk yogurt
ara: 1 şeftali 1 ceviz 2 top dondurma( diyetisyenin 3 hafta üzerine ödülü kendisi külahlı ye dedi ben külahsız yedim)
akşam: 6 yk kıymalı türlü yağsız salata 1 kase yogurt 1 dilim tam bugday ekmeği

şimdilik 3lt su 50 dk tempolu yürüyüş: 125p
6000 adım: 90p

esperenzaa M mutsuzdrn medgic26 fattylamb94

Çok güzel canım

Maşallah canım

afiyet olsun canım biraz daha protein ağırlık verebilirsin

İyi akşamlar

Sabah
Klasik kahvaltı
1,5 dilim ekmek

Öğlen
1 pors etsiz sebze
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Akşam
1 pors etsiz sebze
1 dilim ekmek
5 kaşık yoğurt
1 adet şekerli türk kahvesi

Su 1,5 lt
Spor 30 dk leslie=90 puan

Şimdi duş alıp emzirme vaktime kadar kitap okuyacağım

Dusundum yine de
Pek de bisey gelmiyo aklima, benim tatli krizimi kan üzümü kesiyor, yani tatli aratmiyor (regl donemi haric)
Simdiiik, internette diyet tatli tarifleri var, onu bir kenara koyalim.
Benim onerim, mantikli mi bilmiyorum, baskalari da yorum yapsin tabi ki ama
1. Her gun 1 kare %85 bitter cikolata yesen mi acaba veya da 2 kuru incir oglenleri falan yesen mi acaba, bilemedim, benim gozume kilo acisindan zararsiz gozukuyolar.

2. Lokuma saldirdigin krizlerin var ya, o tarz krizin geldigini hissedince 4 tane kuru inciri birden agzina at, sonra da bol su.

3. Kahvaltida sucuk ye haslanmis yumurtayla, asiri tok tutacagindan tatli krizin bence cidden gecicek

Bu kadar geldi simdilik, gelirse baska biseyler yazarim gene

Kizlar su uygulamayi yukledim su takibim icin. 2 lt mi iciom 2.5 lt mu iciom karisiyor arada. Emin olmak adina ise yarar biseye benziyor.
Bu hafta 3 lt icmeye calisicam.

Eklentiler

• Screenshot_20180722-222501.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar kızlar

Menü:
Kahvaltı:
Zeytin 5
Peynir
Domates az
Yumurta

Ara:öğlen gibi oldu

Türk kahvesi

Yarım muz
Bir tatlı k yoğurt
Kakao

(Dondurmuştum onu yedim)

2 kuru kayısı
Yarım ceviz

Akşam
Yoğurt çorbası(pirinçsiz)
4 küçük köfte patates (fırın)
Çok az haşlanmış tavuk didik bir kaç didik aldım
Yeşillik salatası 2 yk
Limonata(ev yapımı) 2 bardak

Ara: yarım mısır haşlanmış
Türk kahvesi

Tatlı yaptım yemedim:/
Çikolata vs de yemedim
Limonata ev yapımı şekeri azdı çok değildi

Su 2 litre

Spor olarak da cezamı yaptım tempolu yürüyüş ile
65 dk falan
5 dk da evde işlere ve koşuşturmama sayıyorum eğer kabul edersen kaptanım
6dan 12 ye kadar misafir vardı çünkü

esperenzaa medgic26 S smygnc @giustizia_ fattylamb94

Ahahaha havai şimşek Harika imiş
Yağdı canım biraz rahatladı hava
Hâlâ çok sıcak yaw
Allah bu sene ve ileriki senelerde de kolaylık versin Feyza’cım sana
Amiiin canım :) en zorunu en başta alacağım stajlarımın o yüzden verebilirsem çok rahatlarım veremezsem sıkıntı büyük
verirsin canım hiç kendini kötüye şartlandırma tatlım.
Çok yavaş gidiyor sanki moralimi bozmak istemiyorum ama 79 kilo zaten biraz ödem ve o hafta çok yediğim için gördüğüm bi kiloydu. Orda hızlı kilo verdim ama şimdi aynı yerde dolaşıp duruyorum
moral bozma yok.Gayet de iyi gidiyorsun canım.Düşün ki tekrar motive olup adım atmadığını .Bu kiloları vermediğin gibi üstüne kilo alacaktın.Zaman bi şekilde akıp gidiyor.Acelen var mı? Yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kilo ver ama kalıcı olsun canım.Ben de bir senede tamamen istediğim kiloya geldim.önemli olan uzun sürmesi değil kalıcı olması.
Evet doğru söylüyorsun o çok güzel oluyo işte ben 75 desem bi rahatlıcam
75 de dersin canım 65 de.Bu kiloları bir ayda almadık kuzum.Önemli olan sağlıklı şekilde eksilmen .
Ben de cok katiliyorum bu yazdiklarina, sporsuz diyet kesinlikle kilo falan verdirmiyor. Yani evet verdiriyor ama uzun vadede, zaten o kadar uzun vadede sıkılıp bırakıyosun diyeti..
Spor hedefimize daha hızlı ve sağlıklı şekilde ulaşmamızı sağlıyor.Uzun bir yolu yayan aşmak yada araçla gitmek gibi

İnşallah canım:)

Ilki fena degildi simdi ikincisine giricemiinsalah o da fena gecmez eheh tesekkur ederim
İkincisi de iyi geçmiştşr inşallah.Öyle yada böyle gerilimin bitti .şi
teşekkür ederim canım ben iyiyim
Çok da aç bırakma kendini canım.Güzel bir kahvaltı yapmayı ihmal etme.Bir de canım geçen hafta koşturmacadan kahveyi tekrar çok tükettiysen ödem yapmış olabilir.Günde bir iki kupa yeşil çay içmeye çalış.
Süpürgen de geldi,kesin eksi gelecek.Süpürge bozuldu senin metabolizman da bozuldu sanki
Canım afşyet olsun.
İlaçlarını ihmal etme tabi ki.Enerjin gücün arttıkça hem daha pozitif olur hem de hareketin artar.bu da eksilme olarak döner canım
ben bir saat dinlenmiştim.Sonra hafif bir yürüyüş yapıp eve gelmiştim.Yemek bana da doktorumuz 4-5 saat yeme demişti.
Çalışma hayatın çok stresli değilse işini yap,iş seni strese sokacak düzsyde ise biraz sakin takıl demişti.
Çok ağır yorucu iş ve sporlar yapma akşam serinliğinde 30 dakika temiz hava alarak yavaş tempoda yürü demişti.
Benim de transferim yaza gelmişti.(10 haziran 2014 hatta)
Bekleyiş süresi için kafanı dağıtacK şeyler yap demişti.Ben yıllardır kelimelik oynarım,ona dadanmıştım,kitap okumuştum.Komedi filmleri seyretmiştim

Afiyet olsun canım.Yolda olduğun için az yemişsin.
Canım İyiler teyzesi, oğlum kuzeniyle oyun peşinde kızım da gülücük saçar herkese
Senin kuzucuğun nasıl? Bakıcın nasıl oldu? Nasırdan çekmedi nazardan çektiği kadar desene
benimki gayet iyi canım.şükür.babasını çok özlediği için hafta sonu ona çok çok iyi geliyor.
Bakıcımız gerçekten nazara geldi. haftanın bir günü doktor doktor dolaşıyor kadıncağız.
Kolunu zorladığı için çok ağrısı olmuştu,ilk gittiği doktorun verdiği ilaçlar alerji yaptı.Kaşıya kaşıya yara oldu ve resmen su topladı.üstelik şeker hastası ve yaraları da çook zor geçiyor.
Yarın da tahlil yaptıracak bakalım.

Afiyet olsun canım Sınav,yol,transfer yormuştır canım.Dinlenmen iyi olmuş.0
@Rzgrece bebişim nerdesin sen çok özledim
ben de özledim ama bu defa gelmeyecekmiş gibi his var içimde
Afiyet olsun canım.Menün de sporun da güzel:)
Su iç gızzz
Kizlar su uygulamayi yukledim su takibim icin. 2 lt mi iciom 2.5 lt mu iciom karisiyor arada. Emin olmak adina ise yarar biseye benziyor.
Bu hafta 3 lt icmeye calisicam.
simla0 sen de bu uygulamayı indirsene canım.Emziriyorsun çok su içmen gerek.
Benim de benzer bir uygulama var telefonumda.işe yarıyor.

Afiyet olsun Feyza’cımm.menün şahane.İradene de
Maşallah...

Menulerimi unutmadan yazayim
Dün
Kahvaltı
2 haslanmis yumurta
Biraz menemen
Domates,biber,zeytin,peynir
Aksam
Et sote
Yoğurtlu semiz otu salatası
Kavun

Bugün
Kahvalti
Peynirli yumurta
Domates, biber vs
Aksam
Ben dünden kalan et soteyi yedim
Kabak
Yoğurt
3-4 küçük nektarin
esperenzaa

Spor
Bugün
1.5 saat yüzme 360 puan
30 dk yürüyüş 75 puan
Toplam 435 puan fattylamb94

Afiyet olsun canım
Menülerin de sporun da çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…