Çok güzel canımİyi akşamlar;
Sanah; 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, domates, salatalık, 1 bardak çay
Ara; sütlü türk kahvesi şekersiz
Öğlen; 3 kaşık bulgur pilavi, 1 kase yoğurt
Ara; 3 incir
Akşam; 1 kase çorba, bir tabak salata.
Su; 2 litreye yakın.
Spor; 3500 adım; 52,5
Öğleden sonra nerdeyse 4 saat yattım canlar
esperenzaa fattylamb94
Maşallah canımselam kızlar bugunkü yediklerimi yazayım sizlere
sabah:4yk menemen 2kk peynir 2 dilim tam bugday ekmeği 5 zeytin domates salatalık
ara: 1 şeftali 1 ceviz
öğlen: 2yk menemen 2 yk türlü 1 dilim tam bugday ekmeği domates salatalık 2 yk yogurt
ara: 1 şeftali 1 ceviz 2 top dondurma( diyetisyenin 3 hafta üzerine ödülü kendisi külahlı ye dedi ben külahsız yedim)
akşam: 6 yk kıymalı türlü yağsız salata 1 kase yogurt 1 dilim tam bugday ekmeği
şimdilik 3lt su 50 dk tempolu yürüyüş: 125p
6000 adım: 90p
esperenzaa M mutsuzdrn medgic26 fattylamb94
afiyet olsun canım biraz daha protein ağırlık verebilirsinİyi akşamlar;
Ara; 3 incir
Su; 2 litreye yakın.
Spor; 3500 adım; 52,5
esperenzaa fattylamb94
fayfeyfiy selam :)) madem ekürümsün yardım et
Hani ben haftada bir saldırıyorum ya tatlıya
Bu hafta saldırmamak için sana danışıyorum
Hatta direkt söylüyorum
Napıyımmmmmmm
Süt yok evde
Tarçınlı süt olmaz
Meyve de yedim bugün
Ah yaa naapsam
Ndymk sen de düşünür müsün
Gerçi evdeki malzemeye bağlı
Vazgeçtim düşünmeyin
Evet canım yarından itibaren anneme ona göre menü verdim. Dediğin gibi protein önemli bir de kalsiyum yabi bu süreçte.afiyet olsun canım biraz daha protein ağırlık verebilirsin
Hiç yemedim, bilmiyorum canımBaksana ben de seni düşünüyodum
Elimdeki beyaz kinoa hâlâ duruyo
Onunla napabilirim
Hâlâ çok sıcak yawAhahaha havai şimşek Harika imiş
Yağdı canım biraz rahatladı hava
verirsin canım hiç kendini kötüye şartlandırma tatlım.Amiiin canım :) en zorunu en başta alacağım stajlarımın o yüzden verebilirsem çok rahatlarım veremezsem sıkıntı büyük
moral bozma yok.Gayet de iyi gidiyorsun canım.Düşün ki tekrar motive olup adım atmadığını .Bu kiloları vermediğin gibi üstüne kilo alacaktın.Zaman bi şekilde akıp gidiyor.Acelen var mı? Yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kilo ver ama kalıcı olsun canım.Ben de bir senede tamamen istediğim kiloya geldim.önemli olan uzun sürmesi değil kalıcı olması.Çok yavaş gidiyor sanki moralimi bozmak istemiyorum ama 79 kilo zaten biraz ödem ve o hafta çok yediğim için gördüğüm bi kiloydu. Orda hızlı kilo verdim ama şimdi aynı yerde dolaşıp duruyorum
75 de dersin canım 65 de.Bu kiloları bir ayda almadık kuzum.Önemli olan sağlıklı şekilde eksilmen .Evet doğru söylüyorsun o çok güzel oluyo işte ben 75 desem bi rahatlıcam
Spor hedefimize daha hızlı ve sağlıklı şekilde ulaşmamızı sağlıyor.Uzun bir yolu yayan aşmak yada araçla gitmek gibiBen de cok katiliyorum bu yazdiklarina, sporsuz diyet kesinlikle kilo falan verdirmiyor. Yani evet verdiriyor ama uzun vadede, zaten o kadar uzun vadede sıkılıp bırakıyosun diyeti..
İnşallah canım:)Hâlâ çok sıcak yaw
Allah bu sene ve ileriki senelerde de kolaylık versin Feyza’cım sana
verirsin canım hiç kendini kötüye şartlandırma tatlım.
moral bozma yok.Gayet de iyi gidiyorsun canım.Düşün ki tekrar motive olup adım atmadığını .Bu kiloları vermediğin gibi üstüne kilo alacaktın.Zaman bi şekilde akıp gidiyor.Acelen var mı? Yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kilo ver ama kalıcı olsun canım.Ben de bir senede tamamen istediğim kiloya geldim.önemli olan uzun sürmesi değil kalıcı olması.
75 de dersin canım 65 de.Bu kiloları bir ayda almadık kuzum.Önemli olan sağlıklı şekilde eksilmen .
Spor hedefimize daha hızlı ve sağlıklı şekilde ulaşmamızı sağlıyor.Uzun bir yolu yayan aşmak yada araçla gitmek gibi
İkincisi de iyi geçmiştşr inşallah.Öyle yada böyle gerilimin bitti .şiIlki fena degildi simdi ikincisine giricemiinsalah o da fena gecmez eheh tesekkur ederim
teşekkür ederim canım ben iyiyimİyiyim sukur esperenzaam, sabah tartildim tine 56.7 ciktim. Sabitim yani. Simdi carsambaya kadar tartilmicam. Neredeyse 10 gundur kilo veremedigim icin yogurt detoksu yapicam 3 gun. Gecen sene bunla kilo vermistim. Azicik yiyip bol yogurt yemece yani. Yine karatayin saat araligina dikkat edicem. Bakalim ise yaricak mi.
Sen nasilsin?
Canım afşyet olsun.Dunki menum: @fitcivciv
Karatayla ilgili bir kesfim var kendi acimdan, o da kahvaltida 2 yumurta yiyoruz ya, yaninda da et urunu bisey yiyince gun boyu sifir aclik oluyor bende. 2. Kez denedim, net hic acikmiyorum.
Sabah (saat 12 civari ama)
Karatay kahvaltim arti 3 dilim falan hindi füme
Aksama kadar baska hic bisey yok
Aksam 18 civari biraz kuruyemis, yemesem de olurdu
Su: 2.5 lt
Spor: 190 dak ev temizligi
180 dk diyelim puani kolay hesaplama acisindan: 60 puan
20 dak leslie: 60 puanfattylamb94
esperenzaa
Halsizligim icin spirulina aldim (demir hapi da iciyorum, yaz sonuna kadar icmem lazim), gunde 3 tane fln icerim, kas yapimina etkisi var ve enerji veriyor ama kilo vermeye yaramiyor onceden icmistim biliyorum. Aksine dolgunluk yapabiliyor. Tartida bunun zararini gorebilirim bilmiyorum, ama halsizligime iyi gelmisti onceden.
ben bir saat dinlenmiştim.Sonra hafif bir yürüyüş yapıp eve gelmiştim.Yemek bana da doktorumuz 4-5 saat yeme demişti.Ayy hadi inşallah canım. İnan çok ihtiyacım var bu sefer güzel sonuç almaya. Nasip olur inşallah evlat sahibi olmak.
Şimdi eve gidiyorum gidip dinleneceğim, çok acıktım ama doktorum 4 saat dinlen ardından yemek yiyebilirsin diye mesaj atmış . Sen transfer sonrası yemek yedin mi hemen?
Afiyet olsun canım.Yolda olduğun için az yemişsin.fayfeyfiy esperenzaa fattylamb94
KAHVALTI 1 adet şeftali (iştahım hiç yoktu , saat erkendi)
ÖĞLE 1 elma 5 hurmadan oluşan pestil diyelim (fotolarını atmıştım) 3 tane yedim (kalori hesaplamıyorum ama dikkatimi çekti . Tanesi 48’er kalori
AKŞAM bir porsiyon zeytinyağlı fasülye ve tereyağlı yumurta (3 yumurta ve bir parça peynirden oluşuyor)
SPOR 5.100 adım= 76 PUAN
benimki gayet iyi canım.şükür.babasını çok özlediği için hafta sonu ona çok çok iyi geliyor.Canımİyiler teyzesi, oğlum kuzeniyle oyun peşinde kızım da gülücük saçar herkese
Senin kuzucuğun nasıl? Bakıcın nasıl oldu? Nasırdan çekmedi nazardan çektiği kadar desene
Afiyet olsun canımİyi akşamlar;
Ara; 3 incir
Su; 2 litreye yakın.
Spor; 3500 adım; 52,5
esperenzaa fattylamb94
ben de özledim ama bu defa gelmeyecekmiş gibi his var içimde@Rzgrece bebişim nerdesin sen çok özledim
Afiyet olsun canım.Menün de sporun da güzel:)İyi akşamlar
Sabah
Klasik kahvaltı
1,5 dilim ekmek
Öğlen
1 pors etsiz sebze
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam
1 pors etsiz sebze
1 dilim ekmek
5 kaşık yoğurt
1 adet şekerli türk kahvesi
Su 1,5 lt
Spor 30 dk leslie=90 puan
Şimdi duş alıp emzirme vaktime kadar kitap okuyacağım
Kizlar su uygulamayi yukledim su takibim icin. 2 lt mi iciom 2.5 lt mu iciom karisiyor arada. Emin olmak adina ise yarar biseye benziyor.
Bu hafta 3 lt icmeye calisicam.
Hayırlı akşamlar kızlar
Menü:
Kahvaltı:
Zeytin 5
Peynir
Domates az
Yumurta
Ara:öğlen gibi oldu
Türk kahvesi
Yarım muz
Bir tatlı k yoğurt
Kakao
(Dondurmuştum onu yedim)
2 kuru kayısı
Yarım ceviz
Akşam
Yoğurt çorbası(pirinçsiz)
4 küçük köfte patates (fırın)
Çok az haşlanmış tavuk didik bir kaç didik aldım
Yeşillik salatası 2 yk
Limonata(ev yapımı) 2 bardak
Ara: yarım mısır haşlanmış
Türk kahvesi
Tatlı yaptım yemedim:/
Çikolata vs de yemedim
Limonata ev yapımı şekeri azdı çok değildi
Su 2 litre
Spor olarak da cezamı yaptım tempolu yürüyüş ile
65 dk falan
5 dk da evde işlere ve koşuşturmama sayıyorum eğer kabul edersen kaptanım
6dan 12 ye kadar misafir vardı çünkü
esperenzaa medgic26 S smygnc @giustizia_ fattylamb94
Afiyet olsun canımMenulerimi unutmadan yazayim
Dün
Kahvaltı
2 haslanmis yumurta
Biraz menemen
Domates,biber,zeytin,peynir
Aksam
Et sote
Yoğurtlu semiz otu salatası
Kavun
Bugün
Kahvalti
Peynirli yumurta
Domates, biber vs
Aksam
Ben dünden kalan et soteyi yedim
Kabak
Yoğurt
3-4 küçük nektarin
esperenzaa
Spor
Bugün
1.5 saat yüzme 360 puan
30 dk yürüyüş 75 puan
Toplam 435 puanfattylamb94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?