Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kilo kontrol bildirimim:

Cuma: 56.7
Bugun: 56.5

İlk kez haftasonundan 200 gr da olsa eksi ciktim. Sabah cok erken tartildim, iyidir yani o saatte 200 gr :)

Cumaya kadar tartilmicam bi daha, aksama kaldirayim tartiyi, moraller bozülüyür

dÜN ANNEMDE KALDIM TARTILAMADIM KEŞKE BİRDEN 56,5 A İNMESEYDİM ACAYİP RAHATLAMA GELDİ

SABAH
1 TANE SİMİT
ZEYTİN
ÇAY
2 KURABİYE EV YAPIMI

ÖĞLEN
1 BARDAK LİMONATA
ÇEKİRDEK

AKŞAM 5 CİVARİ
GÖZLEME KAŞARLI PATATESLİ

ARA
HAŞLAMA MISIR

SABAH 5,30 TAN GECE 11 E KADAR DA GEZME TURA KATILDIM SADECE 1 SAAT OTOBÜS YOLCULUĞU YAPTIM

@esperenzaa @Ndymk

DAĞ BAYIR GEZDİK TEMİZ HAVA SÜREKLİ HAREKET ÇOK ACIKTIM SABAHTA KALKTIM İSHALİM
ŞU AN MİDE BULANTISI VE TERLEME GELİYOR SANIRIM SOĞUKALGINLIĞI OTOBÜSTE KLİMA ÇARPTI KEYİFSİZİM

Öyledir canım inşallah

Gecmis olsun canim

Kızlar nasılsınız :)
Genel olarak bir ödem var sanırım inşallah cumaya toplarıZ

Kızlar nasılsınız :)
Genel olarak bir ödem var sanırım inşallah cumaya toplarıZ
İnşallah dostum ya
Ben normalde şişmem de hayret bişey
Bi gıdımla bile şişiyorum
62 olsam cuma
5 kilom kalır mezun olmama
Kepi kaparım
@esperenzaa ama daha var tabi
Geç olsun güç olmasın ahahaha

Günaydın
Kilo kontrol bildirimi esperenzaa 63.00
Cumaya kadar toparlarsın geçen haftan biraz kötü geçti ve biraz da yol ödemin vardır.Ödem de gittiğinde eksilmen olue.
Günaydın h.sonu 68 çıkıyodm korkmuştum ama bugün aynı 67.60
maşallah canım.Hafta sonundan sabit çıkmak bile başarıdır.
bence kötü değilsin canım.Yorgunluk,uykusuzluk ödemin olabilir.spora da vücudun iyice alıştıktan sonra ödem kalmaz.
Valla ne diyeceğimo bilmiyorum ama kilo bildirimim: 111.5 insan menste diye 1.5 kilo su tutar mi bilemiyorum ama ...

esperenzaa @mutsuzdrn @medgic26
stresli hafta sonu geçirdin canım,regl ödemin de vardır.tuzu azalt ve su,yeşil çay vs iç tatlım.

Bence 600 gramdan fazla yol ve uykusuzluk ödemin vardır canım.ödemini bir iki güne atarsın.cumaya yine çok iyi eksi ile geleceksin.haydi sümeyye’cim
Aynen oyle oluyor, o kadar maydanoz suyu ictim basedemedim, 1-1.5.kilo odem oldu benim de
ödem olduğunu bildiğimiz halde can sıkıyor.
Afiyet olsun canım.
Cuma 56.7
Bugun 57.5
+800
esperenzaa
Sıkma canını geçecek bunlar tatlım.Stresini azalt kuzum .
Yediğine içtiğine dikkat ediyorsun bir yerde bu ödemler atılacak ve birden çok iyi kilo vereceksin.Moral bozmak yok gamzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…