SağolllDostum
Gecen haftayi biraz kotu gecirdin, sporun da pek iyi degildi
Onumuzde 5 gun var
1 kilosu odemdir bunun
Hallediceksin merak etme
Ayy 63 harika ben de o rakamları görebilirim inşallah
Öyledir canım inşallahGünaydın kızlar.Nasılsınız?Ben çökmüş durumdayım.48 saatte 3 saat uyudum 20 saat yol yaptım.Ayaklarım balon gibi şiş fena bir ödem var şuan bende.
Tartıldım +600 gr almış gözüküyorum.Dikkat ettim düğünde tatlı pasta börek tarzı yemedim diyetime en uygun yiyecekleri seçtim.Umarım bu +600 yol ödemidir.
dÜN ANNEMDE KALDIM TARTILAMADIM KEŞKE BİRDEN 56,5 A İNMESEYDİM ACAYİP RAHATLAMA GELDİ
SABAH
1 TANE SİMİT
ZEYTİN
ÇAY
2 KURABİYE EV YAPIMI
ÖĞLEN
1 BARDAK LİMONATA
ÇEKİRDEK
AKŞAM 5 CİVARİ
GÖZLEME KAŞARLI PATATESLİ
ARA
HAŞLAMA MISIR
SABAH 5,30 TAN GECE 11 E KADAR DA GEZME TURA KATILDIM SADECE 1 SAAT OTOBÜS YOLCULUĞU YAPTIM
@esperenzaa @Ndymk
DAĞ BAYIR GEZDİK TEMİZ HAVA SÜREKLİ HAREKET ÇOK ACIKTIM SABAHTA KALKTIM İSHALİM
ŞU AN MİDE BULANTISI VE TERLEME GELİYOR SANIRIM SOĞUKALGINLIĞI OTOBÜSTE KLİMA ÇARPTI KEYİFSİZİM
Sen Doğum yaptın ama o yüzden sen de iyisinAyy 63 harika ben de o rakamları görebilirim inşallah
Harika görünüyor
Sağol canımHarika görünüyor
Ben de 54Sağol canım
Doydum şükür
Bir an önce 57 olmak istiyorum :)))
İnşallahhhh :)))Ben de 54
İnşallah dostum yaKızlar nasılsınız :)
Genel olarak bir ödem var sanırım inşallah cumaya toplarıZ
Cumaya kadar toparlarsın
maşallah canım.Hafta sonundan sabit çıkmak bile başarıdır.Günaydın h.sonu 68 çıkıyodm korkmuştum ama bugün aynı 67.60
bence kötü değilsin canım.Yorgunluk,uykusuzluk ödemin olabilir.spora da vücudun iyice alıştıktan sonra ödem kalmaz.esperenzaa
Kilo kontrol 59.2
Geçen hafta not almışım da bu hafta kötü gidiyorum sanki
Yediklerim de aşırı değil ama anlayamadım wc ve sporum henüz iyi gitmedi belki ondan ve çok Yorgun’um inşallah eve gelince yapabilirim
stresli hafta sonu geçirdin canım,regl ödemin de vardır.tuzu azalt ve su,yeşil çay vs iç tatlım.Valla ne diyeceğimo bilmiyorum ama kilo bildirimim: 111.5 insan menste diye 1.5 kilo su tutar mi bilemiyorum ama ...
esperenzaa @mutsuzdrn @medgic26
Bence 600 gramdan fazla yol ve uykusuzluk ödemin vardır canım.ödemini bir iki güne atarsın.cumaya yine çok iyi eksi ile geleceksin.haydi sümeyye’cimGünaydın kızlar.Nasılsınız?Ben çökmüş durumdayım.48 saatte 3 saat uyudum 20 saat yol yaptım.Ayaklarım balon gibi şiş fena bir ödem var şuan bende.
Tartıldım +600 gr almış gözüküyorum.Dikkat ettim düğünde tatlı pasta börek tarzı yemedim diyetime en uygun yiyecekleri seçtim.Umarım bu +600 yol ödemidir.
ödem olduğunu bildiğimiz halde can sıkıyor.Aynen oyle oluyor, o kadar maydanoz suyu ictim basedemedim, 1-1.5.kilo odem oldu benim de
Afiyet olsun canım.
Sıkma canını geçecek bunlar tatlım.Stresini azalt kuzum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?