Ilki fena degildi simdi ikincisine giricemiinsalah o da fena gecmez eheh tesekkur ederim@cgdmk ne yaptın bol bol oynadın mı
@medgic26 sen de sünnet düğününde bir iki göbecik atmışsındır tahminimcefattylamb94 aşk böceğim tartı durumun nedir.Bildirim yaparsan sana bir aylık bir değerlendirme yapacağım
.@smygnc canım senin düğün ziyaretin ve yolculuğun nasıl geçti? Dönüş yolculuğu başladı mı ?iyi yolculuklar şimdiden.
Ndymk azimli kararlı Eda’m nasılsın bugün?
lyeaph sen nasılsın canım,sınav inşallah iyi geçmiştir.
@mutsuzdrn tatlım sen nasılsın ,sınavın nasıldı?
@Meva06tr canımm nasılsın?Katılımın az tatlım,bir de cuma bildirim de yapmadın.Doğal olarak önümüzdeki cuma da seni listeye alamam canım.
@wine82 katılımın hiç yok gibi canım.
@YaKaMoZz-z canım epeydir görünmüyorsun iyi misin? Oğlun nasıl oldu?
Ayy hadi inşallah hayırlısı ile ulaşırsın :)Anca yolu yarıladık canımbu kadar daha var
Bu cumartesi hedefim 75.5 zaten napıp edip görmeye çalışcam. Izne ayrıldığım kilo 66.5 du sanırım ve daha 1 sene olmadı. Çok hızlı kilo alıyorumCanım azıcık kalmış
Sabret ben inanıyorum belki bu cumaya bile görürsün :)
Neden göremeyesin kiii
Böyle böyle gidecek
Önce inanmak lazım
Psikoloji çok önemli
Sen zayıflayacağına inanınca beynin artık ona göre bedenin artık ona göre hareket edecek :)
Uzman değilim ama spor diyetle birlikte yapıldı mı sadece sıkılaştırmıyor bence.
Ben diyet yaparken çok iradeliydim ama sadece diyetle verebileceğim kilo miktarı sınırlı idi.Sporla destekledikten sonra daha iyi kilo vermeye ve daha sıkı olmaya başladım.Spor ayrıca metabolizmayı hızlandırır ve kas ağırlığını arttırır .Kasların yakmış olduğu enerji de daha fazla olduğu için daha çok kilo verdirir.
Sadece ekmeği ve abur cuburu keserek sporu arttırarak uzun vadede de kilo verilir.
Hiçbir içecek yada maydonoz,yeşilçay vs de tek başına kilo verdirmez ama dikkat edilirse metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olabilir.
Aynı fikirdeyim canım.Diyetsiz spor sıkılaştırıcı etki gösterir.Aldığın kalori yaktığından fazla ise sadece spor kilo verdirmez.
Vallahi o kadar yoğun geçirdim ki gece geldiğimde pert olmuşum direk yoğurt gibi tutmuşum. Şimdi de hastaneye gidiyorum transfer için. Sanah yürüyüş yaptım biras aağlıklı kahvaltı yaptım. Bebeklerim i alıp geleceğim masipse. Duanı esirgeme canım.
İnşallah canım.
Basarilar canimIlki fena degildi simdi ikincisine giricemiinsalah o da fena gecmez eheh tesekkur ederim
Pertim ciktiydi dun kizDöverim seni
Gece yeni başlıyor
@cgdmk ne yaptın bol bol oynadın mı
@medgic26 sen de sünnet düğününde bir iki göbecik atmışsındır tahminimcefattylamb94 aşk böceğim tartı durumun nedir.Bildirim yaparsan sana bir aylık bir değerlendirme yapacağım
.@smygnc canım senin düğün ziyaretin ve yolculuğun nasıl geçti? Dönüş yolculuğu başladı mı ?iyi yolculuklar şimdiden.
Ndymk azimli kararlı Eda’m nasılsın bugün?
lyeaph sen nasılsın canım,sınav inşallah iyi geçmiştir.
@mutsuzdrn tatlım sen nasılsın ,sınavın nasıldı?
@Meva06tr canımm nasılsın?Katılımın az tatlım,bir de cuma bildirim de yapmadın.Doğal olarak önümüzdeki cuma da seni listeye alamam canım.
@wine82 katılımın hiç yok gibi canım.
@YaKaMoZz-z canım epeydir görünmüyorsun iyi misin? Oğlun nasıl oldu?
Kolay gelsin datlimmBiraz işlerim var canlarımm
Müsait olınca yine gelirim.
:)))) şakasına diomPertim ciktiydi dun kiz
KızDunki menum:fitcivciv
Karatayla ilgili bir kesfim var kendi acimdan, o da kahvaltida 2 yumurta yiyoruz ya, yaninda da et urunu bisey yiyince gun boyu sifir aclik oluyor bende. 2. Kez denedim, net hic acikmiyorum.
Sabah (saat 12 civari ama)
Karatay kahvaltim arti 3 dilim falan hindi füme
Aksama kadar baska hic bisey yok
Aksam 18 civari biraz kuruyemis, yemesem de olurdu
Su: 2.5 lt
Spor: 190 dak ev temizligi
180 dk diyelim puani kolay hesaplama acisindan: 60 puan
20 dak leslie: 60 puanfattylamb94
esperenzaa
Halsizligim icin spirulina aldim (demir hapi da iciyorum, yaz sonuna kadar icmem lazim), gunde 3 tane fln icerim, kas yapimina etkisi var ve enerji veriyor ama kilo vermeye yaramiyor onceden icmistim biliyorum. Aksine dolgunluk yapabiliyor. Tartida bunun zararini gorebilirim bilmiyorum, ama halsizligime iyi gelmisti onceden.
:)))) şakasına diom
Kız
Kahvaltıda et türü ne yiyebiliriz
Biftek mi
Biraz evetUyusana yolda cabucak gecer, yoksa daha yolun var galiba.
Ben direktt uyurum her zaman
Heee sucukFüme olur bence. Daha az islenmis sonucta.
Kasap sucugu olur.
Pastirma da olur da kokar
Aahhh
En sevdigim seyy
Gemiiiiii
Orda olmak isterdim vallahaa
O gemide bende olsaydımAahhh
En sevdigim seyy
Gemiiiiii
Orda olmak isterdim vallahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?