Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ilki fena degildi simdi ikincisine giricemiinsalah o da fena gecmez eheh tesekkur ederim

Bu cumartesi hedefim 75.5 zaten napıp edip görmeye çalışcam. Izne ayrıldığım kilo 66.5 du sanırım ve daha 1 sene olmadı. Çok hızlı kilo alıyorum

Ben de cok katiliyorum bu yazdiklarina, sporsuz diyet kesinlikle kilo falan verdirmiyor. Yani evet verdiriyor ama uzun vadede, zaten o kadar uzun vadede sıkılıp bırakıyosun diyeti..

Son düzenleme:

Canim dualarimiz seninle, insaallah hayirli guzel haberlerini de alalim :)

İyiyim sukur esperenzaam, sabah tartildim tine 56.7 ciktim. Sabitim yani. Simdi carsambaya kadar tartilmicam. Neredeyse 10 gundur kilo veremedigim icin yogurt detoksu yapicam 3 gun. Gecen sene bunla kilo vermistim. Azicik yiyip bol yogurt yemece yani. Yine karatayin saat araligina dikkat edicem. Bakalim ise yaricak mi.

Sen nasilsin?

Dunki menum: fitcivciv

Karatayla ilgili bir kesfim var kendi acimdan, o da kahvaltida 2 yumurta yiyoruz ya, yaninda da et urunu bisey yiyince gun boyu sifir aclik oluyor bende. 2. Kez denedim, net hic acikmiyorum.

Sabah (saat 12 civari ama)
Karatay kahvaltim arti 3 dilim falan hindi füme
Aksama kadar baska hic bisey yok
Aksam 18 civari biraz kuruyemis, yemesem de olurdu

Su: 2.5 lt
Spor: 190 dak ev temizligi
180 dk diyelim puani kolay hesaplama acisindan: 60 puan
20 dak leslie: 60 puan fattylamb94

esperenzaa
Halsizligim icin spirulina aldim (demir hapi da iciyorum, yaz sonuna kadar icmem lazim), gunde 3 tane fln icerim, kas yapimina etkisi var ve enerji veriyor ama kilo vermeye yaramiyor onceden icmistim biliyorum. Aksine dolgunluk yapabiliyor. Tartida bunun zararini gorebilirim bilmiyorum, ama halsizligime iyi gelmisti onceden.

Kız
Kahvaltıda et türü ne yiyebiliriz
Biftek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…