Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya güzel oldu dugun sahiplerini cok severim oraya kos buraya kos derken çok fazla yorgunumm kuzumm

İradeni toplaman lazim canım

:))
Ben de ayniyim ya, once bi psikolojimi ayarlamam lazim bi ise baslamak icin

ayy ben de unutmazsam içeceğim
kayısı çayını içiyorum ama çok etkilemedi
sinemaki işe yaradı onu da günde 1 max içmek lazım
o yüzden inşallah şu wc düzelse daha rahat vereceğiz
Ben tihaks tisan iciyom, aktarlarda satiliyo, 10 lira.
Ama etki ettigi saate dikkat etmen lazim, ictigin gun evden cikma. Mesela bana 7 saat sonra en fazla etkiyor.

Canim yine de glisemik indeksi yuksek seylerden kacinmaya calis bence. Haslanms bezelye, haslanmis havuc, haslanmis patates mesela.
Cok mantikli bi plan yapmissin, simdiden iyi sanslar, guzel sonuclar alicaksin insallah :)

Dayanamadim tartildim (yuzum suzuldu gibi geldi sabah)
55.7
Guzeell, kirilma basladi. İnsallah boyle devam eder :) bugun de detoksu yapicam ve biticek. Yarin ve pers cok asiri dikkat etmem lazim, verdigimi direkt geri alabilirim.

Eklentiler

• IMG_20180724_094052976_LL.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 32
Bu kadar olur.Ben de sana bugün zigzag yöntemini önerecektim canım.

Gündeme bakma,tartıya bakma,kitap oku,bir de belirti arama canım

Canım belirti aramıyorum geçen 2. Gündem itibaren ağrım vardı ondan önce giç bir şey yoktu. O yüzden ağrısın ya da ağrımasın çok umursamıyorum.
Göndemden uzak durmaya çalışıyorum ama malum yüzde yüz olmuyor

Kitap okumak güzel işte bunu seve seve yapıyorum

Bir sorum var acaba 3lt su bana biraz fazla gelmis olabilir mi? Hatta dun kesin 3.5u asmistir.
Tuz da almiyorum.
Dun gece biraz kotu hissettim, kalkip sut ictim tarcinli. Detoksumdan degil, cunku gecen sene de yapmistim, ve cidden tokum hic ac degilim.
Suyu 3 yapip maden suyu icsem mi? Tuz almicam bu hafta.
Yoksa 2.5 ltde biraksam mi?
esperenzaa ve @ herkes :) ??

Canim acik havada yavaas yaavaas yuruyus acaba iyi gelmez mi?

Afiyet olsun beybisi
Sağolllll
Dayanamadim tartildim (yuzum suzuldu gibi geldi sabah)
55.7
Guzeell, kirilma basladi. İnsallah boyle devam eder :) bugun de detoksu yapicam ve biticek. Yarin ve pers cok asiri dikkat etmem lazim, verdigimi direkt geri alabilirim.
Süper lennnn
Bence su fazla
Ödem yapar
2,5 dene bu hafta hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…