Ya güzel oldu dugun sahiplerini cok severim oraya kos buraya kos derken çok fazla yorgunumm kuzummSu içmeyi hatırlatan aplikasyonlardan indir yada her emzirme sonrası bi bardak su iç canım.
hahaha kız o takımımızın işareti.Bu hafta yeni giriş yapan tüm arkadaşlar için kazen’den karınca sembolü isterim sen su içmediğin için sana yokVarsa deve sembolü versin sana Bu sıcaklarda emzirip bu kadar az su içtiğine göre deve gibi hörgücün var
yazık sananasıl geçti ,eğlenmişsindir inşallah canım.
bence de canım.stres yaptıkça anlamsız ödem oluşuyor.sakin sakin menüne dikkat edip sporunu yap sonunda gerçekten iyi eksi gelecek canım.
İradeni toplaman lazim canımkızlar selam:)
menü
KAHVALTI
1 haşlanmış cumurta
az domates
zeytin 5
az peynir
ÖĞLE
1 tabak yğurt çorbası(pirinç yok )
yeşillik salatası
ARA:
yarım muz-kakao-1 tk yoğurt dondurmuştum dünkünün devamı :)
1 serçe parmağı kadar tahinli çörek ucundan--ya bunu yedikten sonra dank etti tahinli dedim kendi kendime sorun olmaz çok dedim yağlı ama sağlıklı diye(sadece tahini düşünüyordum) sonra dank etti dedim Allah seni netmesin
AKŞAM
semizotu salatası 1 yk
çoban salata 3 yk
arkadaşım üçgen börek yapmış avcumun içindeki çukur kadar lorlu idi hatta sanırım ondan bir adet - en küçüğü ve minnağı idi (salatalarla doymadım arkadaşım da yaptım deyince dedim ekmek yerine en minnağı olsun)
ARA
soğuk kahve süt ile
sinemaki çayı
ıslak kurabiye yapmışlarbir tabak da bize verdiler
unutmuşum getirmeyi
ahh ahh imtihan
esperenzaa Cascade_ @smygnc medgic26
SPOR:
45 dk leslie 3 mil 5 k:225
25 dk leslie:75
132 sn plank:44
5000 adım: 75
Toplam: 419fattylamb94
Darısı başına olsun canımTakımda eski olanlar bilir ben accuk şanslı ve çokca tembelimdir Allah işte bi yerden alırken bi yerden veriyor.
Bir de şaka bir yana ben sağlık sorunu haricinde hiçbir şeyi pek takmam
Misafir gelecektir işim çoktur önce bi soluklanıp kahve keyfi yapar sonra işime bakarım
Ben tihaks tisan iciyom, aktarlarda satiliyo, 10 lira.ayy ben de unutmazsam içeceğim
kayısı çayını içiyorum ama çok etkilemedi
sinemaki işe yaradı onu da günde 1 max içmek lazım
o yüzden inşallah şu wc düzelse daha rahat vereceğiz
Canım saka falan derken gerçekten ne istersen yiyebiliyorsun kalorileri asmadigin sürece. Burada bana bu iyi gelecek inşallah. Hele ki düğün haftasında
Bu arada benim gunluk almam gereken yani kilomu koruyacagim kalori 1758. Ben 1700 baz alicam ama cok hizli kilo vereceğim ise 1055. Orta hizda verecegim ise 1406. Bu hafta 1400 uygularim.ptesiden itibaren 1000 ile devam ederim.
Cascade_ Eki Görüntüle 2171813
Ayy şuan evden çıkmama izin vermiyor eşim.Bol bol gez ve yüzyoksa yasak mı
Bu kadar olur.Ben de sana bugün zigzag yöntemini önerecektim canım.
Gündeme bakma,tartıya bakma,kitap oku,bir de belirti arama canım
Canım belirti aramıyorum geçen 2. Gündem itibaren ağrım vardı ondan önce giç bir şey yoktu. O yüzden ağrısın ya da ağrımasın çok umursamıyorum.
Göndemden uzak durmaya çalışıyorum ama malum yüzde yüz olmuyor
Kitap okumak güzel işte bunu seve seve yapıyorum
Dugun modundan dunku menüyü yazayım
- Sabah Karatay kahvaltı
- Aksam ızgara kofte salata ayran
- Sivilar kahve cay soda
- 3lt su
- 12000 adim 15 dk eliptik
esperenzaa M mutsuzdrn lyeaph fattylamb94 öpüyorum kizlar memisler sizlar
SağolllllAfiyet olsun beybisi
Süper lennnnDayanamadim tartildim (yuzum suzuldu gibi geldi sabah)
55.7
Guzeell, kirilma basladi. İnsallah boyle devam eder :) bugun de detoksu yapicam ve biticek. Yarin ve pers cok asiri dikkat etmem lazim, verdigimi direkt geri alabilirim.
Bence su fazlaBir sorum var acaba 3lt su bana biraz fazla gelmis olabilir mi? Hatta dun kesin 3.5u asmistir.
Tuz da almiyorum.
Dun gece biraz kotu hissettim, kalkip sut ictim tarcinli. Detoksumdan degil, cunku gecen sene de yapmistim, ve cidden tokum hic ac degilim.
Suyu 3 yapip maden suyu icsem mi? Tuz almicam bu hafta.
Yoksa 2.5 ltde biraksam mi?
esperenzaa ve @ herkes :) ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?