- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Darısı başına olsun canımOoo super valla
Tamam canım.Gerçekten sakin olup kendini kasmadığın sürece inan hangi yöntemi uygularsan uygula başarırsın canım.zaten bir sürü kilo vermiş ve harika incelmişsin kalan birkaç kilioyu mu halledemeyeceksin gamzelim,Sen zahmet etme kaptanimmm ben arastiririm sevkle
amiin canım inşallahSağlıkla sıhhatle atlatır inşallah.Allah tez zamanda şifa verir ve sevdiklerine bağışlar inşallah canım.
Afiyet olsan bebekimmŞu yeni gelen arkadaş da bir an önce işi öğre
Gızlaaarr yaklaşın yamacıma tatlıya çare buldum
Muzu bütün olarak dondurun ,buzluğa atmadan önce de bi çubuk saplayın sonra öylece yiyin
ayy ben de unutmazsam içeceğimSagol datlim, kilo vermem durdu, detokslayalim dedim. Bi de bitki cayi var yazmayi unutmusum, tuvalete cikartandan. Bu cumaya kadar icip birakicam.
Canım saka falan derken gerçekten ne istersen yiyebiliyorsun kalorileri asmadigin sürece. Burada bana bu iyi gelecek inşallah. Hele ki düğün haftasındaTamam canım.Gerçekten sakin olup kendini kasmadığın sürece inan hangi yöntemi uygularsan uygula başarırsın canım.zaten bir sürü kilo vermiş ve harika incelmişsin kalan birkaç kilioyu mu halledemeyeceksin gamzelim,
sağol canımfayfeyfiy cok geçmiş olsun canım
Fazladan ziyade duzensiz. Bazen cok az ve tabi doymayinca kacamak.benim menülerim fazla mı sizce genel olarak
canım menün çok güzelMenumu de yazıp yatayim
Kahvalti
Yumurtasiz bi kahvalti oldu
Domates biber kavurması
Zeytin, peynir vs
Akşam
Kokorec sote, ev yapimi
Bamya
Yogurtlu semiz otu
Sabahtan kalan domates biber kavurması ile bol yogurt
3 minik nektarin
2400 su
850 bitki çayı
esperenzaa
Spor
1 saat yuzme 240 puan
30 dk leslie 5k 150 puan
Toplam 390 puan
fattylamb94
Esperenzam ben ilk defa leslie yaptim, 5k ile başladım direkt ve kesinlikle sunu soyleyebilirim ki 5k dk si 5 puan ise cardionun en az 7 olmali. Hic bir zorlugu yok bu 5k nin. Terlemedim bile. Cardio feci bisey 5k nin yaninda.
aslında kaçamak olursa az yemeye çaışıyorum tam tersiFazladan ziyade duzensiz. Bazen cok az ve tabi doymayinca kacamak.
aslında kaçamak olursa az yemeye çaışıyorum tam tersiyapmamaya çalışıyorum olursa da menüden kısmaya çalışıyorum
inşallah canımmmKacamak yapma, tika basa doy sagliklilarla
Hoşbuldum canımHOŞGELMİŞSİN YENİ MEZUNSU İÇİYORUM AMA CANIMI SIKAN ŞEYLER VAR PSİKOLOJİM BOZUKKEN YİYORUM TEKRAR MOTİVASYON İSTİYORUM
cısları ver eline geri gitsinBana bi geliyo gelenler arada
İnanmak başarmanın yarısıdırİnşallah bizim de şu mesajları atacağımız zamanlar çabuk gelir
:)))Ona çubuk sahibi karar verirYetmez ama evet diyelim
Kullan tabi :))))) dibine kadarBu sene 12 gün tatil yapacağımYorucu geçen yılın mükafatını alacağım
Hatta tatilin 6 günü bakıcımızın marmara adasındaki köyünde geçireceğizOtelde kalacağız ama bakıcımız ben ilgilenirim dedi diye sırf kadının gönlü olsun diye kabul ettim çok sever oğlumu hep istiyordu gelin diyordu ben de kabul ettim Kocişimle aşkk yaşayacağım aşk yani
Şimdi bu şansı dediğin gibi dibine kadar kullanmayam mı
SağolllGayet güZel rakibem
Bence bu sefer olucakCanım saka falan derken gerçekten ne istersen yiyebiliyorsun kalorileri asmadigin sürece. Burada bana bu iyi gelecek inşallah. Hele ki düğün haftasında
Bu arada benim gunluk almam gereken yani kilomu koruyacagim kalori 1758. Ben 1700 baz alicam ama cok hizli kilo vereceğim ise 1055. Orta hizda verecegim ise 1406. Bu hafta 1400 uygularim.ptesiden itibaren 1000 ile devam ederim.
Cascade_ Eki Görüntüle 2171813
Sporda birinci olamıyorum sen ve @cgdmk sayesindekızlar selam:)
menü
KAHVALTI
1 haşlanmış cumurta
az domates
zeytin 5
az peynir
ÖĞLE
1 tabak yğurt çorbası(pirinç yok )
yeşillik salatası
ARA:
yarım muz-kakao-1 tk yoğurt dondurmuştum dünkünün devamı :)
1 serçe parmağı kadar tahinli çörek ucundan--ya bunu yedikten sonra dank etti tahinli dedim kendi kendime sorun olmaz çok dedim yağlı ama sağlıklı diye(sadece tahini düşünüyordum) sonra dank etti dedim Allah seni netmesin
AKŞAM
semizotu salatası 1 yk
çoban salata 3 yk
arkadaşım üçgen börek yapmış avcumun içindeki çukur kadar lorlu idi hatta sanırım ondan bir adet - en küçüğü ve minnağı idi (salatalarla doymadım arkadaşım da yaptım deyince dedim ekmek yerine en minnağı olsun)
ARA
soğuk kahve süt ile
sinemaki çayı
ıslak kurabiye yapmışlarbir tabak da bize verdiler
unutmuşum getirmeyi
ahh ahh imtihan
esperenzaa Cascade_ S smygnc medgic26
SPOR:
45 dk leslie 3 mil 5 k:225
25 dk leslie:75
132 sn plank:44
5000 adım: 75
Toplam: 419fattylamb94
Spor Menün fazlabenim menülerim fazla mı sizce genel olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?