Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Darısı başına olsun canımTakımda eski olanlar bilir ben accuk şanslı ve çokca tembelimdirAllah işte bi yerden alırken bi yerden veriyor.
Bir de şaka bir yana ben sağlık sorunu haricinde hiçbir şeyi pek takmam
Misafir gelecektir işim çoktur önce bi soluklanıp kahve keyfi yapar sonra işime bakarım

amiin canım inşallah

Sagol datlim, kilo vermem durdu, detokslayalim dedim. Bi de bitki cayi var yazmayi unutmusum, tuvalete cikartandan. Bu cumaya kadar icip birakicam.
ayy ben de unutmazsam içeceğim
kayısı çayını içiyorum ama çok etkilemedi
sinemaki işe yaradı onu da günde 1 max içmek lazım
o yüzden inşallah şu wc düzelse daha rahat vereceğiz

Canım saka falan derken gerçekten ne istersen yiyebiliyorsun kalorileri asmadigin sürece. Burada bana bu iyi gelecek inşallah. Hele ki düğün haftasında
Bu arada benim gunluk almam gereken yani kilomu koruyacagim kalori 1758. Ben 1700 baz alicam ama cok hizli kilo vereceğim ise 1055. Orta hizda verecegim ise 1406. Bu hafta 1400 uygularim.ptesiden itibaren 1000 ile devam ederim.
Cascade_

kızlar selam:)

menü
KAHVALTI
1 haşlanmış cumurta
az domates
zeytin 5
az peynir

ÖĞLE
1 tabak yğurt çorbası(pirinç yok )
yeşillik salatası

ARA:
yarım muz-kakao-1 tk yoğurt dondurmuştum dünkünün devamı :)
1 serçe parmağı kadar tahinli çörek ucundan--ya bunu yedikten sonra dank etti tahinli dedim kendi kendime sorun olmaz çok dedim yağlı ama sağlıklı diye(sadece tahini düşünüyordum) sonra dank etti dedim Allah seni netmesin

AKŞAM
semizotu salatası 1 yk
çoban salata 3 yk
arkadaşım üçgen börek yapmış avcumun içindeki çukur kadar lorlu idi hatta sanırım ondan bir adet - en küçüğü ve minnağı idi (salatalarla doymadım arkadaşım da yaptım deyince dedim ekmek yerine en minnağı olsun)

ARA
soğuk kahve süt ile
sinemaki çayı

ıslak kurabiye yapmışlar bir tabak da bize verdiler
unutmuşum getirmeyi
ahh ahh imtihan

esperenzaa Cascade_ S smygnc medgic26

SPOR:
45 dk leslie 3 mil 5 k:225
25 dk leslie:75
132 sn plank:44
5000 adım: 75

Toplam: 419 fattylamb94

Menumu de yazıp yatayim
Kahvalti
Yumurtasiz bi kahvalti oldu
Domates biber kavurması
Zeytin, peynir vs

Akşam
Kokorec sote, ev yapimi
Bamya
Yogurtlu semiz otu
Sabahtan kalan domates biber kavurması ile bol yogurt
3 minik nektarin
2400 su
850 bitki çayı
esperenzaa
Spor
1 saat yuzme 240 puan
30 dk leslie 5k 150 puan
Toplam 390 puan
fattylamb94
Esperenzam ben ilk defa leslie yaptim, 5k ile başladım direkt ve kesinlikle sunu soyleyebilirim ki 5k dk si 5 puan ise cardionun en az 7 olmali. Hic bir zorlugu yok bu 5k nin. Terlemedim bile. Cardio feci bisey 5k nin yaninda.

canım menün çok güzel
bence de 5k nın puanı biraz düşebilir ya da cardio artabilir

ben ilk yaptığım zamanlar aşırı zorlanmıştım ama şu an üstüne biraz daha devam ediyorum leslie nin yeni videolarıyla
ilk yaptığım zamanı düşünerek puanı normal gelmişti ama spor yapan ve yetişen için hafif gelebilir

HOŞGELMİŞSİN YENİ MEZUN SU İÇİYORUM AMA CANIMI SIKAN ŞEYLER VAR PSİKOLOJİM BOZUKKEN YİYORUM TEKRAR MOTİVASYON İSTİYORUM
Hoşbuldum canım Kaptan da izin verirse bi gün tıka basa ye yiyebildiğin kadar ama sonraki gün tekrar başla diyeteCuma çılgınlık günün olabilir mesela ama toplayacaksın sonra Tabi sor kaptana
Bana bi geliyo gelenler arada
cısları ver eline geri gitsin

Kullan tabi :))))) dibine kadar
Harika
Çok iyi gelecek
Gayet güZel rakibem
Sağolll
Bence bu sefer olucak
İçime sindi baya bu hesaplama
Sporda birinci olamıyorum sen ve @cgdmk sayesinde

Çalışıyorum imkansız bu kadar puan yapamam
benim menülerim fazla mı sizce genel olarak
Spor Menün fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…