Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahahahah canım benim

Nasıl kötü his canım

Haşlanmış havuc ve patates pek aramam zaten canim, bezelye de bizim buralarda pek bilmezler düğünde keskek yiyecegim ama
Plan benim de aklima yatiyor ama ben bu kalorilerle kilo verebilir miyim acaba diye düşünüyorum
Canim yine de glisemik indeksi yuksek seylerden kacinmaya calis bence. Haslanms bezelye, haslanmis havuc, haslanmis patates mesela.
Cok mantikli bi plan yapmissin, simdiden iyi sanslar, guzel sonuclar alicaksin insallah :)

Acı söylemekle iyi yaptın canım çok dikkatliyim bugün başladım eski tempo gibi, yok mezun olmak istemiyorum hedefim 55
sabah tartıldım 57 çıktım cumaya kadar 56,5 olmak hedefim inş. Spor yapmadığım için kendime çok kızgınım
Halen kırık gibiyim sürekli hapşuruk, öksürük , baş ağrısı ,klima çarptı gezide otobüste iş yerimde açmıyorum çünkü odamda.
neden o gün öyle yaptım bilmiyorum resmen abuk subuk beslendim

Dayanamadim tartildim (yuzum suzuldu gibi geldi sabah)
55.7
Guzeell, kirilma basladi. İnsallah boyle devam eder :) bugun de detoksu yapicam ve biticek. Yarin ve pers cok asiri dikkat etmem lazim, verdigimi direkt geri alabilirim.

aynen canım vücudu sabitlemeden salma bana +500 geldi bile şu 3 gün çok dikkat edicem

Kilona göre su fazla gelmis olabilir canim. Fazla su tansiyon düşüklüğü yapiyor. Tuz da almadığın icin epey etkisi olmuştur

Cok iyi yaa maasallah. Dusundum de sanki senin rakibin yok, ben mi olsam da beni bi kendime getirsen
Dayanamadim tartildim (yuzum suzuldu gibi geldi sabah)
55.7
Guzeell, kirilma basladi. İnsallah boyle devam eder :) bugun de detoksu yapicam ve biticek. Yarin ve pers cok asiri dikkat etmem lazim, verdigimi direkt geri alabilirim.

Bi Haftalık sonucu beni de etiketleyerek paylasir misin, merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…