AhahahahKullan tabi :))))) dibine kadar
Harika
Çok iyi gelecek
Sağolll
Bence bu sefer olucak
İçime sindi baya bu hesaplama
Sporda birinci olamıyorum sen ve @cgdmk sayesinde
Çalışıyorum imkansız bu kadar puan yapamam
Spor Menün fazla
Ohh gayet güzel
Afiyet olsun canım
Aaa ilk defa duydum bunuBen tihaks tisan iciyom, aktarlarda satiliyo, 10 lira.
Ama etki ettigi saate dikkat etmen lazim, ictigin gun evden cikma. Mesela bana 7 saat sonra en fazla etkiyor.
Nasıl kötü his canımBir sorum var acaba 3lt su bana biraz fazla gelmis olabilir mi? Hatta dun kesin 3.5u asmistir.
Tuz da almiyorum.
Dun gece biraz kotu hissettim, kalkip sut ictim tarcinli. Detoksumdan degil, cunku gecen sene de yapmistim, ve cidden tokum hic ac degilim.
Suyu 3 yapip maden suyu icsem mi? Tuz almicam bu hafta.
Yoksa 2.5 ltde biraksam mi?
esperenzaa ve @ herkes :) ??
Sağol dostumAfiyet olsun canım
Canim yine de glisemik indeksi yuksek seylerden kacinmaya calis bence. Haslanms bezelye, haslanmis havuc, haslanmis patates mesela.
Cok mantikli bi plan yapmissin, simdiden iyi sanslar, guzel sonuclar alicaksin insallah :)
Geçmiş olsun caanım.Şimdi daha iyisindir inşallah.İshal olduğun için yarın tartı eksi gelebilir de gelmeyebilir de.ama menün tam anlamıyla facia canım.
Dost acı söylermiş,kusura bakma civcivim kilo almak için çabalamış gibisin.
Simit,kuabiye,gözleme,mısır hepsini bir günde yiyerek tam anlamı ile suyunu çıkarmışsın.
60 dakika spor cezan var.ve sen cezalarını da doğru düzgün yerine getirmiyorsun civcivim
Spor yapmak şart iken yapmıyor cezalarını bile es geçiyorsun.
Bu böyle olmaz tatlım.bana bu kadar kilo vermek yeter dersen hesap yapıp mezun edelim tatlım seni.
Ayrıca birden bire 56,5’a düşmedin canım.Geçen hafta regl ödemi vs derken sabit geldin ve bu hafta birden bire eksildim diye rahatladın ve yediğine dikkat etmedin.
Aşağıdaki tartı bildirimleri senin bir aylık verdiğin kilolarını gösteriyor.
23 haziran :58,5
29 haziran sabit
6 temmuz:57,9
13 temuz sabit
20 temmuz:56,5
*dikkat edersen bir aylık süreçte verdiğin kilo 2 kilo ediyor.Yani sen 13-20 temmuz arası 1,3 kilo vermiş olsan da sen,6 temmuzda 57,9 kiloydun tatlım.
Menülerine dikkat et lütfen.Bir hafta sabit gelip bir hafta kilo vermeye başladın gibi.ve dikkat etmezsen bu hafta sabit hatta artı geleceksin canım.
Fotooo koydum bakin bakamesperenzaa @fattylamb94 @yolcukardelen cgdmk @mutsuzdrn @lyeaph @smygnc nickler cok karisik hepsi aklimda kalmiyoaahhh :)
Dayanamadim tartildim (yuzum suzuldu gibi geldi sabah)
55.7
Guzeell, kirilma basladi. İnsallah boyle devam eder :) bugun de detoksu yapicam ve biticek. Yarin ve pers cok asiri dikkat etmem lazim, verdigimi direkt geri alabilirim.
Kilona göre su fazla gelmis olabilir canim. Fazla su tansiyon düşüklüğü yapiyor. Tuz da almadığın icin epey etkisi olmuşturBir sorum var acaba 3lt su bana biraz fazla gelmis olabilir mi? Hatta dun kesin 3.5u asmistir.
Tuz da almiyorum.
Dun gece biraz kotu hissettim, kalkip sut ictim tarcinli. Detoksumdan degil, cunku gecen sene de yapmistim, ve cidden tokum hic ac degilim.
Suyu 3 yapip maden suyu icsem mi? Tuz almicam bu hafta.
Yoksa 2.5 ltde biraksam mi?
esperenzaa ve @ herkes :) ??
Dayanamadim tartildim (yuzum suzuldu gibi geldi sabah)
55.7
Guzeell, kirilma basladi. İnsallah boyle devam eder :) bugun de detoksu yapicam ve biticek. Yarin ve pers cok asiri dikkat etmem lazim, verdigimi direkt geri alabilirim.
Kizlar sabahlari limonlu su da icmek lazim bence, birinci olanlar hep icmis.
Bir iki kez icmistim ben de yazmayi unuttum, sivilari yazmayi unutuyorum hep.
Yarindan itibaren ama her sabah icicem, yarim limonu 1 bardak suya sıkıcam, simdiden yazayim unutsam da yazmayi iciyor olucam yani
Cok iyi yaa maasallah. Dusundum de sanki senin rakibin yok, ben mi olsam da beni bi kendime getirsen
O benim kankimCok iyi yaa maasallah. Dusundum de sanki senin rakibin yok, ben mi olsam da beni bi kendime getirsen
Bi Haftalık sonucu beni de etiketleyerek paylasir misin, merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?