- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Dibine kadar kullanHahahahaNasıl da biliyor Yatarken işleri yapacak kişileri de buldum mu döne döne yatarım
Allah o konuda az şans vermişne yapayım şansımı küstüreyim mi
Ona çubuk sahibi karar verir:)) bugün gece çalışıyor
sence günde bi kere saplasak yeter mi
Bu sene 12 gün tatil yapacağımDibine kadar kullan
Gayet güZel rakibemEki Görüntüle 2171779 Eki Görüntüle 2171778 Eki Görüntüle 2171777 Eki Görüntüle 2171776esperenzaa fattylamb94 fayfeyfiy
KAHVALTI: Domates, salatalık, zeytin, yumurta, ceviz
ÖĞLE YEMEĞİ: Bir porsiyon tavuk suyu çorba
AKŞAM YEMEĞİ: Bir tepeleme tabak türlü, 2 adet pestil (hurma-elma karışımı)
SU MİKTARI: 1.790 litre
SPOR PUANI: 70 dk ev işi (23 p)
50 dk Egzersiz-dans karışık (100 p)
5.630 adım (82 puan)
9 dak yürüyüş (9 puan)
Gün içinde hemen hemen hergün 3-5 şekersiz çay, 1 maden suyu ve sade Türk kahvesi tüketiyorum ve her seferinde yazmıyım die tekrar yazdım
TOPLAM PUAN: 214,00 PUAN
Oo çok güzel menüMenumu yazayim
Sabah: az kahvalti, yumurtasiz, yogurt
Oglen: yogurt
Aksam: 1 haslanmis patates (orta boydan kucuk), ustune karabiber ve pul biber ve yogurt
Kahve: 2 bardak
Su: 3 lt
Spor: 5 dk eliptik
Ev isi: 2 saat: 40 puan
Hic tuz yemedim.
esperenzaa
@fitcivciv
fattylamb94
Baktım telde duruyo ,
13 temmuz saat 11:51 de ekran fotosunu çekmişim
Ve neyin kafasını yaşıyosam komple unutmuşum
:))))) dövebilirsin beni
Hiç tuz yememiş
Hadi yaa
Afiyet olsun neden bu kadar az yedin hatta hiç birşey yememişsin
Bu saatte bu fotoları görmeyeydim iyiydi
Bi yerim şişerse seni yaktım haticemm
az olmuş ama yoğurt detoksu yapıyordun sanırım canım.afiyet olsun datlummm
herşeyin temeli tuz
Esperenzam bana el versene ya ne kadar şanslısınBu sene 12 gün tatil yapacağımYorucu geçen yılın mükafatını alacağım
Hatta tatilin 6 günü bakıcımızın marmara adasındaki köyünde geçireceğizOtelde kalacağız ama bakıcımız ben ilgilenirim dedi diye sırf kadının gönlü olsun diye kabul ettim çok sever oğlumu hep istiyordu gelin diyordu ben de kabul ettim Kocişimle aşkk yaşayacağım aşk yani
Şimdi bu şansı dediğin gibi dibine kadar kullanmayam mı
Detoks yapabilen insanlara hayranımYogurt detoksu yapiyorum canim, bugun 2. Gundu, yarin da yapip bitiricem ins :)
Oo çok güzel menü
Kolay gelsin canım.Maşallah harika dönüş yaptın canımEvet esperenzaa'm, bugun 2. Gun bitti, yarin 3. ve son gun. Sonra klasik karatayima donerim :)
Zig zag yönteminde istedigim karbonhidrati yemekte serbest miyim kaloriyi asmadigim asmadigim süreceBu kadar olur.Ben de sana bugün zigzag yöntemini önerecektim canım.
Gündeme bakma,tartıya bakma,kitap oku,bir de belirti arama canım
Bu sene 12 gün tatil yapacağımYorucu geçen yılın mükafatını alacağım
Hatta tatilin 6 günü bakıcımızın marmara adasındaki köyünde geçireceğizOtelde kalacağız ama bakıcımız ben ilgilenirim dedi diye sırf kadının gönlü olsun diye kabul ettim çok sever oğlumu hep istiyordu gelin diyordu ben de kabul ettim Kocişimle aşkk yaşayacağım aşk yani
Şimdi bu şansı dediğin gibi dibine kadar kullanmayam mı
Oyyy canımm sana el vermem mi minnakımEsperenzam bana el versene ya ne kadar şanslısınbol bol kalori yakmaca diyosun yani
Bildiğim kadarı ile serbest.Tek sınır kaloriyi geçmemek diye biliyorum.ama araştırayım bir canım.Zig zag yönteminde istedigim karbonhidrati yemekte serbest miyim kaloriyi asmadigim asmadigim sürece
Kalplerimiz karsiyken senin kalbin de onu geciriyor mu icinden
Sen zahmet etme kaptanimmm ben arastiririm sevkleBildiğim kadarı ile serbest.Tek sınır kaloriyi geçmemek diye biliyorum.ama araştırayım bir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?