Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sadece salatada yapabilirim ozaman akşam minumum yedim mi hep eksi çıkıyorum. meğer regl olamamak beni ne kadar etkiliyormuş
Regl olamamak evet canım çok etkiliyor ki seni de çok etkiledi de.ilaca başlamayı hep erteledin civcivim ramazan bitsin,bayram bitsin o bitsin diye diye geç başladın ilaca.
Akşamı mümkün olduğu kadar erken ve hafif yersen iyi eksi gelir canım.Salata iyi olur ,tuzu az kullan yine de.

Afiyet olsun canım.keşke kahvaltıların daha sağlam olabilse.Sen kahvaltıda hep az yiyorsun canım.İş yerinde zor oluyor farkındayım.

Katil uşak
Az kaldı canım,keyfini çıkar.Ben kendi evimde bi başıma geçirmiştim bu süreci sıkılmıştım biraz.her iki durumun artıkarı ve eksileri de var canım.
Haklısın vallahi. Ama işte sürekli önüme yiyecekler koyuyorlar.
Canım babam ben taze cevizi severim gitmiş çevre bir ilden almış gelmiş inşallah sorunsuz geçer bu süreç ve başta eşim olmak üzere çevreme güzel haber veririm.
Katil daha belli olmadı ama çok zeki. Tahminler zorlayıcı. Ayy dedektif olasım geldi

KISMETSE ÖYLE YAPCAM ZATEN SADECE YA SALATA YA SÜT
SÜTTE İYİ GELİYO ÖKSÜRMEKTEN BOĞAZLARIM PARÇALANDI

Aslında aileler bildimi daha stres oluyor bizden çok heveslenip telaşe yapıyorlar seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki bu uğurda herkesin duası kabul olur inş. Bende yaza nasipse düşünüyorum

Canım henüz haberim YOk
Arayacağız inşallah
Hayırlı haberler alırsınız inşallah canım.
biraz sefasını sürmeye çalış canım.Anne baban senin rahatın mutluluğun için bazen bunaltıcı gelse de ellerinden geleni yapıyorlar:)
Benim transferimi sadece eşim ve çok yakın arkadaşım biliyordu. Söylememiştik kimseye.Hatta tüplerim alınmıştı tedavi hazırlıkları sırasında onu bile haber vermedim.Eşim izin alıp o bakmıştı bana.Ailelerin bilmesinin iyi yanı da var kötü yanı da.ben kafam çok daha rahat etsin ve kimseyi endişelendirmemek için söylememeyi seçmiştim.gerçi tüplerim laparoskopik olarak alındığında annem çok uzakta olmasına rağmen bişeyler hissetmişti.arayıp durmuştu.

KISMETSE ÖYLE YAPCAM ZATEN SADECE YA SALATA YA SÜT
SÜTTE İYİ GELİYO ÖKSÜRMEKTEN BOĞAZLARIM PARÇALANDI
Geçmiş olsun canım.çok pis şifayı kaptın
Aslında aileler bildimi daha stres oluyor bizden çok heveslenip telaşe yapıyorlar seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki bu uğurda herkesin duası kabul olur inş. Bende yaza nasipse düşünüyorum

Aileler aynen dediğin gibi bilse biraz sıkıntı ama bilmedikleri zaman da sonradan çok pis fırça atabiliyorlar.
Yaza karar verdiniz mi canım hazır kilo vermişken iyi olur bence.dondurulmuş embriyon vardı değil mi canım seninde. Daha kolay geçer bu sefer ki.
Sıralı bir şekilde hayırlı haberlerinizi alırız inşallah

Canım bende söyleme taraftarı değilim aslında ama hem maddi destek oldular hemde annem aradı tren sesini duydu dışardasın diyo biş kaçmaz gözünden

2 kere tüp bebek yaptırdım dondurmaya kalmadı hiç maalesef keşke dondurulmuş olsa kışın hemen transfer yaptırırdım evet canım 2019 yazında düşünüyorum. Birde genetik test yaptırmak istiyorum kışın 2 cide yaptırmak istedim doktor gerek yok dedi ama keşke yaptırsaydım

Allh gönlümüze göre versin canım. Bu deneme inşallah olumlu sonuçlanır eğer olmazsa uzun süre ara vermeyi düşünüyorum. Çünkü her şey sıfırdan başlayacak o zaman. İnşallah buna gerek kalmaz. Sende inşallah süpriz bir şekilde tüp beneğe gerek kalmadan hamiş olursun. Allah gönlümüze göre versin inşallahhh

Çok geçmil olsun. Allah evladını sana bağışlasın canım.
Benim süreç Ankara da olunca ister istemez öğrendiler bende sessiz sedasız olmasından yanayım ama hiç istemediğim kadar kişi öğrendi. Çok takmıyorum kimseyle konuşmuyorum zaten bu konuyu netice de sağlık sorunu.
Ailem burada olduğu için çok şanslıyım çok yardımcı oldular tabi, haklarını ödeyemem. İnşallah onlarında emekleri boşa çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…