Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım bende söyleme taraftarı değilim aslında ama hem maddi destek oldular hemde annem aradı tren sesini duydu dışardasın diyo biş kaçmaz gözünden
Anneler bilir,bilmese de hissediyorlar
2019 yazına kadar kilonu sabitlemiş olursun,iyice sağlıklı beslenerek vücudunu hazırlarsın canım.
Benden çok yumurta çıkmıştı tam kuluçka makinesi güniydim hahaha hatta OHHS tehlikesi geçirdim.
24 tane yumurta toplandı 16 tanesi döllendi.10 tanesinin genetik incelenmesini yaptırmıştım.Amerikan hastanesinde şu anda genetik incelemesi yapılmış ve yapılmamış olarak dondurıulmuş 10 adet embriyom olması lazım.
Allah en uygun zaman da sana da nasip eder inşallah cüvcivim:))

Sağol canım benim
Ailenin bu süreçte yanında olması da iyi canım.
istanbulda yaptırdığım ve ailem de uzakta olduğu için gizli kapaklı yaptım.Arada keşke yanımda olsalardı dediğim zamanlar da oldu aslında.Eşim sağolsun çok işgilenmişti ama eşim de panik insan olduğu için onunla konuşamıyordum bile.Ona şuram ağrıyor desem benden önce bayılacak yapıda olduğu için dilim ağzımda şişmiş hiç konuşamamıştım

BANA şimdiye kadar hiç genetik inceleme yaptırmadılar belki baştan belliydi genetik bozuk olduğu dimi ama, benden 10 tane çıktıcanım ama kalmadı beşinci güne sadece 2 tane kaldı

BANA şimdiye kadar hiç genetik inceleme yaptırmadılar belki baştan belliydi genetik bozuk olduğu dimi ama, benden 10 tane çıktıcanım ama kalmadı beşinci güne sadece 2 tane kaldı
Genetik inceleme için ayrı masraf ediliyor ya belki ondan sebep iyiniyetli olarak istemediler,belki de iki tane embriyo olunca onun da genetik incelemesi sonucu bozukluk olabilir diye düşünüp kötü niyetli yaklaştılar kim bilebilir ki.
Genetik incelemesi yapılması bence gerekli.( uzman değilim tabi)
Sağlıklı embriyoların transferi daha akıllıca.bir de genetik incelemeleri yapıldığı için hamilelikte 2’li,3’lü taramalara da gerek olmuyor.

Zor süreçten geçmişsin. Bu süreçtr gerçekten yanında olup sözleriyle değilde tavırlarıyla yanında olduğunu hissettirecek insanlara ihtiyaç duyuyor insan. Bende şanslıyım ama eşimde olsaydı diyorum yanımda.
Hayırlısı bakalım umarım bende bu süreçin büyük kısmını atlaymışımdır.

Stress ve ben aaaa muhtesem 2li olduk wc zaten hep sorun... allahim sana geliyorum evet kusum verdim 20 kilo lakinn gitmiii artik kalan 25 kilom var yarisi bilem olmadi 99 goremeyrumm musadenizdr delireyim ben bi

medgic26 canımm ben iyiyim teşekkür ederim canım.
Evde oğlumun arkadaşları var.ev tam curcuna.ben de yukarı kata kaçtım4 çocuk evi 5 dakikada savaş alanına çevirdi
Valla 1 koca kutu oyuncak toplamakdan anam agladi eşşek oglum gardroba sardi rayı acip ne varsa asagiyaaa koltuklara ortu orttuyorum cekip atiyorr yere alkissss yapioo sipa yaaa

esperenzaa fattylamb94 fayfeyfiy
Su: 860 ml (karnım şişiyo tartı öncesi bilerek içmedim)
Sabah: ne yediğimi unuttum , hayret bişey belki de yemedim
Öğle: yemedim (başka işim vardı) yesem bile çorba içecektim
Akşam: mercimek çorbası içicem iki kase birazdan (başka yemek yok) yanına salata yoğurt yerim
Hehh şimdi hatırladım
Sabah yoğurt yedim (kırmızı biber ve limonlu)
Çeyrek avuç ceviz yedim gün içi
Spor: 14 dak egzersiz 28 puan
5000 küsür adım 75 puan
18 dakika yürüyüş 18 puan
37 puanı ile cezamı ödüyorum (dünkü 15 dak cezamı da ekledim)
Toplam puan 84
Şükür Kİ karnım yumuşacık
Sertlik yok
Ve ilk başıma gelen bişey, Kalçam ve basenlerim yumuşadı

• Sabah 1 dilim ekmek 1 domates 1 biber karper peynir kasar peynir 6 zeytin
  • Aksam borulce salata ayran
  • 3 lt su
  • Standart icecek
  • Spor yok misafir var biliyorsunuz
  • esperenzaa ❤❤❤

Canım henüz ameliyatta alamamışlar sanırım iki üç gün sonraya kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…