- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Anneler bilir,bilmese de hissediyorlarCanım bende söyleme taraftarı değilim aslında ama hem maddi destek oldular hemde annem aradı tren sesini duydu dışardasın diyo biş kaçmaz gözünden
2019 yazına kadar kilonu sabitlemiş olursun,iyice sağlıklı beslenerek vücudunu hazırlarsın canım.2 kere tüp bebek yaptırdım dondurmaya kalmadı hiç maalesef keşke dondurulmuş olsa kışın hemen transfer yaptırırdımevet canım 2019 yazında düşünüyorum. Birde genetik test yaptırmak istiyorum kışın 2 cide yaptırmak istedim doktor gerek yok dedi ama keşke yaptırsaydım
Sağol canım benimÇok geçmil olsun. Allah evladını sana bağışlasın canım.
Benim süreç Ankara da olunca ister istemez öğrendiler bende sessiz sedasız olmasından yanayım ama hiç istemediğim kadar kişi öğrendi. Çok takmıyorum kimseyle konuşmuyorum zaten bu konuyu netice de sağlık sorunu.
Ailem burada olduğu için çok şanslıyım çok yardımcı oldular tabi, haklarını ödeyemem. İnşallah onlarında emekleri boşa çıkmaz.
Anneler bilir,bilmese de hissediyorlar
2019 yazına kadar kilonu sabitlemiş olursun,iyice sağlıklı beslenerek vücudunu hazırlarsın canım.
Benden çok yumurta çıkmıştı tam kuluçka makinesi güniydim hahahahatta OHHS tehlikesi geçirdim.
24 tane yumurta toplandı 16 tanesi döllendi.10 tanesinin genetik incelenmesini yaptırmıştım.Amerikan hastanesinde şu anda genetik incelemesi yapılmış ve yapılmamış olarak dondurıulmuş 10 adet embriyom olması lazım.
Allah en uygun zaman da sana da nasip eder inşallah cüvcivim:))
Genetik inceleme için ayrı masraf ediliyor ya belki ondan sebep iyiniyetli olarak istemediler,belki de iki tane embriyo olunca onun da genetik incelemesi sonucu bozukluk olabilir diye düşünüp kötü niyetli yaklaştılar kim bilebilir ki.BANA şimdiye kadar hiç genetik inceleme yaptırmadılar belki baştan belliydi genetik bozuk olduğu dimi ama, benden 10 tane çıktıcanım ama kalmadı beşinci güne sadece 2 tane kaldı
Amin dostumYa benimki de şişinşallah iner
:)))
Güzel güzel eksilerle gelirsiniz inşallah canımYarın tartı günüüüü
Sağol canım benim
Ailenin bu süreçte yanında olması da iyi canım.
istanbulda yaptırdığım ve ailem de uzakta olduğu için gizli kapaklı yaptım.Arada keşke yanımda olsalardı dediğim zamanlar da oldu aslında.Eşim sağolsun çok işgilenmişti ama eşim de panik insan olduğu için onunla konuşamıyordum bile.Ona şuram ağrıyor desem benden önce bayılacak yapıda olduğu için dilim ağzımda şişmiş hiç konuşamamıştım
simla0 en son salı gece menü paylaşmış bir daha takıma uğramamışsın canım.İyi misin?
amimnnGüzel güzel eksilerle gelirsiniz inşallah canım
Stress ve ben aaaa muhtesem 2li olduk wc zaten hep sorun... allahim sana geliyorum evet kusum verdim 20 kilo lakinn gitmiii artik kalan 25 kilom var yarisi bilem olmadi 99 goremeyrumm musadenizdr delireyim ben biSakin canım, gidecek .Dün uykunu alamadıysan çok yorulduysan ve stresten sebep ödem olmuş olabilir.bağırsak sorunun varsa o bile etkiliyor biliyorsun canım.
Yaw neredeyse 20 kilo verdin bi kendini takdir et,tamam tartı durduğundan hepimiz sinir oluyorız ama geçici bu durum.
Çok moralin bozuluyorsa haftaya canım detoks yap .
Valla 1 koca kutu oyuncak toplamakdan anam agladi eşşek oglum gardroba sardi rayı acip ne varsa asagiyaaamedgic26 canımm ben iyiyim teşekkür ederim canım.
Evde oğlumun arkadaşları var.ev tam curcuna.ben de yukarı kata kaçtım4 çocuk evi 5 dakikada savaş alanına çevirdi
Neye gore hayirdir neyin imtihanindayim pis pis gulme soyle kem gozlu hahahahimtihan dünyası needcen
Canım henüz ameliyatta alamamışlar sanırım iki üç gün sonraya kalmışHayırlı haberler alırsınız inşallah canım.
biraz sefasını sürmeye çalış canım.Anne baban senin rahatın mutluluğun için bazen bunaltıcı gelse de ellerinden geleni yapıyorlar:)
Benim transferimi sadece eşim ve çok yakın arkadaşım biliyordu. Söylememiştik kimseye.Hatta tüplerim alınmıştı tedavi hazırlıkları sırasında onu bile haber vermedim.Eşim izin alıp o bakmıştı bana.Ailelerin bilmesinin iyi yanı da var kötü yanı da.ben kafam çok daha rahat etsin ve kimseyi endişelendirmemek için söylememeyi seçmiştim.gerçi tüplerim laparoskopik olarak alındığında annem çok uzakta olmasına rağmen bişeyler hissetmişti.arayıp durmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?