Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar
Günaydınn bebeemm
Günaydın kızlar
Güzel bir gün olsun
Göbeğim şişmişti , indi şükür yaa kaç gündür ...
Hadi herkese kolay gelsin
Günaydınnn haticem göbek insin zaten yarına tartı var
Tabi hiç kalmadım ben hep 3 4 yıldızlılardayım yani en ucuzlarında
Otel temizse yıldızı önemli değil:) İnşallah balayını 7 yıldızlıda yaparsın.
esperenzaa sonunda çözdün bu @cgdmk e bi komploydu
Hahaha ,bu gariban çiğdem ne etti sana

Aklıma yatmadı değil
Tembel insan yaratıcıdırTabakların içini strech film ile sarıp içine yiyeceğini koyan ve sonra strech filmi çöpe atıp da kullanan bile var kız.tabak kirlendi derdi yok
geçmiş olsun canım.ishalle sıvı kaybın çok olduğu için su alımına dikkat et canım.2 litre içmişsin bunun altına düşme canım.1 çay kaşığı çiğ türk kahvesine limon sıkıp ye canım.toparlar bsğırsaklarını.

Bazı haftaiçi günleri bebeğimle annemde kalıyoruz,eşim iş sebebiyle evde olmadığı için,ve düzenim biraz bozuluyor,yediklerimi yazamadım,kilo verdim diyemem pek bu hafta ama yarın kilomu paylaşacağım.
Benim de eşim haftada birkaç gün olmuyor canım.kendi evinde olmayınca düzenin olmuyor haklısın.evde yalnız kalmaya korktuğundan mı yoksa tek başıma zorlanırım diye düşündüğünden mi annende kalıyorsun canım.
afiyet olsunTarçını çok kullanma canım regl biraz gecikebilir:)

Son düzenleme:
Katil uşak
Az kaldı canım,keyfini çıkar.Ben kendi evimde bi başıma geçirmiştim bu süreci sıkılmıştım biraz.her iki durumun artıkarı ve eksileri de var canım.

Veremiyorum ben niye yaaa duruyor duruyorrrr tarti sinirimi bozuyorrr kiracam valla en sonunda
Sakin canım, gidecek .Dün uykunu alamadıysan çok yorulduysan ve stresten sebep ödem olmuş olabilir.bağırsak sorunun varsa o bile etkiliyor biliyorsun canım.
Yaw neredeyse 20 kilo verdin bi kendini takdir et,tamam tartı durduğundan hepimiz sinir oluyorız ama geçici bu durum.
Çok moralin bozuluyorsa haftaya canım detoks yap .

Aaaa tamam sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…