Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2172588 Bende bugün ki kahvaltımı bırakayım buraya
Veremiyorum ben niye yaaaduruyor duruyorrrr tarti sinirimi bozuyorrr kiracam valla en sonunda
Günaydınn bebeemmGünaydın kızlar
Günaydınnn haticemGünaydın kızlar
Güzel bir gün olsun
Göbeğim şişmişti , indi şükür yaa kaç gündür ...
Hadi herkese kolay gelsin
Otel temizse yıldızı önemli değil:) İnşallah balayını 7 yıldızlıda yaparsın.Tabi hiç kalmadım ben hep 3 4 yıldızlılardayım yani en ucuzlarında
Hahaha ,bu gariban çiğdem ne etti sana
Tembel insan yaratıcıdırAklıma yatmadı değil
geçmiş olsun canım.ishalle sıvı kaybın çok olduğu için su alımına dikkat et canım.2 litre içmişsin bunun altına düşme canım.1 çay kaşığı çiğ türk kahvesine limon sıkıp ye canım.toparlar bsğırsaklarını.sabah
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay
hurma
öğlen
balık
akşam
2 bardak süt
az ceviz
bir kaç kaşık bal çok öksürdüğüm için iyi geliyorbugün biraz daha iyiyim
su 2 litreye yakındır, ishalde devam ediyoresperenzaa @Ndymk
Benim de eşim haftada birkaç gün olmuyor canım.kendi evinde olmayınca düzenin olmuyor haklısın.evde yalnız kalmaya korktuğundan mı yoksa tek başıma zorlanırım diye düşündüğünden mi annende kalıyorsun canım.Bazı haftaiçi günleri bebeğimle annemde kalıyoruz,eşim iş sebebiyle evde olmadığı için,ve düzenim biraz bozuluyor,yediklerimi yazamadım,kilo verdim diyemem pek bu hafta ama yarın kilomu paylaşacağım.
afiyet olsun
Gecen cumadan beri gram oynamiuoo 101 kaldim cakildimmm agliycammm artikkbende bir ara durdum regl oldum patır patır gidior pazar o kadar kötü beslendim ama sabah 56,10 gibi çıktım
Afiyet olsun Feyza’mmmBu da benim kayısı çayımmmmEki Görüntüle 2172582
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2172588 Bende bugün ki kahvaltımı bırakayım buraya
Afiyet olsun kuzumm
Katil uşakMaşallahhh
Aminnn canımm inşallah.
Ya sağ olsunlar el üstünde tutuyorlar ama işte bazen insan kendi evinde olmayı daha çok istiyor.
Ya ne güzel düne kadar hiç bi şikayetim yoktu rahattım şimdi bel ve kasık ağrıları başladı paranoyak olmamak için kitapa verdim. Katil kim merak ediyorum
Not; bu arada popom düzleşecek diye korkuyorum çok oturuyorum sanki ya.
Sakin canım, gidecek .Dün uykunu alamadıysan çok yorulduysan ve stresten sebep ödem olmuş olabilir.bağırsak sorunun varsa o bile etkiliyor biliyorsun canım.Veremiyorum ben niye yaaaduruyor duruyorrrr tarti sinirimi bozuyorrr kiracam valla en sonunda
Aaaa tamam sağolBenim de eşim haftada birkaç gün olmuyor canım.kendi evinde olmayınca düzenin olmuyor haklısın.evde yalnız kalmaya korktuğundan mı yoksa tek başıma zorlanırım diye düşündüğünden mi annende kalıyorsun canım.
afiyet olsunTarçını çok kullanma canım regl biraz gecikebilir:)
Bugün yeme yarın ye kuzumesperenzaa gÜnaydın
Evde şekersiz kremasız katkısız dondurma yapıp yersem ceza yok dimi
Adı dondurma bile diil :))))
her çeşit çayımız mevcut.Ben de yeşil çay içiyorumbende karanfilli çay içiyorum içtikçe ateş basiyor iyi oluyor
Ya benimki de şişGünaydın kızlar
Güzel bir gün olsun
Göbeğim şişmişti , indi şükür yaa kaç gündür ...
Hadi herkese kolay gelsin
Sağol canımAfiyet olsun Feyza’mmm
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?