Karatay bence yapabilen için çok iyi eksi getiriyor.üstelik öğünlerde doya doya yiyorsun.ekmeksiz olmaz diyenlerdendim ama ekmek yemeden doyuluyormuş.
canım sporla giden 500 gram ,sporsuz giden 1 kilodan gerçekten daha iyi.
Listeye seni alacaktım ama alnının akıyla girdin canım tebrikler.
Kayisi form cay var doğadan gunde 1 tane aksam yatmadan ic oldu bitti masallah :) 4.5 tl 20 adet bim a101 ve birsuru markette var kuzum
Ne uğursuzu Eda’mmmListeye ugursuz geldim
Haydi minik azimli karıncamAynen esperenzaamm dedigin gibi, tam gaz devam zaten :)
Çiğdem evet çaba sarfediyor,menülerine dikkat ediyor ama bu sıralar vücudu onunla kafa buluyorCanim sen artik 3 gun 3 ogun karbonhidrat al. Haslanmis patates, haslanmis havuc, haslanmis bezelye..
Metabolizmani canladirman lazim.
Ve bu kadar zamandir durdugu icin en azindan 2 gun bol karbonhidrat yemeni oneriyorum sahsen.
Yok canım az oldu ya hedefim daha aşağılardı :/ ama en azından eksi buna da şükür
Kaptanım ben cuma olduğu için bugün biraz fazla yiyeceğim ama abartmayacağım tabiiki öğlen biraz fazla yedim hatta tıka basa doyacak şekildeGeçen hafta,takım geneli çok iyiydi.sabit gelen bir,artı gelen 1 ve 2 de bildirimde bulunmayan olmasına rağmen birinciliği çok az bir farkla kaçırmıştık ama bu hafta resmen dibe vurdukhaftaya toparlanıp zirveye çıkmamız gerek.
Lütfen bu hafta herkes maksimum çabayı göstersin.
Aynen canımAynen
Ben de hedefime ulasamadim ama buna da sukur napak
Canım sormayı unuttumKarin agrisi yapiyo onlar bende. Heeepsini denemistim. Tihaks hic karnimi agritmiyor, ondan bunda karar kildimdi
havası odem yapıyor olabilir. Adıyaman'ın havasi kuru, buraya gelince bol nemli ve iyotlu havası bende ödem yapiyor sanirim cünkü ben her yaz hemen hemen bu tempoda olup hep kilo alirim, siserim iyice. Ayrıca 31 temmuz gibi de adet olmam lazim normal şartlarda, goguslerim falan sisti. Ya aslında yine de tabi bunlar bahane olmamalıydı.Canımm sağlık olsun.Sıkma canını .sen bence birden bire 55’li kiloya düşeceksin.Bişey sende ödem yapıyor ve sonsuza kadar sürecek hali yok ya.
Önümüzdeki hafta çok çok iyi olur canım.
İnsallah kuzumCanım gidecek onlar ben inanıyorumm
Yok canım yokİnsallah kuzum
Böyle diye diye yaz bitecek
Sen cok iyisin maasallahtebrik ederim
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım.
400 gram almışsın çok değil ama ucunu kaçırırsan kötü olur canım.
Bugünden itibaren yediğine dikkat edip ve mümkünse spor yaparak çok iyi kilo verebilirsin.
Geçen hafta,takım geneli çok iyiydi.sabit gelen bir,artı gelen 1 ve 2 de bildirimde bulunmayan olmasına rağmen birinciliği çok az bir farkla kaçırmıştık ama bu hafta resmen dibe vurdukhaftaya toparlanıp zirveye çıkmamız gerek.
Lütfen bu hafta herkes maksimum çabayı göstersin.
bende o elbisenin akıbetini merak ediyordum olmuşya cok sevindimBen durum böyle kötü olunca dikkat ediyorum nota almamak için daha sorumlu hissediyorum kendimi inş aksilik nazar olmazda bu cuma 55,50 olurumDüğünde Ağustos ta çokta vaktim kalmadı elbisem güzel oluyor ama 54 55 olsam daha da güzel durur eminim
Canımm maşallah sana,hedefini tuuturdun sayılır.Elbise de çok iyi olmuştur eminim..Düğünde de fit bir disko topu nasıl olunurmuş herkese göstereceksinBen durum böyle kötü olunca dikkat ediyorum nota almamak için daha sorumlu hissediyorum kendimi inş aksilik nazar olmazda bu cuma 55,50 olurumDüğünde Ağustos ta çokta vaktim kalmadı elbisem güzel oluyor ama 54 55 olsam daha da güzel durur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?