Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen canim benim, sukur detoksla gideni geri almadim, alnimin akiynan girmis oldum

Canim sen artik 3 gun 3 ogun karbonhidrat al. Haslanmis patates, haslanmis havuc, haslanmis bezelye..
Metabolizmani canladirman lazim.
Ve bu kadar zamandir durdugu icin en azindan 2 gun bol karbonhidrat yemeni oneriyorum sahsen.
Çiğdem evet çaba sarfediyor,menülerine dikkat ediyor ama bu sıralar vücudu onunla kafa buluyor
Ben birden hızlıca kilo verip 55’e düşeceğini düşünüyorum.

Kaptanım ben cuma olduğu için bugün biraz fazla yiyeceğim ama abartmayacağım tabiiki öğlen biraz fazla yedim hatta tıka basa doyacak şekilde
Canım çok yemek istiyordu ev yemeği yedim ama bunu da not düşeyim
Sporlar tam gaz devam edecek
Ve diğer günler daha dikkatli olacağım
Bugün özellikle bilerek öğlen yedim güzelce çünkü canım çok istiyordu dedim ki akşamdaysa öğlen ve diğer günlerdense cuma
Akşam yine yazarım ben ceza vereceğini de zannetmiyorum ama verirsen de yaparım tabiiki

Canımm sağlık olsun.Sıkma canını .sen bence birden bire 55’li kiloya düşeceksin.Bişey sende ödem yapıyor ve sonsuza kadar sürecek hali yok ya.
Önümüzdeki hafta çok çok iyi olur canım.
havası odem yapıyor olabilir. Adıyaman'ın havasi kuru, buraya gelince bol nemli ve iyotlu havası bende ödem yapiyor sanirim cünkü ben her yaz hemen hemen bu tempoda olup hep kilo alirim, siserim iyice. Ayrıca 31 temmuz gibi de adet olmam lazim normal şartlarda, goguslerim falan sisti. Ya aslında yine de tabi bunlar bahane olmamalıydı.

İnsallah kuzum
Böyle diye diye yaz bitecek
Sen cok iyisin maasallah tebrik ederim
Yok canım yok
Bence iyi değilim
Bu hafta biraz daha vermeyi bekliyordum aslında
İnşallah önümüzdeki hafta 1 kilo civarı verebilirim
Kurbana kadar hedefime ulaşmak istiyordum
Zor duruyor biraz böyle giderse

Yoksa sen beni mi bekliyorsun

Ben durum böyle kötü olunca dikkat ediyorum nota almamak için daha sorumlu hissediyorum kendimi inş aksilik nazar olmazda bu cuma 55,50 olurum Düğünde Ağustos ta çokta vaktim kalmadı elbisem güzel oluyor ama 54 55 olsam daha da güzel durur eminim

bende o elbisenin akıbetini merak ediyordum olmuşya cok sevindim

Canımm maşallah sana,hedefini tuuturdun sayılır.Elbise de çok iyi olmuştur eminim..Düğünde de fit bir disko topu nasıl olunurmuş herkese göstereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…