Yok canım az oldu ya hedefim daha aşağılardı :/ ama en azından eksi buna da şükürGuzel canim, tebriklers
Canım gidecek onlar ben inanıyorummGecen hafta 56.7
Bu hafta 57.0
Fark +300
Yuzde %-0.53
Ben yazacak bir sey bulamiyorum artık.
Veren arkadaslarimi tebrik ve teşekkur ediyorum. Veremeyen bizlere de daha cok azim diliyorum
esperenzaa
Ya ben içiyorum bana etki etmiyor yaKayisi form cay var doğadan gunde 1 tane aksam yatmadan ic oldu bitti masallah :) 4.5 tl 20 adet bim a101 ve birsuru markette var kuzum
Çok haklisinGünaydınn canım
Canımm tebrikler güzel eksi gelmiş.bu hafta daha iyi olur inşallah
Belki de doktor iyi niyetlidir canım.dedim ya bilemiyoruz.Hayırlısı böyleymiş canım
Canım menülerini düzenli olarak yaz,4 çocukla biraz zor oluyor farkındayım.buraya biraz alışıp kaynaşabilseydin inan daha motüve olurdun canım.
Canım az yiyordun di miGecen cuma 101
Bugun 101
Sabitmusenizde ben bi catidan atlayayim @Esperenza sinirden oturdum agladim zırladimm durdum kaldim yaaaa
İnşallah canım bu hafta az gitti ya aslında yeni vermeye başladım çünkü benMoral bozmak yok.Keyfinden kilo almadın.haftaya inşallah güzel haberini alırız da seni öyle izne çıkarırız
Katil kimmiş bu arada
Tebrikler canımm.maşallahh
Haftaya muhteşeö sporlarınla beraber çok daha iyi eksiler gelecek.
Ben de iyiyim canım teşekkür ederimiyiyim teşekkür ederim kaptanım sen nasılsın?
Canımm haftaya olsun.boş ver artı geldiysen ne olacak.
Haftaya inşallah hamilelik nedeniyle izne ayırırız
Kendine boş yere yükleniyorsun canım.evinde değilsin,yeme düzenin çok da değişmedi ama mecburen hareketsizsin..
Moral bozmak yok.Keyfinden kilo almadın.haftaya inşallah güzel haberini alırız da seni öyle izne çıkarırız
Katil kimmiş bu arada
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım.Çok haklisin
Zaten kilo almışım
Gecen hafta 68.1
Bu hafta68.5
Maalesef
artik burdayım inşaallah bende aranızda istediğim kiloya inerim
**6.Takım 580.Etap***
smygnc: 88,1/
fitcivciv:56,5/56/0,5/%0,88
cgdmk:56,7/57/0,3/%-0,53
asilsoy:74,8/75,3/0,5/%-0,67
yenibirnur: 64/bildirimsiz izne ayrıldı.
giustizia_ :61,7/ 63,3/0,6/%-0,97
medgic26 :101/sabit
lyeaph:110,1/109,6/0,5/0,45
simla0:67,60/67,55/0,05/%0,07
fmad 59,1/58,6/0,5/%0,85
Ndymk 56,7/55,7/1/%1,76 ( Yeni üye, başlangıç tarihi:26.06.18,başlangıç kilosu:58,5, hedef kilo:50 kilo
6.Takım Ortalaması:%
*
Listemiz tam anlamıyla felaketyukarıdaki şekliyle ortalamamız 0,167.
Bu şekliyle nota alıyoruz.haftaya mazeret değil bol hareket ve eksi istiyorum sizden.
Önümüzdeki hafta kaçamak yapan,spor yapmayan lütfen gözüme gözükmesin.
Geçen hafta,takım geneli çok iyiydi.sabit gelen bir,artı gelen 1 ve 2 de bildirimde bulunmayan olmasına rağmen birinciliği çok az bir farkla kaçırmıştık ama bu hafta resmen dibe vurdukçok üzüldüm
Geçen hafta iyiydik sanırım bir hafta iyi olunca genel olarak rehavet mi çöktü bize
Benim de eşim haftada birkaç gün olmuyor canım.kendi evinde olmayınca düzenin olmuyor haklısın.evde yalnız kalmaya korktuğundan mı yoksa tek başıma zorlanırım diye düşündüğünden mi annende kalıyorsun canım.
afiyet olsunTarçını çok kullanma canım regl biraz gecikebilir:)
Spora,bence birden başlayıp bırakmak yerine,yavaş yavaş tempoyu yükseltmek daha iyi oluyor.ödem oluşmaz böylelikle.Ndymk aynen dostum
Bu sefer sporu son 2 gün kala bırakalım biraz hatta 3 kala
İlk başlarda yüklenip bırakalım
@esperenzaa karataya belki dönerim ama. Alışmak sevmekten daha zor geliyor :)))
Böyle biraz düzensiz olur canım ama madem rutinin böyle olacak kendini bu düzene ayarlamaya çalış.Annenlerin evinde bir düzen kurmaya çalış tatlım.yoksa böyle böyle minik minik artışların olur.Emziriyorsun gereksiz tatlı,abur cuburu keserek az da hareket ederek iyi kilo verebilirsin.Stres yapmana gerek yok canım.Zaman bi şekilde geçiyor azar azar sağlıklı bir şekilde kilo verirsin.Ben tek korkmuyorum da bebek olunca eşim illa yalnız kalma diyor,dedesi ve ananesi de görmek istiyor,toplanıp gidiyorum.Bir iki gün derken bugun hala annemdeyiz ama aksam eve geciyorum, yarından itibaren güzel bir listeye baslıcam,kilom sabit. 79..Bir hedef koymayacagım illa su zamanda su kadar kilo diye..Hayat rutini yapacagım,stres yapmadan devam...
**6.Takım 580.Etap***
smygnc: 88,1/
fitcivciv:56,5/56/0,5/%0,88
cgdmk:56,7/57/0,3/%-0,53
asilsoy:74,8/75,3/0,5/%-0,67
yenibirnur: 64/bildirimsiz izne ayrıldı.
giustizia_ :61,7/ 63,3/0,6/%-0,97
medgic26 :101/sabit
lyeaph:110,1/109,6/0,5/0,45
simla0:67,60/67,55/0,05/%0,07
fmad 59,1/58,6/0,5/%0,85
Ndymk 56,7/55,7/1/%1,76 ( Yeni üye, başlangıç tarihi:26.06.18,başlangıç kilosu:58,5, hedef kilo:50 kilo
6.Takım Ortalaması:%
*
Listemiz tam anlamıyla felaketyukarıdaki şekliyle ortalamamız 0,167.
Bu şekliyle nota alıyoruz.haftaya mazeret değil bol hareket ve eksi istiyorum sizden.
Önümüzdeki hafta kaçamak yapan,spor yapmayan lütfen gözüme gözükmesin.
Girersin canım.Senin kilon az ama kemik yapın ince yada etin sıkı değil sanırım.kilo vermeye başladın,sporla da sıkılaştın mı 2-3 kilo versen bile çok farkeder bence
Bu hafta harika kilo vermişsin canım.tebrikler.
hiç olmamasından yada artıya geçmekten iyidir canım.Eksiler geldikçe daha da gaza gelirsin.
Canim sen artik 3 gun 3 ogun karbonhidrat al. Haslanmis patates, haslanmis havuc, haslanmis bezelye..Gecen hafta 56.7
Bu hafta 57.0
Fark +300
Yuzde %-0.53
Ben yazacak bir sey bulamiyorum artık.
Veren arkadaslarimi tebrik ve teşekkur ediyorum. Veremeyen bizlere de daha cok azim diliyorum
esperenzaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?