Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydinlar, bol eksiler
Günaydınn canım
Canımm tebrikler güzel eksi gelmiş.bu hafta daha iyi olur inşallah
dOKTOR dedi kardeşim olsan bile yaptırmazdım genetik inceleme ne bilim inandık güvendik
Belki de doktor iyi niyetlidir canım.dedim ya bilemiyoruz.Hayırlısı böyleymiş canım
Hayırlı cumalar kızlar düzenli katılamadığımın farkındayım izninizle yinede devam edeyim yaz olunca tatil ziyaret derken neyse bunlar bahane olmamalı herkese sağlıklı ve güzel kilo vermeler
Canım menülerini düzenli olarak yaz,4 çocukla biraz zor oluyor farkındayım.buraya biraz alışıp kaynaşabilseydin inan daha motüve olurdun canım.

Girersin canım.Senin kilon az ama kemik yapın ince yada etin sıkı değil sanırım.kilo vermeye başladın,sporla da sıkılaştın mı 2-3 kilo versen bile çok farkeder bence
Bu hafta harika kilo vermişsin canım.tebrikler.
Bir ayda 2.7 kilo verebildim. Cok az ya
hiç olmamasından yada artıya geçmekten iyidir canım.Eksiler geldikçe daha da gaza gelirsin.

Tamam canım. Sen daha doğrusunu bilirsin. Hem haftaya durumum kesinleşir ona göre hareket ederim.
Canımm haftaya olsun.boş ver artı geldiysen ne olacak.
Haftaya inşallah hamilelik nedeniyle izne ayırırız
zayıflamak böyle işte.kilo verdikçe veresi geliyor insanın civcivim 1-2 kilo esneme payı bırakmak da iyi oluyor.

Allah kolaylık versin
Ne zor işler yaaa :)))
Ekmeğe alıştım biliyomusun yememeye
Şaka gibi
Tatlıya da çare Buldum
Meyveyle buzu donduruyorum
Yicem bugünnnn
bugün ye dondurulmuş meyveni.
Ekmek yemeyin, zam geldi zaten
Aferin civcivim zorla suya alıştırdım seni.bi de spora alışsaydın belki şimdiki kilon mezuniyet kilon olurdu.56’da çok daha sıkı görünürdün yüzün de çok zayıflamazdı:)

Aynen ya
Ekmek yok
Caya seker yoook
Cok acayip
İyi alistik cok sukur
Karatay diyeti ara kanamalari da kesiyor diye okudumdu, bende 2 senedir var ara kanama, yumurtalama gunumde oluyor.
Bakalim bundan sonraki surecte olacak mi, insallah biter
Karatay bence yapabilen için çok iyi eksi getiriyor.üstelik öğünlerde doya doya yiyorsun.ekmeksiz olmaz diyenlerdendim ama ekmek yemeden doyuluyormuş.
Nasil yapcaz ki?
1 kiloyu vermem bile zor benim, 500 fln gidicek belli.
canım sporla giden 500 gram ,sporsuz giden 1 kilodan gerçekten daha iyi.
Listeye seni alacaktım ama alnının akıyla girdin canım tebrikler.

Moralim bozuk olarak bildirim yapıyorum.
Geçen cuma; 74.8
Bu cuma; 75.3
Fark: -500 gr
Yüzdesi; - 0.67

Taşlayın beni
Kendine boş yere yükleniyorsun canım.evinde değilsin,yeme düzenin çok da değişmedi ama mecburen hareketsizsin.
Hatice’ye aslında karatay tarzı diyet çok iyi gelmişti.zorlanıyorum dediği için teklif etmedim ben.Sporu da tekrar arttırırsa çok güzel eksiler gelir yine.

Bu aksam bisiklet surmeye gidicez
3 5 saat sureriz
Yarin ve pazar da asiri spor yapicam
Cascade_
Bisiklet bacak kaslarına çok iyi gelir.Fırsat bulduğundan bisiklet sür canım.hafta sonu da süpürgenle spora devam
kilo bildiririm:
geçen cuma 110.1kg
bugun: 109.6kg
fark: 0.5kg
yüzde: 0,497

regl ödemimi bilmiyorum:/
Regl ödemi olabilir bir de dün leslie yaptın o bile etkilemiş olabilir.ne olursa olsun eksidesin canım.haftaya daha iyi olacak.
nasılsın canım?

Ay olsun ya moralim çok bozuldu. Bir de gliförü bıraktım yaniştahım da arttı zor tutuyorum kendimi. Bakalım bu hafta nasıl olacak
Moral bozmak yok.Keyfinden kilo almadın.haftaya inşallah güzel haberini alırız da seni öyle izne çıkarırız
Katil kimmiş bu arada
Kızlar ben uyandım ve çok bekleyenlerim maalesef 10 gibi işim vardı

Geçen hafta:59.1
Bu hafta:58.6
Fark : 500

%0.85

esperenzaa Cascade_
Tebrikler canımm.maşallahh
Haftaya muhteşeö sporlarınla beraber çok daha iyi eksiler gelecek.

Yedigim tulum peynirlerinin cezasi olarak yaptim yorucu biraz ama olsun ❤❤
Afiyet olsun canımSeni çok zorlamayacaksa 15 dakikalık leslie yapabilirsin daha fazlasını şimdilik
Öff

Tihaks tisan
Bi daa yazmicam aaa
thanks tasin mi
50 gram fark bile sayılmaz sabit mi yazayım kendimi? esperenzaa
Geçen hafta:67,60
Bu hafta:67,55
Fark: 0,05
Yüzde:0,07
Boş ver sabiti böyle yazalım canım.
0,05 gram vermişsin)

Gecen hafta 56.7
Bu hafta 57.0
Fark +300
Yuzde %-0.53
Ben yazacak bir sey bulamiyorum artık.
Veren arkadaslarimi tebrik ve teşekkur ediyorum. Veremeyen bizlere de daha cok azim diliyorum
esperenzaa
Canımm sağlık olsun.Sıkma canını .sen bence birden bire 55’li kiloya düşeceksin.Bişey sende ödem yapıyor ve sonsuza kadar sürecek hali yok ya.
Önümüzdeki hafta çok çok iyi olur canım.

Gecen cuma 101
Bugun 101
Sabit musenizde ben bi catidan atlayayim @Esperenza sinirden oturdum agladim zırladimm durdum kaldim yaaaa
Canım dönem dönem hepimiz bir kiloda takılıp kalıyoruz.Vücut biraz direnç gösteriyor.menülerinde kaçamak olsa yedin pis boğazının kurbanı oldun iyi oldu derdim
Şu misafirleri gönder ,dukan biraya başla çok moralin bozuluyorsa iki gün (çarşamba-perşembe) ayran aşı detoksu yap. Çok çok zorlanırsan da bırak canım.

iyiyim teşekkür ederim kaptanım sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…