Sadece 50 gram vermişimTünaydınnnm
Naptınız datlularım,bildirimler ne durumda?
Günaydınn canımGunaydinlar, bol eksiler
Canımm tebrikler güzel eksi gelmiş.bu hafta daha iyi olur inşallahgeçen cuma : 56,50
bu cuma :56,00
fark : % 0,88
-500 de fena değil pazar günü batırmasaydım daha bile iyi olabilirdi sonuç bu pazar öyle yapmıcam inşhedefe 1 kilo kaldı
26 beden kot 36 oluyor dimi geçen akşam denedim hop oldu, yaklaşık 5 yıldır içine giremediğim kottan bahsediyorum girsem de çok sıkanesperenzaa @Ndymk
Belki de doktor iyi niyetlidir canım.dedim ya bilemiyoruz.Hayırlısı böyleymiş canımdOKTOR dedi kardeşim olsan bile yaptırmazdım genetik inceleme ne bilim inandık güvendik
Canım menülerini düzenli olarak yaz,4 çocukla biraz zor oluyor farkındayım.buraya biraz alışıp kaynaşabilseydin inan daha motüve olurdun canım.Hayırlı cumalar kızlar düzenli katılamadığımın farkındayım izninizle yinede devam edeyim yaz olunca tatil ziyaret derken neyse bunlar bahane olmamalı herkese sağlıklı ve güzel kilo vermeler
Girersin canım.Senin kilon az ama kemik yapın ince yada etin sıkı değil sanırım.kilo vermeye başladın,sporla da sıkılaştın mı 2-3 kilo versen bile çok farkeder benceSupppersin rakibem yaa
Benim de 3 yildir giremedigim 3 kotum var. İkisi 28 yani 38 biri 27 bu da 37 mi oluyor neyse artik. Leke marka bu kotlar. Hala bacagimdan yukari cikmiyordiz ustunde kaliyor
Kilom da senden az ama vucut tipim iste amaan.
İnsaallah ben de bu kotlara girebilirim
hiç olmamasından yada artıya geçmekten iyidir canım.Eksiler geldikçe daha da gaza gelirsin.Bir ayda 2.7 kilo verebildim. Cok az ya
Canımm haftaya olsun.boş ver artı geldiysen ne olacak.Tamam canım. Sen daha doğrusunu bilirsin. Hem haftaya durumum kesinleşir ona göre hareket ederim.
zayıflamak böyle işte.kilo verdikçe veresi geliyor insanın civcivimşuan 26 bana çok rahat oluyor canım , ama beni de insanlar bol kıyafetle gördümü 40 beden sanıyor üstüm var ya ama dar kıyafetle görsünler bu ne hal bitmişsin diyorlarhavuç viskon pantolonlar var ya iş yerinde onlardan giyiyorum devamlı terletmiyor..
sağolasın darısı başına inş ama bende 53 54 istiyorum 55 le kalmıcamesperenzaa nın dediği gibi esneme payı olsun hem uzun süre bu şekilde besleneyim ki beslenme tarzım tamamen otursun Ağustos sonuna kadar burdayım
bugün ye dondurulmuş meyveni.Allah kolaylık versin
Ne zor işler yaaa :)))
Ekmeğe alıştım biliyomusun yememeye
Şaka gibi
Tatlıya da çare Buldum
Meyveyle buzu donduruyorum
Yicem bugünnnn
Aferin civcivimben sabahları yiyorum bugün tam tahıllı aldım, ama öğlen akşam yemiyorum ekmek , makarna pilav tamamen kestim tatlı da eskisi gibi aramıyorum veee en önemlisi su içiyorum bayağ değiştimmeyve de almıyorum alırsam ayarı kaçıyor
Karatay bence yapabilen için çok iyi eksi getiriyor.üstelik öğünlerde doya doya yiyorsun.ekmeksiz olmaz diyenlerdendim ama ekmek yemeden doyuluyormuş.Aynen ya
Ekmek yok
Caya seker yoook
Cok acayip
İyi alistik cok sukur
Karatay diyeti ara kanamalari da kesiyor diye okudumdu, bende 2 senedir var ara kanama, yumurtalama gunumde oluyor.
Bakalim bundan sonraki surecte olacak mi, insallah biter
canım sporla giden 500 gram ,sporsuz giden 1 kilodan gerçekten daha iyi.Nasil yapcaz ki?
1 kiloyu vermem bile zor benim, 500 fln gidicek belli.
Kayisi form cay var doğadan gunde 1 tane aksam yatmadan ic oldu bitti masallah :) 4.5 tl 20 adet bim a101 ve birsuru markette var kuzumTihaks tisan cay, tuvalete cikmak icin canisi
Fazlada boşaltmayin bakamTihankboşaltılma yarıyor
Kendine boş yere yükleniyorsun canım.evinde değilsin,yeme düzenin çok da değişmedi ama mecburen hareketsizsin.Moralim bozuk olarak bildirim yapıyorum.
Geçen cuma; 74.8
Bu cuma; 75.3
Fark: -500 gr
Yüzdesi; - 0.67
Taşlayın beni
Hatice’ye aslında karatay tarzı diyet çok iyi gelmişti.zorlanıyorum dediği için teklif etmedim ben.Sporu da tekrar arttırırsa çok güzel eksiler gelir yine.Sen karataya ve seker orucumsuna geri don, paketli hic bisey yeme.
Ben karatay, yesilcay falan, saatlerine dikkat edicem, sigaraya dikkat edicem, uyuycam adam gibi.
Spor mevzusunu bu hafta carsambaya kadar cok yapmaya calisalim. Cars pers yuruyus sadece.
Bisiklet bacak kaslarına çok iyi gelir.Fırsat bulduğundan bisiklet sür canım.hafta sonu da süpürgenle spora devam
Regl ödemi olabilir bir de dün leslie yaptın o bile etkilemiş olabilir.ne olursa olsun eksidesin canım.haftaya daha iyi olacak.kilo bildiririm:
geçen cuma 110.1kg
bugun: 109.6kg
fark: 0.5kg
yüzde: 0,497
regl ödemimi bilmiyorum:/
Moral bozmak yok.Keyfinden kilo almadın.haftaya inşallah güzel haberini alırız da seni öyle izne çıkarırızAy olsun ya moralim çok bozuldu. Bir de gliförü bıraktım yaniştahım da arttı zor tutuyorum kendimi. Bakalım bu hafta nasıl olacak
Tebrikler canımm.maşallahhKızlar ben uyandım ve çok bekleyenlerim maalesef 10 gibi işim vardı
Geçen hafta:59.1
Bu hafta:58.6
Fark : 500
%0.85
esperenzaa Cascade_
Afiyet olsun canımYedigim tulum peynirlerinin cezasi olarak yaptim yorucu biraz ama olsun ❤❤
thanks tasin miÖff
Tihaks tisan
Bi daa yazmicam aaa
Geçen hafta:67,6050 gram fark bile sayılmaz sabit mi yazayım kendimi?esperenzaa
Canımm sağlık olsun.Sıkma canını .sen bence birden bire 55’li kiloya düşeceksin.Bişey sende ödem yapıyor ve sonsuza kadar sürecek hali yok ya.Gecen hafta 56.7
Bu hafta 57.0
Fark +300
Yuzde %-0.53
Ben yazacak bir sey bulamiyorum artık.
Veren arkadaslarimi tebrik ve teşekkur ediyorum. Veremeyen bizlere de daha cok azim diliyorum
esperenzaa
Canım dönem dönem hepimiz bir kiloda takılıp kalıyoruz.Vücut biraz direnç gösteriyor.menülerinde kaçamak olsa yedin pis boğazının kurbanı oldun iyi oldu derdimGecen cuma 101
Bugun 101
Sabitmusenizde ben bi catidan atlayayim @Esperenza sinirden oturdum agladim zırladimm durdum kaldim yaaaa
Ahahaha favladımÖff
Tihaks tisan
Bi daa yazmicam aaa
iyiyim teşekkür ederim kaptanım sen nasılsın?Bisiklet bacak kaslarına çok iyi gelir.Fırsat bulduğundan bisiklet sür canım.hafta sonu da süpürgenle spora devam
Regl ödemi olabilir bir de dün leslie yaptın o bile etkilemiş olabilir.ne olursa olsun eksidesin canım.haftaya daha iyi olacak.
nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?