Anladim canım allah sifa versin ayni sorun bende de var form cayla arada cikiyorum iste nolcaz boyle bilmemKarin agrisi yapiyo onlar bende. Heeepsini denemistim. Tihaks hic karnimi agritmiyor, ondan bunda karar kildimdi
Ailemle yaşıyorum ama kış dönemi öğrenci evine çıkıyorum :)Ailenle mi yaşıyorsun yoksa ailenden uzakta mısın
Canım çok az etki etti kayısı da yiyorum aynı zamanda işe yarıyor galiba azBaya zor durum o zaman kuzum dr gorun bence sonucta bunlarin etki etmemesi normal degil
Baya köklü bir değişim o zaman
Pazarlık sıkı
Spor geçmişin yoksa en fazla 1kg tavsiye ederim kolaar icinde jillian 30days zaten dambillari baya kullaniyor benim gibi bir 41topladıysa seni hayli toplar
Afiyet olsun ayda 1 lahmacun. Karataya başlama kararı mı aldın yoksaKaratayda kac lahmacuna izin vardi ya?
Menum;
Sabah: 1 avuc kuru uzum 1 avuc ceviz, gec ciktim bugun, dun de yorgundum kaldi kahvalti mevzusu
Oglen:
1 kase naneli yogurt
1 tabak sulu kofte
3 yk limonlu kisir
2 erik
Aksam:
2 lahmacun
Salata
2 bardak ayran
fitcivciv
esperenzaa
fattylamb94
Spor: 30 dk leslie:
CEZAM: 55 dk kaldi. Yarin bitiricem artik borcumu ins :)
Kiz ben karatay yapiyom zaten.Afiyet olsun ayda 1 lahmacun. Karataya başlama kararı mı aldın yoksa
maşallah sporun harika canım ama karbonhidrat alımın azıcık fazlamı olmuş ne 5kyı ben 30 dakika zor yaptım nasıl 100 dk yapıyosun maşallah sana ayrıca afiyet bal şeker olsun ama kilo yapmasınKızlar selam
Benim menüm bugün cozuttu ama sporum iyi
Yazıyorum
Menü
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Yarım domates
Zeytin
Peynir
2 kayısı yarım ceviz
Öğle
Yoğurt çorbası(pirinçsiz)
2 köfte ve patates (1 patates vardır orta boy) fırın
Çoban salata 2 k
Roka
2 bardak ev yapımı az şekerli limonata
Ara
Yarım muz 2 kare bitter tarçın kakao 1 yk yoğurt (dondurma yapmıştım ama bitter de atmıştım 2 muz için tüm bitter bir bardağa gitmiş
2 kayısı yarım ceviz
Kayısı çayı
Soğuk kahve ev yapımı çok as sütlü
Akşam
2 küçük haşlanmış patates
Ton balıklı Mısırlı’ Şalata
1 kabak yoğurtlu
Marul salatası
Roka
Ara
1 çilekli yoğurt donmuş
Evet menü normale göre baya dolu oldu
Ama yarından itibaren eski düzene dönüş geliyor
Su: 2,5 içtim hatta daha fazla olabilir
esperenzaa @giustizia_ fattylamb94
Spor:
100 dk Leslie 3 mil 5 k : 400 puan
20 dk Leslie: 60 puan
15 dk cardio(bunda canım çıktı bunun yerine 30 dk Leslie yeğlerim) : 90 puan
300 ip:60
2600 adım civarı : 39 puan
afiyet olsun canımKaratayda kac lahmacuna izin vardi ya?
Menum;
Sabah: 1 avuc kuru uzum 1 avuc ceviz, gec ciktim bugun, dun de yorgundum kaldi kahvalti mevzusu
Oglen:
1 kase naneli yogurt
1 tabak sulu kofte
3 yk limonlu kisir
2 erik
Aksam:
2 lahmacun
Salata
2 bardak ayran
fitcivciv
esperenzaa
fattylamb94
Spor: 30 dk leslie:
CEZAM: 55 dk kaldi. Yarin bitiricem artik borcumu ins :)
afiyet olsun canım biraz daha fazla su içmeye çalış bir de akşamki meyveler gece mideni kazmaz inşallah bir de meyveyi süt ve ya yoğurtla tüketmek her zaman daha iyi oluyormuş sek meyve tüketmemek gerekiyormuş canım aklında olsunİyi akşamlar.
Sabah; yarım yumurta, zeytin, salatalık, domates. 1 dilim esmer ekmek, 1 bardak çay
Ara; yok
Öğlen; yok ( uyuya kalmışım) 15.00 gibi uyandım ancak.
Ara; ara saatinde yemek yedim yarım yozgat pidesi, 1 bardak ayran(15.30 gibiydi saat)
* babam yozgata gitmişti ordan getirmiş memleket hasretiyle yedim desem inanır mısınız acaba
Akşam; saat 18.00 gibi meyve yedim; 1 kivi, 1 küçük muz
Ara; ananas( 2 dilim)
Su; 1.5 lt
Spor 3000 küsür adım 45 puan.
esperenzaa fattylamb94
İnşallah canımmaşallah sporun harika canım ama karbonhidrat alımın azıcık fazlamı olmuş ne 5kyı ben 30 dakika zor yaptım nasıl 100 dk yapıyosun maşallah sana ayrıca afiyet bal şeker olsun ama kilo yapmasın
yanlış hareketler göğüs büyütüyor diye yapmıyorum var ya öyle korkuyorumKizlar, kol egzersizi icin dambıl alicam, kac kg almaliyim acaba?
inşallah allah gönlüne göre versin doktorcumCanım kafamda net bir şey yok
Kendime çocuk ya da göz ü yakın hissediyorum ama
Allah razı olsun canıminşallah allah gönlüne göre versin doktorcum
Ahahha kız millet büyütmeye uğraşıryanlış hareketler göğüs büyütüyor diye yapmıyorum var ya öyle korkuyorum
Ay ben karıştırdım o zaman ya sen 3 ögün ve meyve yiyordun diye hatırlıyorumKiz ben karatay yapiyom zaten.
Yapamiyom mu ya?
Yoo
Yapiom iste
ay yok ben küçültmek bile istiyorum da işte çocuk falan olunca sıkıntı olabiliyormuş ama kafaya koymuştum hani kilolarımı verince beğenmezsem yaptırabilirim gözümü karartıpAhahha kız millet büyütmeye uğraşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?