Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Patates, limonata, çikolata, muz, çilek ve mısır baya ceza getirecek gibi esperenza görmesin kız dua et 1 hafta sporların cezaya gider valla

ay yok ben küçültmek bile istiyorum da işte çocuk falan olunca sıkıntı olabiliyormuş ama kafaya koymuştum hani kilolarımı verince beğenmezsem yaptırabilirim gözümü karartıp
Canım kilo verince oradan da verirsin bak ben 4 kilo vermedim daha oradan da gitti
Tabi yapı meselesi ama
Bence hiç ihtiyaç duymazsın yaptırmaya

Patates, limonata, çikolata, muz, çilek ve mısır baya ceza getirecek gibi esperenza görmesin kız dua et 1 hafta sporların cezaya gider valla
Ayyy inşallah gitmesin
Ya limonata ev yapımı
Patates evet
Çikolata regl iken bu kadar yememiştim
Ahh ahh fazla oldu ama bu hafta asılacağım inşallah

Canım kilo verince oradan da verirsin bak ben 4 kilo vermedim daha oradan da gitti
Tabi yapı meselesi ama
Bence hiç ihtiyaç duymazsın yaptırmaya
inşallah bir de genetik anne tarafının da baba tarafınında maşallahı var bu kiloyla neyseki vucuduma göre orantılı bir memem var ama işte zayıflayınca ne olur bilemem daha çok sarkar vs olursa bilmiyorum delilik yapabilirim

Yok yok
Egzersizlerle toparlarsın merak etme
İnşallah zayıflayınca gider oradan da
Belki daha hoşuna gider :)

Bu hafta sonuç listelerini hazırlama sırası bizim takımdaydı ve yukarıdaki sonuçları hazırlayıp paylaşırken yerin dibine girdim.bu tabloda emeği olan tüm takım arkadaşlarıma iyi bir küfür salladım. Sonuncu olduk.

• Sabah 1 dilim ekmek domates salatalik
Offf en buyuk küfür bana sanirim kuzum

Çok üzüldüm şu an
İnşallah bu hafta telafi edelim kızlar

Canım ya çok da az yiyorsun
Senin değişikliğe ihtiyacın var bence
Diyetisyene gitmiyordun di mi esperenzaa ile konuşup beslenme tarzını değiştir bence
Gitmiyorum kuzum karatay yapıyordum durdum değiştirme yaptim ekmek ekledim 1 dilim kahvaltıyi degistirdim... oglen nadir meyve ekledim ki normalde yemem... bana mucize dokunuş lazim anlamadim gitti 101 de kaldım 19.5 kilo verdim bir 99 goremedim

Canım yürüyüş falan yapabilir musun
En son kaçta yemek yiyorsun bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…