Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Lütfen arkadaşlar yarından itibaren menülerde kaçamak görmek istemiyorum.
Canım tatlı çekti,dondurma,pasta,kurabiye vs yedim görmek istemiyorum.(yaptığınız kaçamakları,minicik, minnacık vs şeklinde tanımlayarak sevimli göstermeye çalışmayın)
Yaptığınız kaçamaklar sadece tek kişiyi etkilemiyor ,biz bir takımız ve hepimizin göbeği bir şekilde birbirine bağlı unutmayın!
Ayrıca yapılan kaçamaklar diğer arkadaşların da nefsinin uyanmasına sebep oluyor.
Spor yapmak gerekiyor diye diye dilimde tüy bitti.
Takımdaki herkes ( sağlık sorunu olmadıkça ) spor yapmak zorunda unutmayın!Bu zorunluluk ilk sayfadaki kuralları kabul edip takıma girdiğiniz günden itibari ile geçerli.
Menüler düzenli paylaşılmıyor! Menü paylaşımı da bildiğiniz üzere zorunlu.

Yukarıda yazdıklarıma, azami özen gösterirseniz memnun olurum.

Ayda 1 canım

Son düzenleme:
Menün iyi bence ama sporrrr
Biraz daha yapsan 1000 olucakmış yaktım seni :)))

Esperenzaamm, cok uzuldum cidden ben bu duruma.
Bundan sonrasinda elimden gelenin en iyisini yapmaya calisicam, rehavete kapilip da kacamak falan asla...
Haftaya cuma insaallah toparlariz ve bi daha boyle bisey olmaz insaallah

Allonsy piştt napiyorsun,nasılsın canım?

Oyy benim vefalı arkadaşım. İyiyim tatlım. Sen nasılsın? Şantiyeden döndüm. Kilo aldım. Şimdi eski kiloma tekrar dönmeye çalışıyorum. Ona dönünce takıma geri döneceğim inşallah. Hala yerim duruyor değil mi? Sizde durumlar nasıl ? Özlediiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…