Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hasta ziyareti dedin ya ,geçmiş olsun canım,halan mı?
Kara vicdanlı olmaya karar vermiştimsenin gül yüzün için vicdanım akça pakça olacak
Ahahha tamam canjm
Evet halam canım yengem de hasta ona da gidecektik ama müsait değillermiş

Halam kalp için bekliyor şu an iyi dua bekliyoruz

Abowwww kitap yazmissin hatuncummm nasil bir bilgi birikimi böyle masallah işte tam bu emeginin onemini gösteriyor allah senden razı olsun kuzum hakkin ödenmez

❤❤❤

Tabi ki merakla bekliyor olacagim ama son zamanlarım cok kötü

İniallah canım ben de Didem fitness mı bi kadın var 30 günde incel diye video serisi var ona bakacağım ama Leslie devam sanırım
Evet jilliani gecen.sene.30gün hic ara vermedwn yaptım yine başlamıştım maalesef araya sehirler arası yolculuk felan girdi neyse bugün tekrar 1 den başladım
Kilo icin biraz dezavantaj yani verme açısından ödem yapiyor sanırım ama görüntü çok fark ediyor ozellikle kol ve ic bacaklar kimse benim kilomu dogru tahmin edemez sayesinde az gösteriyorum

İnsaallah esperenzaam

Kilo açısından dez avantaj derken yine veriyorsun ama hızlı değil
Brnimle baslamak isteyen varsa birbirimizi kontrol edebiliriz ozellikle kol ve bacaklarından şikayetçi olanlara davetim
Ben baslayabilirim belki
Terletiyor mu?
Terleten spor seviyorum ben, sanki daha bir mutlu ediyor beni

Geziyoruuuum iyiyiiim senden naber tatlım
Ooo iyi kız evde sıkılmamışsın :)) yemek yicem ben de
Güzel canımcım

Yaaa çok güzel canım
Bu bahsettiğim kadında da yapan herkes yazmış çok gark etti hatta kaç cm incelediklerini de yazmışlar
Bakalım
Ben yorulsam da Leslie yi zevkle yapıyorum
Ama cardio biraz çok hamlatıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…