Yerim dardıKurtlarını döktün mü
Gerdeğe kadar göbek atacaksın galibaSporumu da yazip yatayım
İki taraftan akraba düğünü olunca bol bol oynadım tabi
2.5 saat oynadım. 300 puan
1 saat yavaş tempo yuruyus 60 puan
Toplam 360 puan
fattylamb94
Haklısın canım.Gerçi istanbul trafiğinde arabalı olmak da rezillik oluyor20 dakka oldu eve gireli.. arabasizlik tam rezillik ya..
Oyyy feyzam sen çok mu sıkıldınAhahatamam canım iyi eğlenceler
günaydınn canım.Gözün aydın regl olmuşsunG ü n a y d ı n herkese
Jillian yapabiliyorsan ne güzel canım:)) çok iyi kol ve bacak sıkışlatırıyor zalımın kızıBen jillianda öyle birsey fark etmedim demek onlar farklı hareketler benim 30gun jillianda fark ettiğim kollarda ve ic bacaklarada toparlanma
İyiyim esperenzam pazar mutluluğu yaşıyorumYerim dardı
Nasılsın benişim
Gerdeğe kadar göbek atacaksın galibaAllah mesut etsin yeni çifti.
Haklısın canım.Gerçi istanbul trafiğinde arabalı olmak da rezillik oluyorİnşallah kazasız belasız borçsuz sıkıntısız araba sahibi olursunuz inşallah.gerçi herşey gibi araba fiyatları da uçtu ya.
Ben de iyiyim Esra’mmmİyiyim esperenzam pazar mutluluğu yaşıyorum
Sen nasılsın ?
Ben bu cevabını yeni gördüm kiOyy benim vefalı arkadaşım. İyiyim tatlım. Sen nasılsın? Şantiyeden döndüm. Kilo aldım. Şimdi eski kiloma tekrar dönmeye çalışıyorum. Ona dönünce takıma geri döneceğim inşallah. Hala yerim duruyor değil mi? Sizde durumlar nasıl ? Özlediiimmm
Ben bu cevabını yeni gördüm ki
Dün de pek bakamadım canım buraya.hatta gece cumadan itibaren kontrole çıkacaktım:))
Kilo almana üzüldüm ama,senin iraden ve motivasyonun hep çok iyiydi.
Takımda yerin hep mevcut.
Dilersen ve müsait olursan ,diyet moduna girmek için tekrar menü paylaşımına başla canım.Liste dışı devam edersin,izin kilona geldiğinde de listeye girersin canım.
Seni gözüme kestirdim gamzelimSporumu da yazip yatayım
İki taraftan akraba düğünü olunca bol bol oynadım tabi
2.5 saat oynadım. 300 puan
1 saat yavaş tempo yuruyus 60 puan
Toplam 360 puan
fattylamb94
İyiyim canım gezmeye çıktımNasılsın cancağzım
İniallah canım ben de Didem fitness mı bi kadın var 30 günde incel diye video serisi var ona bakacağım ama Leslie devam sanırımHayırlı pazarlar hanımlar
Bugün jilliani bastan alıp yeniden başladım yani level 11.gün 30gun ara vermeden yapmak niyetim tabi bayram günü hariç
Mutlu pazarlar :))Mutlu pazarlar
Yaa çok sıkıldımOyyy feyzam sen çok mu sıkıldınDüğün vardı
günaydınn canım.Gözün aydın regl olmuşsun
Jillian yapabiliyorsan ne güzel canım:)) çok iyi kol ve bacak sıkışlatırıyor zalımın kızıresmen döverek spor yaptırıyor nemruutt
Canım menün iyi ama meyve yani iyi sanırım o da karpuz akşam olmasa daha iyi olurmuşSelamlar.
Dünkü menüm
Sabah; klasik
Ara: ananas 3 dilim, 1 ortaboy şeftali.
Öğlen: bulgur pilavı, 1 bardak ayran
Ara; 1 bardak süt, 1 avuç çüğ çekirdek
Akşam; et kavurma, 1 dilim ekmek, 1 bardak yran, 3-4 parça karpuz
Ara; soda
Su; 2 lt aştım
Spor; 2500 küsür adım 37.5 puan
esperenzaa fattylamb94
Bu arada 2-3 gündür belim ortadan ayrılacak sanki bugün yürüyüş yaptım biraz yine geçmedi. Geberiyorum ağrıdan
Canım menün iyi ama meyve yani iyi sanırım o da karpuz akşam olmasa daha iyi olurmuş
Çook geçmiş olsun
Tamam canım inşallah :)Hiç sorma bu aralar nasıl canım çekti. Resmen kokusunu hissettim babam dayanamayıp aldı. Evde. Karpuz mu kestiniz diye seli danalar gibi dolanıyorumbu aralar gligörü bıraktığım için sanırım iştahım çok açık. Yarın evime gidiyorum umarım orda sorunsuz başlatım yeme düzenime yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?