Hafta sonu biraz tenha oluyor burası.Yaa çok sıkıldımkimsecikler yoktu girip girip baktım ama ((
Maşallah canım.
Afiyet olsun canımmSelamlar.
Dünkü menüm
Sabah; klasik
Ara: ananas 3 dilim, 1 ortaboy şeftali.
Öğlen: bulgur pilavı, 1 bardak ayran
Ara; 1 bardak süt, 1 avuç çüğ çekirdek
Akşam; et kavurma, 1 dilim ekmek, 1 bardak yran, 3-4 parça karpuz
Ara; soda
Su; 2 lt aştım
Spor; 2500 küsür adım 37.5 puan
esperenzaa fattylamb94
Bu arada 2-3 gündür belim ortadan ayrılacak sanki bugün yürüyüş yaptım biraz yine geçmedi. Geberiyorum ağrıdan
İyi bari cumaya regl ödemi kalmaz artık,regl döneminde çok iyi kilo veriliyor duraksamandan, artılarından kurtulacaksın bence.
Ben de tekrar takıma dönüşüne ve motivasyon mesajlarına hiç hayır demem tatlımVallaha hiç hayır demem. Ben zaten diyet moduna girdim. Kaçamak yok. Spora yazıldım. Hergün spora gidiyorum. Çok afedersiniz ama totomdan bile ter akıyor. En kısa zamanda listeye dönmeye çalışacağım. Menü paylaşımını arada kaçırabilirim ama size yine güzel motivasyon yazıları paylaşabilirim :)
Hahahahaİyiyim canım gezmeye çıktım
Boğazımı tutmaya çalışıyorumsen nasılsın
Sen niye böyle oldun ki yatağın mı kötü acaba, bu kadarı normal değil diye düşünüyorumSelamlar.
Dünkü menüm
Sabah; klasik
Ara: ananas 3 dilim, 1 ortaboy şeftali.
Öğlen: bulgur pilavı, 1 bardak ayran
Ara; 1 bardak süt, 1 avuç çüğ çekirdek
Akşam; et kavurma, 1 dilim ekmek, 1 bardak yran, 3-4 parça karpuz
Ara; soda
Su; 2 lt aştım
Spor; 2500 küsür adım 37.5 puan
esperenzaa fattylamb94
Bu arada 2-3 gündür belim ortadan ayrılacak sanki bugün yürüyüş yaptım biraz yine geçmedi. Geberiyorum ağrıdan
Yeme kız bol bol gezİyiyim canım gezmeye çıktım
Boğazımı tutmaya çalışıyorumsen nasılsın
Oo maşallah :) ben sabit çıktım :/
Canım karpuz çok ve poğaça pek olmamış ama iyi menüDünkü menüm
sabah
Klasik kahvaltı
Küçük bir poğaça
Öğlen
1 pors etsiz sebze yemeği
1 pors karpuz
Akşam
1 pors etsiz sebze yemeği
1 adet şekerli türk kahvesi
1 pors karpuz
yaşasın spoooorArtık 67 rakamından kurtulmak istiyorum tartıdaki rakam beni motive etti spor yapmalıyım
İyiyim canımHafta sonu biraz tenha oluyor burası.
Nasılsın kuzum,iyi misin?
Valla benimde en tehlikeli dönemim adet öncesi. Aman dikkat et canım.Tamam canım inşallah :)
Ben de bugün menülere baktım baktım ama dedim Feyza hayır no
Adet yaklaşıyor bakalım inşallah o zaman da durabilirim ve inşallah veririz eksiler beri gelsiiiin
Afiyet olsun canımm
Meyve patlaması yaşanmış menünde. Glifor kullanmayınca böyle oldu sanırım.
Meyveler hariç çok güzel aslında menün.
Ağrı için de geçmiş olsun canım.Belirti arama demiştim ama benim de belim çok fena ağrımıştı:) ayy hadi inşallah
Ya yer değiştirdim ama yine ağrı gitmedi. Şimdi hafifledi geçti sayılır ama dün ve önceki gün bayağı fenaydı. Hele sabah hiç bahsetmiyorum dedim eywah kırıldı belim. Ama şuan iyiyim çok şükür.Sen niye böyle oldun ki yatağın mı kötü acaba, bu kadarı normal değil diye düşünüyorum
Tamam kaptanımHahahahao minnak pisboğazı tut yoksa ümüğüne çökmeye geliyorum
Geçen haftaki gibi menüler ve bir önceki hafta gibi sporlar bekliyorum sendencuma yediklerini de gördüm az önce gece tam geçmiş yapacağım
Öyle yapıyorum canımSen niye böyle oldun ki yatağın mı kötü acaba, bu kadarı normal değil diye düşünüyorum
Yeme kız bol bol gez
Cuma olduğu için bu seferlik vicdanlı mı davransam ne yapsam bilemedimTamam kaptanımbekliyorum ... korkarak... (
bir haftadır hava bir garip zaten.düne kadar gök gürlüyordu iki damla yağıyor sonra yine bunaltıcı .Öyle yapıyorum canımspor bugün az olabilir o yüzden hava bunaltıcı
Ediyorum canım inşallah :)Valla benimde en tehlikeli dönemim adet öncesi. Aman dikkat et canım.
Ay yine öyle oldu Canım iki damla attı 2 dk sonra onlar da kurudu...Cuma olduğu için bu seferlik vicdanlı mı davransam ne yapsam bilemedim
bir haftadır hava bir garip zaten.düne kadar gök gürlüyordu iki damla yağıyor sonra yine bunaltıcı .
Hasta ziyareti dedin ya ,geçmiş olsun canım,halan mı?Ay yine öyle oldu Canım iki damla attı 2 dk sonra onlar da kurudu...
Eveet vicdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?