Ben artık o eski ben değildimfayfeyfiy ile önceki topikte yarıştık da, yarisinca psikolojik olarak yapamıyorum dedi, birakti, kacti benden
Selam hoşgeldin :)Kizlar bu zayiflama grubu nasil bisey banada aciklarmisiniz kac kisilik gruplatla yaris yapiliyor
Ben gerilerden geldimİstenmiyor muyum yoksa
Selam hoşgeldin :)
Tesekkür ederiiimm bende zayiflamaknistiyorum ama yalniz hic olmuyor nasil katilabilirim bendeSelam hoşgeldin :)
Ver bari, beni de el altında üstüne kuma getirilmis hatun gibi tutacak yoksa eda
Bu konuda kaptanımız sana detaylı Bilgi verir :)Tesekkür ederiiimm bende zayiflamaknistiyorum ama yalniz hic olmuyor nasil katilabilirim bende
AhahahahDur simdi ortalik karisik desene
Saka saka. Ayip.
Ama cok yazasim geldi yaa
Tesekkür ederiiimm bende zayiflamaknistiyorum ama yalniz hic olmuyor nasil katilabilirim bende
Tamam tesekkür ederimBu konuda kaptanımız sana detaylı Bilgi verir :)
esperenzaa
Ama özetle
Hedef belirliyorsun
Buradan menü paylaşıyorsun her gün ne yiyorsan
Spor da yapıyorsun her gün inşallah ilk sayfada yazıyor :)
Kaptan bunları denetliyor ve duruma göre ufak cezalarımız oluyor :)
Birbirimizi motive ederek zayıflamaya çalışıyoruz :)
Sen beni istemedinVer bari, beni de el altında üstüne kuma getirilmis hatun gibi tutacak yoksa eda
Ama feyza pes etmek yok bak, kacamazsin gerçi, kapı gibi kaptan var
Ver bari, beni de el altında üstüne kuma getirilmis hatun gibi tutacak yoksa eda
Ama feyza pes etmek yok bak, kacamazsin gerçi, kapı gibi kaptan var
Feyza birinci edacimcgdmk
Hatice yesil isik yakinca seni satmis gibi oldum ama kusura bakma, kafamda ilk sen vardin
Ama isin dogrusu senin sporunla basedemem ben
Evet 1. Sayfayı okuyabilirsin :)Tamam tesekkür ederim
Hem rakibemi al hem rakibe adayı olduğuma göz koy ohooo bu nedirBi gozum de sende cidden
Feyza birinci edacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?