Merhabalar. Bugün kan tahlili ile kesinleşen 5. Başarısız denemeden sonra diyete Cumadan itibaren devam edeceğim.
Canımm bi tanem,nefsin seni zorladığında önce bir büyük bardak su iç.sonra sağlıklı atıştırmalık varsa onlardan ye.gözünün açlığını kesebilmek için 1 kilo vermek için verdiğin çabayı düşün.değer mi binbir emekle verdiğini geri almaya.Çok zorlanıcam diyet yapıyorum yemicem diyebileceğim kadar yakın arkadaşlarım ama şuan tamamen nefsimle savaşıyorum işte hatayı burda yapıyorum ben. Nefsime yenik düşüyorum
Canımmm civcivim Allah senin deCanım seni o kadar iyi anlıyorum kidiyecek bişi bulamıyorum,benim de iki başarısız denemem var ve üçüncüye korkuyorum.
Peki bişi sorcam mesela beşinci denemede diğerlerinden farklı bir tedavi uygulan dı mı histerekospi olur genetiğe göndermek olur yoksa hepsi aynı mı oldu yumurta topla transfer et sonuç bekle . Diyetine hoşgeldin..
Çok zorlanıcam diyet yapıyorum yemicem diyebileceğim kadar yakın arkadaşlarım ama şuan tamamen nefsimle savaşıyorum işte hatayı burda yapıyorum ben. Nefsime yenik düşüyorum
Canımm cuma gününden geçerli olmak üzere spor yarışları için rakip ayarlayacağım.spor ve kilo verme yarışında var mısın? Şayet varsan cuma günü kilo bildirimini yaparsan bie haftalık kilo verme yüzdesi yarışına seni de dahil edeyim
Ne demek :)Yedim geldim desen dayanabilir misin tatlım? Ya da midem ağrıyor gibi bir bahane mi bulsan ? Yani makarna zaten tehlikeli bir de mayonez falan koyacaklar daha tehlikeli.
Çok teşekkürler tatlım :)
Ahaha darısı diğer günlere inşallahÇok az kalmış 600’e
Kilonu bir süre yazmamayı tercih ettiğini bildiğim için sordum canım zaten.Ahh ahh ne kadar zorlanabileceğini tahmin ediyorum. Bende spordan gelince bizimkiler neler yiyor bir görsen. Kokluyorum sadece. Sen güçlü bir kızsın dayanabilirsin. Sabah onu yememiş olmanın mutluluğuyla uyanmak kadar mükemmel bir his yok.
Spor ve kilo verme yarışında varım tatlım. İzinden dönene kadar kilomu yazmayı pek düşünmüyordum ama bu yarış için gerekiyorsa paylaşırım.
Ne demek :)Cok sagol canim
Aslinda bu yeni sayfayi haftalar once acmam gerekiyordu ama,nasil bir iradesuzliktir anlamadim.ama soyledigin gibi ,bugun yeni bir sayfa ve guzel bir balangic yapiyorum sayenizde kendim icin
Bilgiler icin de ayrica tesekkurler canim
Aminnn minnak Feyza’mmm nasılsın yavru kuzumAhaha darısı diğer günlere inşallah
@Alina_Menülere S smygnc ’yi artık etiketlemiyoru canlarım.
Yarın gece yeni spor listesi hazırlayacağım ,menülere beni ve rakiplerinizi etiketleyeceksiniz datlularım. Spor için esra’yı yani
fattylamb94 etiketliyorsunuz.
Bi kaptan yardımcımız daha vardı,onu da menülere etiketlitorduk @medgic26 ama o bu sıralar pek müsait değil
İyiyim kaptanım :)Aminnn minnak Feyza’mmm nasılsın yavru kuzum
Canım bugün makarna yemezsen yarın eksi olacaksın böyle düşünÇok zorlanıcam diyet yapıyorum yemicem diyebileceğim kadar yakın arkadaşlarım ama şuan tamamen nefsimle savaşıyorum işte hatayı burda yapıyorum ben. Nefsime yenik düşüyorum
Büyük kısmı bitti diyelim:) Alışveriş kısmı tamamİyiyim kaptanım :)
Dışarı çıkacağım bugün
O yüzden sporuma başlayacağım birazdan :)
Sen nasılsın hazırlıklar tamam mıııı
Hayırlısı buymuş canım benim inşallah hiç ummadığın anda gelir yavrunMerhabalar. Bugün kan tahlili ile kesinleşen 5. Başarısız denemeden sonra diyete Cumadan itibaren devam edeceğim.
Canımmm civcivim Allah senin deasilsoy un da yardımcısı olsun canım.inşallah en hayırlı zamanda ,hayırlı evlat sahibi olursunuz.
Daha önce de anlatmışımdır belki, bir arkadaşım defalarca denedi olmadı ve son denemeden sonra vazgeçti oluruna bıraktı hopp kendilğinden oldu.
Bir tanıdığım da kaç kez tüp bebek denedi olmadı,sonra gidip evlat edindi .evlatlık bebeğini kucağına aldıktan bir süre sonra hamile kaldı.şu an iki oğlu var ve çok mutlular.
Kısmet işte canım.
Hayırlısı canımMerhabalar. Bugün kan tahlili ile kesinleşen 5. Başarısız denemeden sonra diyete Cumadan itibaren devam edeceğim.
Büyük kısmı bitti diyelim:) Alışveriş kısmı tamam
Kıl tüy vs yarın kuaföre gideceğim ama işin aksi yanı bugün regl oldumtatilin bir iki günü regl dönemime denk geliyor.
Eşim cuma gece gelir,ona da bir iki şort atlet vs koydum mu tamamdır
Döverim lenİyiyim kaptanım :)
Dışarı çıkacağım bugün
O yüzden sporuma başlayacağım birazdan :)
Sen nasılsın hazırlıklar tamam mıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?