O kadar güzel anlatmışsın ki civcivimValla insanoğlu neye alışmıyor ki varlığını bilmediğin bişeyin yokluğunu çokta bilmiyosun aslında, ama düşük çok acı oluyor belki de baştan negatif çıkması daha iyi ikinci bana o kadar koymadı mesela ama ilki acıdan süründürdü..
Merhabalar. Bugün kan tahlili ile kesinleşen 5. Başarısız denemeden sonra diyete Cumadan itibaren devam edeceğim.
Tatil 12 gün kadar canım.bir hafta yakın bir yere marmara adasına gideceğiz sonra kalan sürede Alaçatı’ya geçeceğiz.Rota neresi canısı
Datlummm nasılsın? Tartın ve sen cumaya hazır mısın acaba?Canim benim hayirlisi buymus demek ki.
Guzel haberini eninde sonunda, hayirli guzel bir vakitte alicaz insaallah.
Bu sirada sen de vucudunu hazirlamaya devam edeceksin tabi ki insaallah :)
Diyete hosgeldin, bu sefer tam asilmaca!! Ama asssiri asilmaca!!!
Super otesi olucak fizigin inaniyorum ben :)
Dolayisiylan da hamilelik kilolari hiiic koymicak sana ilerde
Tatil 12 gün kadar canım.bir hafta yakın bir yere marmara adasına gideceğiz sonra kalan sürede Alaçatı’ya geçeceğiz.
Marmara adasında gideceğimiz köy bakıcımızın memleketi sayılır:)kumu,denizi güzel bi yer.
otelde kalacağız ama bakıcımız da orada olacağı için tam tatil yapacak gibiyim:)
Eşimle azıcık başbaşa kalmayı özledim de
Oyy anlayışlı kuzum benim. Beni 80 li kilolarda birisiyle eşleştirebilirsin. Bu sabah 83.9 çıkmıştım.Kilonu bir süre yazmamayı tercih ettiğini bildiğim için sordum canım zaten.
Spor ve kilo verme yarışında genelde kiloları yakın olanları eşleştirmeye çalışıyorum ki kilo verme yüzdesinde adaletsizlik minimum düzeyde olsun.
60 kiloluk birinin verdiği bir kilo ile 80 kiloluk birinin vermiş olduğu bir kilonun yüzdesi aynı değil malum
Canımm hakkında hayırlısı buymuş demekten başla bir şey geşmiyor elden
Sağlık olsun canım.Kısmet işte.bakarsın vazgeçtiğin anda kendiliğinden olur.
Tekrar diyete hoşgeldin kuzum.
Çok yorucu bir yıl geçirip hakettim tabiOhh super valla kaptancigim, guzeel guzeel dinlenn tatil yaapp :)
Datlummm nasılsın? Tartın ve sen cumaya hazır mısın acaba?
Canım seni o kadar iyi anlıyorum kidiyecek bişi bulamıyorum,benim de iki başarısız denemem var ve üçüncüye korkuyorum.
Peki bişi sorcam mesela beşinci denemede diğerlerinden farklı bir tedavi uygulan dı mı histerekospi olur genetiğe göndermek olur yoksa hepsi aynı mı oldu yumurta topla transfer et sonuç bekle . Diyetine hoşgeldin..
Çok yorucu bir yıl geçirip hakettim tabiŞaka bir yana eşim bu sene çok yoruldu.3-4 gün şehir dışında olunca iyice çöktü adamcağız Eşimi dinlendirip,ondan çok verim almayı planlıyorum
Sağlıkla kilolarını verip ,kilonu sabitledikten ve vücudunu iyice dinlendirdikten sonra tekrar denersiniz,kısmet bu denemeden bile kendiliğinden olabilir.Hoş buldum canım. Kısmet, kader ne yaparsın. Elimizden geleni yaptık. Bundan sonra embriyo genetik testi yapıalrak deneyeceğiz. Şimdilik bu sene ara verdim. Hedefim olan 70 kiloyu 68 e çektim. Şuan için hedefim sağlıklı bir hayat yaşayıp güzelce kilo vermek. Bir de doktorum Impryl diye bir tablet önerdi onu kullanacağım. Bugün hastane bahanesiyle 8000 adım yürüdüm, kendime geldim biraz. Sabah ağlayıp içimi ferahlattım sanırım, çok üzüldüm ama olmuş olana çare yok. Dinlendikten sonra devam inşalllah
Canımmm civcivim Allah senin deasilsoy un da yardımcısı olsun canım.inşallah en hayırlı zamanda ,hayırlı evlat sahibi olursunuz.
Daha önce de anlatmışımdır belki, bir arkadaşım defalarca denedi olmadı ve son denemeden sonra vazgeçti oluruna bıraktı hopp kendilğinden oldu.
Bir tanıdığım da kaç kez tüp bebek denedi olmadı,sonra gidip evlat edindi .evlatlık bebeğini kucağına aldıktan bir süre sonra hamile kaldı.şu an iki oğlu var ve çok mutlular.
Kısmet işte canım.
Canım merhaba. Histereskopi yapıldı ama sorun çıkmadı. Doktorum aradı biraz önce daha önceki doktorlar olan bilgilerimde vardı baktı onlara. Konulan embriyo birinci kalite aa dedi embriyoalrın gelişiminden, sperm ve yumurtaya rahim kalınlığına kadar hepsini kontrol etti hiç birinde sorun yok. Tek sorun embiyo genetik tanı kaldı. Bundan sonra bu yolu deneyeceğiz. Şuan ara verdim en az 5-6 ay. sonrasına bakacağım canım:)
Korkma, maalesef korkunun ecele faydası yok. Olumlu düşün, olmazsa takdir demek gerek. İnsan evladının yapamadığı gücünün yetemediği şeyler var. Ne diyeyim bir sonraki sefer inşallahhh
Amin canım amin. Aynen hayırlısı bu:)Hayırlısı buymuş canım benim inşallah hiç ummadığın anda gelir yavrun
Tum kalbimle ,en kisa zamanda hayirli ve saglikli bir bebeginiz olur insallah canim.Hoş buldum canım. Kısmet, kader ne yaparsın. Elimizden geleni yaptık. Bundan sonra embriyo genetik testi yapıalrak deneyeceğiz. Şimdilik bu sene ara verdim. Hedefim olan 70 kiloyu 68 e çektim. Şuan için hedefim sağlıklı bir hayat yaşayıp güzelce kilo vermek. Bir de doktorum Impryl diye bir tablet önerdi onu kullanacağım. Bugün hastane bahanesiyle 8000 adım yürüdüm, kendime geldim biraz. Sabah ağlayıp içimi ferahlattım sanırım, çok üzüldüm ama olmuş olana çare yok. Dinlendikten sonra devam inşalllah
Hayırlısı canım
Biliyorum zor ama hiç önemli değil
Çabala ve dua et
Elinden geleni yaptıktan sora
Takdiri ilahi
Canım merhaba. Histereskopi yapıldı ama sorun çıkmadı. Doktorum aradı biraz önce daha önceki doktorlar olan bilgilerimde vardı baktı onlara. Konulan embriyo birinci kalite aa dedi embriyoalrın gelişiminden, sperm ve yumurtaya rahim kalınlığına kadar hepsini kontrol etti hiç birinde sorun yok. Tek sorun embiyo genetik tanı kaldı. Bundan sonra bu yolu deneyeceğiz. Şuan ara verdim en az 5-6 ay. sonrasına bakacağım canım:)
Korkma, maalesef korkunun ecele faydası yok. Olumlu düşün, olmazsa takdir demek gerek. İnsan evladının yapamadığı gücünün yetemediği şeyler var. Ne diyeyim bir sonraki sefer inşallahhh
Canim benim hayirlisi buymus demek ki.
Guzel haberini eninde sonunda, hayirli guzel bir vakitte alicaz insaallah.
Bu sirada sen de vucudunu hazirlamaya devam edeceksin tabi ki insaallah :)
Diyete hosgeldin, bu sefer tam asilmaca!! Ama asssiri asilmaca!!!
Super otesi olucak fizigin inaniyorum ben :)
Dolayisiylan da hamilelik kilolari hiiic koymicak sana ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?