Canım inşallah burada birlikte kilo verebiliriz ..Kilom en son 70 Di. Ama birkac gundur tartilmadim. Sabah tartılır yazarım.
22 buçuk aylık oğlum var. Ama çok az yemek yiyor hep emziriyorum. Bütün gün emziriyorum hatta yapısıgiz. Emzirdigim için ve kansız olduğum için. Bacaklarım da morluklar oluşuyor onun için kan hapı kullanıyorum ve b12 iğnesi vs. iştahım da daha çok açılıyor sanki. Neyse ben doğuma 67 kilo civarı girdim ama göbeğim filan hiç yoktu o zamanda kkde zayıflamıştim. Cuma takımları değildi ve doğuma 85 kiloda girdim ama gören 90 der yani rahat :)) sonra da80 de kalmıştım. Taa ki eşim askere gidene kadar. kasımda gitti nisan da geldi. Ben ailemin yanında kaldım ama çok gezdim yürüdüm derken kilolar gitmeye başladı. Tam 65 kilo oldum.askerden dönüşte Eşimin kardesi nişan yaptı. Ve beni kimse tanıyamadı nerdeyse. Ee ne güzel diyeceksiniz belki ama evime geldim bunaltıcı sıcaklar vs derken ben evde otur otur yeniden yemeklere gönül 70 e çıktım ama 70den fazla gösteriyorum. Bütün emeklerimin gitmesine çok üzülüyorum. Yiyorum sonra pişman oluyorum. Ve kendimi hiç beğenmiyorum bu şekilde. En büyük problemim emzirdigim için çok acıkıyorum içim kıyılıyor. Bende abur cubur tatlılar yoneliyorum. Bu da kilo yapıyor
Canım inşallah burada birlikte kilo verebiliriz ..
Hiç spor yapabiliyor musun
İyi akşamlar kızlar.Menümü paylaşayım.
Sabah
1 küçük küp peynir
Öğlen
3 yk kabak yoğurtlaması
2 yk tavuk sote
Akşam
3 yk patlıcan yemeği
3 küp peynir
2 sb ayran
2 lt su,1 fincan kahve,2 bardak çay
esperenzaa ve Allonsy
Yapacağım canım yetiştirebilsem biSenin bu Sabahlarıni ne yapacağız hiç bilmiyorumkahvaltı en önemli öğün kuzum. Dikkat et. Sabah enerjini topla ki aksama kadar rahat et
Ben sabahtan akşama kadar 750 ml su içiyorum üstelik aşırı sıcak bi yerde çalışıyorum. Ama gece o kadar içim yanıyo ki bikaç saat içinde 1.5 2 lt su içiyorum. Gece yatarkende yanıma 0.5 l suyumu dolduruyorum sabah kalktığımda bitmiş oluyo
Canım çok güzel tek eksik kahvaltıİyi akşamlar kızlar.Menümü paylaşayım.
Sabah
1 küçük küp peynir
Öğlen
3 yk kabak yoğurtlaması
2 yk tavuk sote
Akşam
3 yk patlıcan yemeği
3 küp peynir
2 sb ayran
2 lt su,1 fincan kahve,2 bardak çay
esperenzaa ve Allonsy [/QUOTE
HoşgeldinHosbulduk canım :) kk de cuma takımlarını duymuştum ama hiç bakmamıştım. tek başına da diyet yürümüyor. Motive olamıyor insan. Bu yüzden inceledim. Aslında bu kadar kuralları olduğunu bilmiyordum. Tabi iyi birşey. 15 günlük deneme yapayim en azından ne kaybederim. Kaybetsem de kilo olur insallah dedim :))
Dinlen dinlen canım zor Allah yardımcın olsun her şeyini kolaycacık halletsinBugün hiçbirşey yapmadım akşam misafir vardı 10 dakika oldu gideli.Yatıp uyumayı düşünüyorum
İnanmadan gönderemem ki :))
Bak mesela1 kilo vermiş olucam cuma
Acaip inanıyorum
@Ndymk de vericek@Ndymk yüzdük kuyruğuna geldik
Bir gün bile olumsuz geçmemeli
Bir gün bile
Güveniyorum sana
15 HAZİRAN 68.8
15 AĞUSTOS 59.00VEYA 57.00
OLDUM MEZUNUMMMMMM
DİYE HAYKIRMAK İSTİYORUM
Bir ayda 10 kg verenler var ama ben karşıyım :)))
Yavaş yavaş 2 ay gibi bir sürede halletmiş olucam inşallahh
@Ndymk
Aynı anda mezun olmalıyız kanki
Ders gibi düşün
Uzatmalara kalmayalım
En fazla yarım ay uzatırız
Para bizdeeee
Kilo bizdeeeeeee
Hani nerdeeeeee
@cgdmk
@cgdmk le yarışırız kilo çok kilo çok @fmad le yarışırız spor çok , spor çok
Ama mezun olacağız Ağustos’ta şook şokkk
Enerji bizdeeee
Zayıflık bizdeeeeee
Sizde de var
Ama fazlası bizdeeee
O kadar coştum kimse ilgilenmiyor yaa
Ndymk napıon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?