Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kilom en son 70 Di. Ama birkac gundur tartilmadim. Sabah tartılır yazarım.
22 buçuk aylık oğlum var. Ama çok az yemek yiyor hep emziriyorum. Bütün gün emziriyorum hatta yapısıgiz. Emzirdigim için ve kansız olduğum için. Bacaklarım da morluklar oluşuyor onun için kan hapı kullanıyorum ve b12 iğnesi vs. iştahım da daha çok açılıyor sanki. Neyse ben doğuma 67 kilo civarı girdim ama göbeğim filan hiç yoktu o zamanda kkde zayıflamıştim. Cuma takımları değildi ve doğuma 85 kiloda girdim ama gören 90 der yani rahat :)) sonra da80 de kalmıştım. Taa ki eşim askere gidene kadar. kasımda gitti nisan da geldi. Ben ailemin yanında kaldım ama çok gezdim yürüdüm derken kilolar gitmeye başladı. Tam 65 kilo oldum.askerden dönüşte Eşimin kardesi nişan yaptı. Ve beni kimse tanıyamadı nerdeyse. Ee ne güzel diyeceksiniz belki ama evime geldim bunaltıcı sıcaklar vs derken ben evde otur otur yeniden yemeklere gönül 70 e çıktım ama 70den fazla gösteriyorum. Bütün emeklerimin gitmesine çok üzülüyorum. Yiyorum sonra pişman oluyorum. Ve kendimi hiç beğenmiyorum bu şekilde. En büyük problemim emzirdigim için çok acıkıyorum içim kıyılıyor. Bende abur cubur tatlılar yoneliyorum. Bu da kilo yapıyor

Canım inşallah burada birlikte kilo verebiliriz ..
Hiç spor yapabiliyor musun

Canım inşallah burada birlikte kilo verebiliriz ..
Hiç spor yapabiliyor musun

arada zumba bazı plates hareketleri yapıyordum. Koşu bandı da aldım ama 2 3 kere kullandım. Üstüne çıkınca oğlum hiç durmuyor agliyor. Onun uyuması gerekiyor. Diyet yapmayınca spor da yapmıyorum açıkçası. Ama şu içmeye calisiyorum

selam kızlar iyi akşamlar menümü yazayım sizlere
sabah: 1 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık 5 zeytin 2 dilim tam bugday ekmeği
ara: 1 bardak kefir
öğlen: fırında tavuk salata ekmek
ara: sütlü kahve
akşam: ton balıklı salata ekmek

su 3 lt 40 dakika yuruyuş

esperenzaa medgic26

Senin bu Sabahlarıni ne yapacağız hiç bilmiyorum kahvaltı en önemli öğün kuzum. Dikkat et. Sabah enerjini topla ki aksama kadar rahat et

Canım.bende tam.aksi. Benim canım hic su içmek istemiyor. Çok nadirdir susayıp su içtiğim. Bu suları zorla içiyorum. Genelde 2 günde 1 bardak su ile idare eden bir insanımdır. Hayatım boyunca günde bırak 1.5 -2 lt yi 2 bardak su bile içmezdim. Son 2 yildir arttı. Çoğu zamanda unuturum o derece yani düşün. Senin masallahin varmış. Susamak güzel en azından miden bulanmadan iciyoesundur.

Ç
Canım çok güzel tek eksik kahvaltı

Hoşgeldin

Kahvaltı
2 yk yulaf 1 çay k bal kakao süt su 3 kayısı

Öğle
Menemen 1 kepek ekmeği zeytin

Ara
Sütlü soğuk kahve

Akşam6,40
Kahvaltının aynısı

Akşam acıktım baya misafirler de kek yapıp getirmiş yemeyecektim ama bu regl bu ay.. 1 en küçük dilim
Akşam protein yemem lazımdı..
Güzel değildi çok kızlar hiç cAnınızekmesin
Htta midem de çok kötü oldu sonra keşke yemeseydim dedim pişmanım ya

Su 2

Spor
3000 ip : 600 puan @Alina_ M Meva06tr
600 sn plank :200 puan @giustizia_
2000 adım 30

830 puan fattylamb94 cgdmk esperenzaa
Dün yapamadığım için bugün kendime yüklendim baya

Yaahahahaha
Supersiiinnn
Benim daha 5 kilo var mezuniyete
26 agustos hedef
Ayni anda olamasak da yakin zamanlarda oluruz insaallah kankilettam

O kadar coştum kimse ilgilenmiyor yaa

Yaaaa
Ne guzel rahatim diyodum
Cok pis iş kitlendi
Eve erken geldim bilgisayar basina oturdum kalkamiyorum
Saatlerdir bunla ugrasiyorum ve daha belki de sabahlicam yine
Spor yaptim ama biseyler yine de
Hatta sabah erkenden yapip onu da katicam, oglene dogru yazarim menuyu, cunku bugun istedigim verimi tam alamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…