Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sirke ve yogurtu yapamam midemden dolayı. Ama bende kayısılı form çayı ise yarıyor. Birde taze yanibyas incir bağırsakları çalıştırıyor ondan yedim 2 tane bakalım.

Canım sirke ve yogurtu yapamam midemden dolayı. Ama bende kayısılı form çayı ise yarıyor. Birde taze yanibyas incir bağırsakları çalıştırıyor ondan yedim 2 tane bakalım.
İnşallah ise yarar ozaman migdene zararalıysa hç deneme zaten sen vıcudunu tanıorsun ona göre bısıler yap :)

Zayıflanmıyo zaten sen orda burda yazanlara inanma 3 kilo 5 kilo verdim diyenlerin hepsi geri almıştır o kiloyu. En güzeli sağlıklı beslenmek. Az gitsin kalıcı gitsin
3 5 kılo verıcek arkadaslar sok dıyete gerek yok yavaş verindaha iyi sıkıldınız belki aynı sözcuklerden ama 3 5 kılo fazlam olsa kendıme böyle eziyet etmezdim verilecek kılo çok olunca insan sıkıyor kendini Az yiyor ama 5 kılo fazlası olan normal diyet uygulasın yeter kanımca

Sana katılıyorum

Saat 11 gbi güzel 1 kahvaltı menüsü paylasayım sızede az kalorili doyurucu tadıda muhteşem tarifle beraber foto da paylasıcam istahınız açılsın deneyin

Sağol canım

Benim yanımda yavaş gitmekten bahsetme istersen

Kız niye öyle diyorsun. Ar ad a durdum artı geldim. Olabilir, bak ben hic takmiyorum vereceğim nasılsa diyorum kadınca daha zor veriliyor.
İnşallah ise yarar ozaman migdene zararalıysa hç deneme zaten sen vıcudunu tanıorsun ona göre bısıler yap :)

Kız 2 incir bi adet beya cay ise tarafı bile

SİVİYİ COK TUKETMEK LAZİM DEDİGİN GİBİ EN AZ 2 LT SU OLMALİ.

Canım yine de eksi Tebrikler

Hassas mide zor ya :)
Aynen ben dün kendi rekorumu kırdım 3.6tr içtim en az 2 içsen iyi olur ben bugün 3 falan içsem yeter cok zorlamıcam karnım sısıo agrıo sonra

Hassas mide zor ya :)
Aynen ben dün kendi rekorumu kırdım 3.6tr içtim en az 2 içsen iyi olur ben bugün 3 falan içsem yeter cok zorlamıcam karnım sısıo agrıo sonra

Canım benim rekorum 2.5 ama bunun üzerine çıkmam diye düşünüyorum çünkü ben bu ka da r suyu hayatta içmedim

Canım benim rekorum 2.5 ama bunun üzerine çıkmam diye düşünüyorum çünkü ben bu ka da r suyu hayatta içmedim
Bende içmemısdım hayatımda 3ltr içmemısdım ilk oldu 2.5 3 falan içmeye calısıcam günlük fazlası mıgdeyı agrıtıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…