Canım sirke ve yogurtu yapamam midemden dolayı. Ama bende kayısılı form çayı ise yarıyor. Birde taze yanibyas incir bağırsakları çalıştırıyor ondan yedim 2 tane bakalım.Canım sana öneri vereyım kayısı çayı bı ise yaramıo
Sabah ac karnına elma sirkeli su iç
Günde 2 bardak yeşil çay
En az 2ltr su
Akşam yoğurt kürü yap farkı gör
Günde 3 4 kere ayıptır solemesı büyük tualete cıkıorum
Çok cok tesekkur ederım canımMaşallah süper gitmiş yatebrik ederim
İnşallah ise yarar ozaman migdene zararalıysa hç deneme zaten sen vıcudunu tanıorsun ona göre bısıler yap :)Canım sirke ve yogurtu yapamam midemden dolayı. Ama bende kayısılı form çayı ise yarıyor. Birde taze yanibyas incir bağırsakları çalıştırıyor ondan yedim 2 tane bakalım.
Zayıflanmıyo zaten sen orda burda yazanlara inanma 3 kilo 5 kilo verdim diyenlerin hepsi geri almıştır o kiloyu. En güzeli sağlıklı beslenmek. Az gitsin kalıcı gitsinŞok diyetle bile zayıflayamadım ki :)))))
Bari moral olurdu
:)))
Benim yanımda yavaş gitmekten bahsetme istersenAz kaldı canım 70i gormek istiyorum. Yavaş yavaş gidiyor ama olsun.
Burası çok sıcak o yüzden istediğin yürüyüşleri yapamıyorum.
İnşallah ay sonu 70-71 olurum
Vavvv çok güzel
3 5 kılo verıcek arkadaslar sok dıyete gerek yok yavaş verindaha iyi sıkıldınız belki aynı sözcuklerden ama 3 5 kılo fazlam olsa kendıme böyle eziyet etmezdim verilecek kılo çok olunca insan sıkıyor kendini Az yiyor ama 5 kılo fazlası olan normal diyet uygulasın yeter kanımcaZayıflanmıyo zaten sen orda burda yazanlara inanma 3 kilo 5 kilo verdim diyenlerin hepsi geri almıştır o kiloyu. En güzeli sağlıklı beslenmek. Az gitsin kalıcı gitsin
Sana katılıyorum3 5 kılo verıcek arkadaslar sok dıyete gerek yok yavaş verindaha iyi sıkıldınız belki aynı sözcuklerden ama 3 5 kılo fazlam olsa kendıme böyle eziyet etmezdim verilecek kılo çok olunca insan sıkıyor kendini Az yiyor ama 5 kılo fazlası olan normal diyet uygulasın yeter kanımca
Sağol canımKız ben daha kendi sporumu kontrol edemiyorum açık var mı die :)))
Güzelll diyormuşum tövbe tövbe
Ceranda kaldın geçmiş olsun
Evet ev yoğurdu kullandım
Çok şaşırdım gitmediğine
Herkesin şakır şakır gidiyodu
3.gün akşamı bozdum
Gitseydi kilo bari emeğime değerdi
Her işte hayır vardır
Belki de hemen gitse hemen geri gelecekti
Canım
Canım ekmek bildiğimiz ekmek mi
Ekmeksizliğe alıştın die düşünüyodum
Bu arada seninde saçların döküldü mü karatayda?
Benim ve kardeşimin döküldü
Sağol canım:) inşallah bu hafta Bomba gibi geleceğim
78 nedir ya?
Sana hic yakismamis feyzacim?
Grip olacak gibiydin ondan boyle oldu degil mi? Neyse gecmis olsun artik :)
Çok güzel gitmiş canım çok sevindim
Çok iyiBu sabah güne çok erken başladım.saat 5 te , dolayısıyla erkenden de tartildim dayanamayıp
Kilo bildirimim,
Geçen hafta:65.8 kg
Bu hafta:64.6kg
Giden:1.2kg
Yüzde:1.8
Benim yanımda yavaş gitmekten bahsetme istersen
İnşallah ise yarar ozaman migdene zararalıysa hç deneme zaten sen vıcudunu tanıorsun ona göre bısıler yap :)
Canım yine de eksi@esperenzaa @Ndymkfattylamb94 fayfeyfiy @cgdmk geçen cuma 62.300
Şimdi 61.800
Bomba gibi gelmek bu olsa gerek
Elimden geleni fazlasıyla yaptım Emin’im buna
Ama yok
Sabah 6 dan beri ayaktayım
Spor bile yaptım insin inmedi
Kaka bile yaptım afedersiniz
Herhafta bin bahane dimi
Dördüncü haftam anca yarım kg gitti
Karnım diyetten önce şişmezdi nie şişiyo
Benim göbeğim yoktuu böyle
Ama sonuç aynı
Yok işte yok
Bahaneler değiştirmiyo sonucu
Hassas mide zor ya :)Kız niye öyle diyorsun. Ar ad a durdum artı geldim. Olabilir, bak ben hic takmiyorum vereceğim nasılsa diyorum kadınca daha zor veriliyor.
Kız 2 incir bi adet beya cay ise tarafı bile
SİVİYİ COK TUKETMEK LAZİM DEDİGİN GİBİ EN AZ 2 LT SU OLMALİ.
Hassas mide zor ya :)
Aynen ben dün kendi rekorumu kırdım 3.6tr içtimen az 2 içsen iyi olur ben bugün 3 falan içsem yeter cok zorlamıcam karnım sısıo agrıo sonra
Bende içmemısdım hayatımda 3ltr içmemısdımCanım benim rekorum 2.5 ama bunun üzerine çıkmam diye düşünüyorum çünkü ben bu ka da r suyu hayatta içmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?