Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarin ise gitmeden tartil esracim. Valla o kilolar gidecek kuzucum. Yoksa sisko gelin olursun. Evlendiginde o seksi geceliklerin icine giremezsin. Eylul sonu en az 5-
6 kilo gidecek yavrum evladim bu nedu yeter da ! Vir vir vir veremiyrum veremiyrum verecesun baska caresi yok

Gitsin Elifim bıktım artık ben gerçekten şişman gelin olmak istemiyorum. Ama bayram dönüşü öyle bir dönüşüm olacak ki ericem ericem

Gitsin Elifim bıktım artık ben gerçekten şişman gelin olmak istemiyorum. Ama bayram dönüşü öyle bir dönüşüm olacak ki ericem ericem
ERTELEME. Bayram donusu,yaz sonu, kis baslangici diye diye bu zamana geldik. Yarin hemen basla. Spora eylulde baslarsin

ERTELEME. Bayram donusu,yaz sonu, kis baslangici diye diye bu zamana geldik. Yarin hemen basla. Spora eylulde baslarsin
Yok kız valla haftaiçi hiç kötü bişey yemiyorum menüde paylaşırım ama spor yok Sen de ben de zayıflamadan burayı bırakmam. Bu sene bu iş bitecek Elif gerçekten ikimizide artık böyle görmek istemiyorum bi ikimiz kaldık. Kolaları götüren bi arkadaş vardı hatırlarsan o bile 15 kg vermiş valla zayıflamazsak estetik paralarımız senden

Bu sefer bende kararliyim. Oyle bi hedefim yok yaza kadar ne kadar verirsem diye dusunuyorum. Hedef koyunca olmuyo benimki
Şu yazı hiç sevmiyorum zaten. Bana geçmek bilmedi bu yaz çok beklediğim şey var. Yılbaşı bi gelse çok mutlu olcam
hadi bakalim az kaldo sabret

Boşver yine de beddua etme sen
Evet Çanakkale tarafi yani ayazma harikadir.
Ben ilk defa balikesirden gittim, hic mi hiç beğenmedim. İlk ve son tek iyi yonu kazdaginin zirvesine cikma sansim oldu. Sarikiza da gittik, yürüdük falan. Coookkk soguktu, acayip üşüdüm 5 kat kiyafet olsa da üzerimde

Bu sefer bende kararliyim. Oyle bi hedefim yok yaza kadar ne kadar verirsem diye dusunuyorum. Hedef koyunca olmuyo benimki
hadi bakalim az kaldo sabret
Benimde hedefim yok ne kadar incelsem kârdır diyorum. Ama ikimizde de 7 ve 8le başlayan sayılar görmek istemiyorum. Çok uzattık biz bu işi.

Bitmiyo kız şu yılbaşı bi gelmedi. Gelsede bebeğim dönse askerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…