İnşallah dostum yapıcamSende detoks suyu hazırla akşamdan tuvalete çok rahat çıkarsın
Ooo azalmış
Yok ben hesapladım tam basenim kadar makinanın ucubakalım insanlar 7 8 cm incelmiş benim beklentim 3 4 cm
Diyetine devam ettigin surece sorun olacagini sanmıyorum, bayram oldugu için de yine cumalari birlestirirler sanırımCanım memlekete gideceğiz bayramın 2. Günü
O ara İşte sıkıntılı
İnternet falan düzgün çekmezse ne yapacağım bilmiyorum :)
Ooo supermis aldim tarifo bende yaparim :)Saol canım ♡
2 Yumurta akı ile yapılıyor cnm içine arpacık soğan tuzsuz yagsız lor peyniri ve pul biber koyuyorum :) yanında 2 çeri domates 1 salatalık ve yeşil çay baya doydum Elhamdülillah :)
resimde gördüğün hersey 64 kalori :)
O zaman başlasın yarışmaa
su ne kdr iciyosun bilmiyorum ama detoks suyu yapsan maydonoz yesil elma nane fln iyi gelir hergun ictigin su haroc 1 lt detoks suyu ise yararKahve ve gec uyumadan dolayi odem oluyor evet
Valla 18ine kadar dolunay var sırf o yüzden artı geliyorum
bende para yuzagi oldugunu dusunuyorum. Kalici olmaz benceGoruntu olarak cok alakasiz kalabilirsiniz yazmislar
Yaptirdigin yer incelir gerisi kalin olur vs tarzi
Yani kisaca bir orantisizlik olabilirmis
Ama tatlim bana sorarsan ben her turlu bu tarz seylerin para tuzagi oldugunu dusunuyorum.
Bi de ben
Ay o dağlar hic benlik degilBen ayaktayım
sağol canım
Oo dağlar dağlar kurban olam
Ooo supermis aldim tarifo bende yaparim :)
istersen ip puanlarinin listesini ayro yapalim ben not alirim
su ne kdr iciyosun bilmiyorum ama detoks suyu yapsan maydonoz yesil elma nane fln iyi gelir hergun ictigin su haroc 1 lt detoks suyu ise yarar
yaa bende aslinda 65 kiloyim gerisi odem
bende para yuzagi oldugunu dusunuyorum. Kalici olmaz bence
:) sen bilirsinBen olmusum detoks
Sagolasin tatlim oneri icin :) detoks metoks ugrasamicam artik. Yesilcay iyidir, granul kahve de icmemem lazim, arada iciom evdeki bi bitemedi
Hayyirlisi artik :)
Ben de dagda en cok yürüyüş yapmasink seviyorum trekking tarzı, yoksa piknik yapmak, cadir kurmak benlik degil dagdaBeddua degil ki, uyari. O da atmasin cop, isi bedduaya cevirmesin
Cok guzel yerler gezmissiniz ne guzel :)
Biz de ayazmadayken taa tepelere tirmaniyoruz, cok zevkli oluyor :)
Yap cnm afiyet olsun şimdiden :)kendine göre ayar cekebılırsın sevdıgın baska seylerı katarakOoo supermis aldim tarifo bende yaparim :)
su ne kdr iciyosun bilmiyorum ama detoks suyu yapsan maydonoz yesil elma nane fln iyi gelir hergun ictigin su haroc 1 lt detoks suyu ise yarar
Evliyim 4 bucuk yasında kızım var yaş 20 ekim31 de 21 olucam :)Hanimlar kac yasindasiniz evli misiniz bekar mi biraz taniyayim sizi :)
Yaaa maasallah cok iyi veriyorsun sen yaa, harikaGünaydın kızlar keyfim süperçok şükür 80leri gordum bayrama 85 86 olurum inşallah ınanamıorum 3 4 gunde bukadar kılo gıtmesıne ama bu hafta spora abandım yemekde az yedım normal sanırım tartı fotosu eklıorum
Cuma 91.500
Bugün 89.400
Fark: -2.100gr
Çok tesekkurederım canım buraya geldiğimden beri böyle sporu arttırdım çünkü baya baya onun etkisi yani sizler sayesınde çok seviyorum sizi iyiki varsınızYaaa maasallah cok iyi veriyorsun sen yaa, harika
İp işi sende o zaman ballı lokma tatlımOoo supermis aldim tarifo bende yaparim :)
Biz seni tanıyalım Elif hanım evli misin bekar mı kaç yaşındasın 80 kilo olduğuna göreee muhtmelen 32Hanimlar kac yasindasiniz evli misiniz bekar mi biraz taniyayim sizi :)
Yanlış teori ama ben 20yim kilo 89Biz seni tanıyalım Elif hanım evli misin bekar mı kaç yaşındasın 80 kilo olduğuna göreee muhtmelen 32
Bencede yanlışda ironi yaptım canım öyle düşünenler var diyeYanlış teori ama ben 20yim kilo 89
HahahahaBencede yanlışda ironi yaptım canım öyle düşünenler var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?