Kesinlikle canımTmm cnm bugün ayar cekıcem hergün yapıcagım için idead şekilde ayarlamam lazım
inşallah asıl hedef 54 de işte bayram şu an tedirgin etti beniSupersın canım tebrıkler ♡ bence verirsin bayrama kadar 9 gün var
Perşembe fazla kaçırmıştım o ödem yaptı sanırım :)Teebrik ederim :) 2 gunde 1 kilo veren bayrama kadar 1 kiloyu verir merak etme :)
resmî de güzel görünüyorSaol canım ♡
2 Yumurta akı ile yapılıyor cnm içine arpacık soğan tuzsuz yagsız lor peyniri ve pul biber koyuyorum :) yanında 2 çeri domates 1 salatalık ve yeşil çay baya doydum Elhamdülillah :)
resimde gördüğün hersey 64 kalori :)
Kesinlikle sağlıklı beslenmek çok çok önemli yaşla çok ilgisi yok kilonunHahahahadoğru dıosun ben çok goruom 35 40 yasında manken gibi kadınlar bence herşey kontrollü beslenme ve haraketli yaşama bağlı
Örnek görümcem 3 çocuk annesi ve son çocuğu sezaryen oldu ama 60 kilo
Gerçekten@giustizia_ feyza ve cigdem ekibini ezmisik :)))
Sakin ol bayramda kendini tut yememeye çalış kalorili şeyleri basarırsın sana guvenıorum ♡ 54ede ınersın cnm bende 54 55 bakalım benim yolum daha uzunKesinlikle canım
inşallah asıl hedef 54 de işte bayram şu an tedirgin etti beni
Aynen öyle katılıorum şişman ölmek ıstemıorum tabutumu kaldıramaz lar sonraKesinlikle sağlıklı beslenmek çok çok önemli yaşla çok ilgisi yok kilonun
Neyse ki birincilik bizdeEvettttt ilk üçteyiz ikimiz
Ama onlar
Sporla toparlarsın bol su iç canım ♡Perşembe fazla kaçırmıştım o ödem yaptı sanırım :)
İnşallah canım ya
resmî de güzel görünüyor
Ayy inşallah canım yaÇok rahat verirsin sık dişini 1 hafta bol bol detoks suyu hazırla ve çiğ sebzelerle beslenmeye çalış özellikle akşamları
Teşekkürler canımTesekkurler :)
Size de tebrikler :)
İnşallah canımSakin ol bayramda kendini tut yememeye çalış kalorili şeyleri basarırsın sana guvenıorum ♡ 54ede ınersın cnm bende 54 55 bakalım benim yolum daha uzun
yok yok canım bugün ödem yoktuSporla toparlarsın bol su iç canım ♡
Tadıda güzel ♡
Cuma sanırım biraz ödem vardı canım :)Bence verirsin canim, ayrica guzel gitmis 2 gunde masaallah :)
Aaa öyle bir şey mi vaaarDiyetine devam ettigin surece sorun olacagini sanmıyorum, bayram oldugu için de yine cumalari birlestirirler sanırım
Amin cnm ♡Ayy inşallah canım ya
54 olmak istiyordum ama mezun olabilmem için 55,6 yetiyor
İzne de çıkamıyorum sanırım tam dolmadı 2 ayım bilmiyorum olmadı artık gelebildiği kadar devam edeceğim
22-bekar-öğrenci:)Hanimlar kac yasindasiniz evli misiniz bekar mi biraz taniyayim sizi :)
Ozaman iyi cnm ♡Teşekkürler canım
İnşallah canım
yok yok canım bugün ödem yoktu
Varsa bile geç uyumamdır ama sanmıyorum
Cuma biraz ödem vardı :)
Sen listede olsan biz briinci kesin oluruz :) şakın gitme bir yerlereee :)Çok tesekkurederım canım buraya geldiğimden beri böyle sporu arttırdım çünkü baya baya onun etkisi yani sizler sayesınde çok seviyorum sizi iyiki varsınız6.takım
Beni de bu takım çok motive ediyor canımAmin cnm ♡
55.6olda Canım kendini asla salma ıstedın kiloya dus ve koru sporu azaltırsın Ama bırakma sen supersın yaparsın ♡
Yok cnm benim yerım burası :)Sen listede olsan biz briinci kesin oluruz :) şakın gitme bir yerlereee :)
Aynen cnmBeni de bu takım çok motive ediyor canım
Öncesinde de yapıyordum ama yarış falan çok gaza getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?