Okudum:)Canım kuralları oku
Kendini tanıtan 1 mesaj yaz kaptanımızı etiketle
2hafta deneme suresi var kılo vermene göre alınıorsun bende yenıyım daha 2.haftam bu hafta belli olcak alınıp alınmadıgım :)
Tamam canım :)Okudum:)
Süpersin :) kızım uyandı ona bakayımTamam canım :)
Suan plank yapıyorum omuzlarım karın kaslarım agrıdı ya 6 dakka yapıcam daha
3dakka oldu :/
Canım kılon iyi aslında boyuna göre :)Merhaba
33 yaşındayım. Boyum 163 veya 164
Şubat ayında 73 kilo ile diyete başladım. Şu anda 55 kiloyum.
52 kilo olmak istiyorum.
10 aylık bir kızım var elinizden öper :)
teşekkürler :)
Saol cnm tamam :)Süpersin :) kızım uyandı ona bakayım
Ben 87 olurim buyuk ihtimal 86 yi ucunden gorsem cok sevinirim :) bugun spor yapar dunki gibi hafif atlatirsam super olcamElifim sence yarın kac kılo çıkarsın
Sana yetisirmiyim aceba berabere gıdebılırmıyız900gram fazla var senden yarını merak edıom
Hahaha kgelsın cnm
Benim kızda rahat durmuor kedıyle ugrasıor sabahtan berı emanet dıe korkuorum bısı yapıcak
İnşallah cnm bende 86 gorsem yeter ya havaya ucucam yarın 86 görürsem bayrama kadar 83 84 olurum inşallah ♡Ben 87 olurim buyuk ihtimal 86 yi ucunden gorsem cok sevinirim :) bugun spor yapar dunki gibi hafif atlatirsam super olcam
su hayatta en korktugum hayvandir kedi
Ayrıca detoks yaptığım için yediklerimi belirtmiyorummSporlarımızı da bildiriyor muydukk. Ben şimdi tv dizisinin karşısına geçip bisiklet süreceğim.. Kalça ve bacaklar için en ideali bu sanırım
Bıldırıoruz canım :)Sporlarımızı da bildiriyor muydukk. Ben şimdi tv dizisinin karşısına geçip bisiklet süreceğim.. Kalça ve bacaklar için en ideali bu sanırım
Tamam bende bugün hafif şeyler yıcem yarın tartı olduğu içinAyrıca detoks yaptığım için yediklerimi belirtmiyorumm
Tünaydın ♡Tünaydın hanımlar..
Plank bitti çok şükür dirseklerim açıyor kızardı krem sureyım tahriş olmadan
Sımdı sıra ip atlamada bırazdan ona baslıcam :)
Cok saol cnm ♡Harikasin
Cok saol cnm ♡
Ay ben hala bisiklet tepesindeyim kan ter içinde kaldim ama şuan zorlamıyor. Devam edicemPlank bitti çok şükür dirseklerim açıyor kızardı krem sureyım tahriş olmadan
Sımdı sıra ip atlamada bırazdan ona baslıcam :)
Aynen cnm ♡ çıtır olmayı özledimSende sağol canımm. Yeterki biranonce kurtulalım şu yağlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?