Canım ben işte gece evde tek kalmaktan tedirgin oldum biraz bakalımYok bızım mahalle doluda burdakılerle pek isim yok gıdıp gelmıom fazla gideceğim bikac ev var sadece onun harici evdeyim isteyen gelir görür amanhaha
Afiyet olsun canım :) ben de yapmak istiyorum o detosku 42 diyince tanıdımMerhaba, çok olayı kavrayamadım ama sanırım bende katılabilirim ..
Yaş ; 18
Boy ; 160
Güncel kilo ; 76.6
Hadef; 55 kilo
Bu yaşta bu kilo!
Istanbul'dan katılıyorum. Ne zamandır kilolarla başım belada fakat bu sene üniversite sınav stresi daha da gerdi beni ve sonuç bu. Bende zayıflamak istiyorum ve motivemi kaybettiğim an beni canlandıracak insanlar lazim. Ve sanirim buldum❤
Bugün ben bir detosk yapıyorum. Bi Instagram hesabını takip ettiğim 42 kilo vermiş bi insandan aldım bunu ve denemeye karar verdim. Sabah kahvaltımı sağlıklı bir şekilde yaptım. Haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, yarim dilim tam buğday ekmeği, bol bol yağsız salata ve şekersiz çay..
Hoşgeldiiin :) çok sevindim gelmene canım :)Herkese merhaba:)
Çok rica etsem beni de alır mısınız aranıza?
Allah bağışlasın :)Merhaba
33 yaşındayım. Boyum 163 veya 164
Şubat ayında 73 kilo ile diyete başladım. Şu anda 55 kiloyum.
52 kilo olmak istiyorum.
10 aylık bir kızım var elinizden öper :)
teşekkürler :)
En iyisini yapmıssın cnm tek kalma zatenCanım ben işte gece evde tek kalmaktan tedirgin oldum biraz bakalım
Evet canım ne olur ne olmazEn iyisini yapmıssın cnm tek kalma zaten
Aynen cnm ben davet ettim eda yı azimli gordum grubumuza iyi gelir dıe düşündüm çok iyi bir kız :)Kızlar ne güzel kalabalıklaştı baya grubumuz :)
Özlettin valla 2 3 gündür fazla gozukmuorsun ♡Evet canım ne olur ne olmaz
İyi yapmışsın canım :)Aynen cnm ben davet ettim eda yı azimli gordum grubumuza iyi gelir dıe düşündüm çok iyi bir kız :)
ben de özledim ben deeeÖzlettin valla 2 3 gündür fazla gozukmuorsun ♡
Fazla ozletme ♡İyi yapmışsın canım :)
ben de özledim ben deee
Bugünü dolu dolu geçirmek istiyorum şimdi yemeğimi yiyorum :)
Siz neler yaptınız :)
Yiyenlere afiyet olsun,senin de eline sağlık olsun diyelim canımAkşama dunden tavuk sote var pilav yapıcam karnı yarık yapıcam bide salatakendim yıyemıorum içim gıdıo
İşin zor kaptanım kolay gelsinAhSen_2504 canımm sen hangi etapta izne ayrılmıştın datlum.Yada listede olduğun zamanki nickin neydi? En eski nickini hatırlayamadığım için listede bulamadım da
Biraz geçmiş yapıp ve yeni gelen arkadaşların bilgilerini derleyip toparlamaya çalışıyorum da. Her yerde iş birikmiş yaw
Saol cnm ♡Yiyenlere afiyet olsun,senin de eline sağlık olsun diyelim canım
İlknur’cum senin hedef kilon kaçtı tatlım?
Hoşbulduuumm. Evet o detoks. Üst üste aynı şeyi yiyince insan biraz sıkılıyor sanki ama 3 günden bir şey olmaz sanirimmm. Kesinlikle dene ben olumlu sonuçlar bekliyorum :)Afiyet olsun canım :) ben de yapmak istiyorum o detosku 42 diyince tanıdım
Aramıza hoşgeldin :)
Hoşgeldin tatlım.Yaşın çok çok küçükmüş.Metabolizmanın hızlı oluşu senin için büyük avantaj.Merhaba, çok olayı kavrayamadım ama sanırım bende katılabilirim ..
Yaş ; 18
Boy ; 160
Güncel kilo ; 76.6
Hadef; 55 kilo
Bu yaşta bu kilo!
Istanbul'dan katılıyorum. Ne zamandır kilolarla başım belada fakat bu sene üniversite sınav stresi daha da gerdi beni ve sonuç bu. Bende zayıflamak istiyorum ve motivemi kaybettiğim an beni canlandıracak insanlar lazim. Ve sanirim buldum❤
Bugün ben bir detosk yapıyorum. Bi Instagram hesabını takip ettiğim 42 kilo vermiş bi insandan aldım bunu ve denemeye karar verdim. Sabah kahvaltımı sağlıklı bir şekilde yaptım. Haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, yarim dilim tam buğday ekmeği, bol bol yağsız salata ve şekersiz çay..
Hoşgeldinn canımMerhaba
33 yaşındayım. Boyum 163 veya 164
Şubat ayında 73 kilo ile diyete başladım. Şu anda 55 kiloyum.
52 kilo olmak istiyorum.
10 aylık bir kızım var elinizden öper :)
teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?