Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay ben hala bisiklet tepesindeyim kan ter içinde kaldim ama şuan zorlamıyor. Devam edicem
Devam et canım 1saat yapsan günde çok büyük faydası oluyor
Ama ayakta sürmek daha fazla efor harcatıyor ve basenlere daha etkılı oturarakmı suruyorsun :)

Oturarak ya, dikey kondüsyon bisikleti. Benim bacaklarım sa çok fazla kalın
Ben eliptik bisiklet kullanıyorum ayakda 65 70 dakka arası tek sefer de aksam yemegınden sonra yapıorum faydası daha fazla oturarak cok fazla yorulmazsın ama ayakta yapsan başlarda 30dakkayı gecemezsın çok yoruyor :)

Ben hayatımda 2 kere 52 oldum mükemmel duruyor öyle bi deri bi kemik değil yani. Olmuşken tam olsun :)
Ozaman tamam ben 49 a dusdum 1 kere berbat olmuştum 55 bana ideal kocam zaten zayıf sevmıor 65 ol dıor bana yeter ama ben 55 ıstıorum inşallah

Ben eliptik bisiklet kullanıyorum ayakda 65 70 dakka arası tek sefer de aksam yemegınden sonra yapıorum faydası daha fazla oturarak cok fazla yorulmazsın ama ayakta yapsan başlarda 30dakkayı gecemezsın çok yoruyor :)
Sende haklısın.. Ama elimdekiyle idare ediyorum bende. Işe yarar diye de dusunuyroum

Senin de boyuna göre 55 güzel durur. Olursun sen bu azimle masallahin var:)
Ben suanda bile kılomu göstermiyorum en büyük sıkıntı belden assası kalın 55e geldımde onlarda incelmiş olur ınsallah ben 55 ken annem 50 sanıordu beni mesela 55 dedımde ınanmamısdı
Cok saol cnm ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…