Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kolay gelsın canım bayram ustu zor oluyor temızlık mısafır ınsanın kendıne ayırcak vaktı kalmıyor bayramda benım ev bos herkez koyde hemen hemen esım gıdıcek evlere bayrama ben evde olucam sporumu falan yapıcam rhtca çok şükür

Maşallah canım okadar şeye rağmen spor çok iyi olmuş :) ♡ azimli arkadaşım benim ♡

Çıkarsın cnm inşallah wc 2 3 gün düzenli cıksan -leri görürsün kesin :)

Iyiler cok sukur. Senin minnak nasil iyi eglendi mi tatilde :)

Canim bisey istemedi canim istahim pek yok (masallah nszar degmesin )
birlestirilexegi kesindi zaten cnm
İnşallah o cuma tartılabilirim 1 i gibi dönersek tartılamayacağım

Menü biraz fazla olmuş özellikle künefe yanlış seçim olmuş ama yapacak bısı yok Dikkat et cnm yarın tartı günü + görme çok yaglı serbetlı bı tatlı ben yesem 2 gun uyuyamam pısmanlıgından cok deliyim bu konularda

Ben de gitmeyecektim canım ama mübarek mahallede bile kimse kalmamış
Komşular da olmayınca korktum biraz bir de hırsız olayları duyduk

Ben de gitmeyecektim canım ama mübarek mahallede bile kimse kalmamış
Komşular da olmayınca korktum biraz bir de hırsız olayları duyduk
Yok bızım mahalle doluda burdakılerle pek isim yok gıdıp gelmıom fazla gideceğim bikac ev var sadece onun harici evdeyim isteyen gelir görür aman haha

Kuneyefe kadar gayEt guzel bence
Afiyet olsun :)
sonuclarini cok merak ediyoeum:)

canım künefeyi de çeyrek aldım 4 ısırıktı 3 ısırık yedim. Ama yine de fazla onun için evde egzersiz yaptım bugün özen göstermek gerek yarin tartı günü malum.
Dayandım dayandım dun patlattım valla

canım bende öyleyim bakma en son ne zaman yedim hatırlamıyorum ama o kadar mutsuzdum ki inan bugün arkadaşlar diyor ki ne sen yerine gelmiş ne oldu. Dedim dun künefe yedim. Bize çektirdiğim çile tatlıya hasret kalmandanmiydi dediler
Yaptırım doğru değil ama arada insan kendini simartmali. Bugün özen göstereceğim bakalım sabah baktım sabittim kilom da ama yarin ne çıkacak bilmiyorum.

Öyle tabıkı ama canım keske sütlü tatlı yeseydın ondan iyidir o çok ağır bir tatlı ben tatlıyı geçtim tuz yağ bile kullanmiyorum ödem olur kılo yapar dıe korkuorum tatlı yesem dusunemıorum çıldırırdım o gün ama olsun bari napalım ama 1seferlıkde kalsn 1 daha yapacak olursan en azından sütlü tatlı ye ondan iyidir

İnşallah bir kg de olsa verirsin dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…