Evett bi de buğday var içerisinde.. bol yoğurtlu. Ben çok sevdim. Haşlanmış mısır yenmemesi gerekiyor diye duymuştum ama az biseycik koydum çok severim ve çok yakıştırdımSemizotu ve Mısır Mı o :)
Tamam canım bana sanki 2haftayı geçti gibi geldi hatta bana kalsa sanki 1aydır burdayımSalı günü yani 7 ağustosta geldin tatlım.Takıma geleli 10 gün olmuş.Listeye girebilmek için minimum 14 gün olması gerekiyor.
Haftaya bayram nedeniyle yarışma yok,bayram sonrası cuma günü kısmetse listede olursun canım.
Tmm cnmUcuncu cuma listeye girebiliyosun canim
Hahahha yanlış oldu canım doktora gitmeyi sevmıomAhahahhatıp öğrencisine bu denir miii
HahahaTamam canım bana sanki 2haftayı geçti gibi geldi hatta bana kalsa sanki 1aydır burdayım
Aynen canım ondan sanırım hiç cıkmıorum forumdanHahaha
Ben tatile 2 hafta önce cumartesi çıkmıştım ve ben tatildeyken geldin canım .Listede olmanı çok isterdim ama işte kurallar böyle canım.
Katılımın çok iyi olduğu için çok uzun zamandır buradaymışsın hissi doğmuştur.
Ay arkadaşlar bugün oglen yemegim için bi şey denedim tadını çok sevdim ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Ve beni tok tuttu sizinle paylaşmak istedim
Resim yüklemeye çalıştım ama umarım başarılı olmuştur
https://hizliresim.com/oVqa49
Eski ölçü: 12.08.2018 pazartesi
Gögüs:109
Bel:93
Göbek çevresi:101
Basen:113
Kalça:122
16.08.2018 cuma
Göğüs :105
Bel:90
Kalça:117
Karın:99
Basen:109
Kol:35
Kızlar bunlar ölçülerim ayda 1 ölçü yazıcamfayfeyfiy da yazıyor sızde yazın isterseniz daha güZel motive edıo :)
Cok saol cnm benm ♡Afiyet olsun tatlım. Lezzetli görünüyor.
Trabzonlu3461 Canım çok geçmiş olsun. Olayı anlatırken ben yaşamış gibi oldum. Benim bile canım acıdı. Şimdi sıcağı sıcağına hissetmiyorsundur. Doktora gitmeyeceksen bile evde sık sık pansuman yap. Kendini ihmal etme.
Cok sağol çok benim ♡ ac karnına al daha ıyı oglen karnın sış olur cnmBende anneme söyledim. Mezurayı görünür bir yere bırak. Bugün ölçüm yapacağım diye. Hergün bugün ölçüleyim diyorum. Akşam spordan dönünce pert olup unutuyorum. Hatta foto da çekeceğim ama onu sabah çekerim. Bu arada 4 günde bile güzel değişim geçirmişsin tatlım. Maşallah :)
Cok sağol çok benim ♡ ac karnına al daha ıyı oglen karnın sış olur cnm
Ben sen çok severim ve Harika görünüyorEvett bi de buğday var içerisinde.. bol yoğurtlu. Ben çok sevdim. Haşlanmış mısır yenmemesi gerekiyor diye duymuştum ama az biseycik koydum çok severim ve çok yakıştırdım
beni sev tabiHahahha yanlış oldu canım doktora gitmeyi sevmıomhahaha seni sevıyorum ama ♡
Afiyet olsun :)Akşam yemeği ♡ :) proteinnnn
ben bir ayda böyle incelemedimEski ölçü: 12.08.2018 pazartesi
16.08.2018 cuma
Kızlar bunlar ölçülerim ayda 1 ölçü yazıcamfayfeyfiy da yazıyor sızde yazın isterseniz daha güZel motive edıo :)
16.08.2018 cuma
Afiyet olsun canim :)Akşam yemeği ♡ :) proteinnnn
16.08.2018 cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?