Canım kaçta gelecek eşinEşim gelsin solıcem hala ışte gıdıcek kmse yok smdı an kan durdu gıbı
Eşime sabah da demiştim gelirken ip alıcakdı aksilik işte baya kanadı ama
Batikon surdum pamuk koyup sardım canım aksama gıdıcemDikkat et kendine. Ihmal etme sakın arkadaşın dediği gibi hastaneye de git mutlaka
Cok saol cnm batıkonla temızledım pamuk koyup sardım suan ıyı kan tamamen durdu acı yokCanim tetanoz ignesi yaptirmak zorunda olabilirsin.
Acile bir gorun derim.
Cok cok gecmis olsun
Canım çok geçmiş olsun.görünmez kaza resmen.Batikon surdum pamuk koyup sardım canım aksama gıdıcem
1bardak kanamıstır sardım bezde hep kandi suan başka bezle sardım pansuman yapıpCanım kan tutuyorsa baş dönmen ondan olabilir mesela ne kadar kanadı bir su bardağı doldurur mu ya da salça kutusu?Trabzonlu3461
Saol cnm aynen keske demiri sökseydım basda akıl ışteCanım çok geçmiş olsun.görünmez kaza resmen.
Var canım annem evde pansuman yaptı smdı sardık guzelce aksamı beklıcemCanım kaçta gelecek eşin
Pansuman malzemelerin var mı?
Ya istersen haber ver belki biraz erken çıkabilir
ah canim cok gecmis olsunKızlar ip atlıordum 250 tane oldu 300yapıcakdım ip yok dıe 2 ince kemeri bırlesdırdım öyle atlıordum delikten geçirdiğimiz ince demırı ayagıma saplandı dıbıne kadar ustune basdım yanlslkla ayagım cok fena kanıyor her yer kan oldu ayağımı sardım hemen kan daha durmamış sıkı sardım inşallah durur bırazdan çok acıyor
Canım eline sağlık***6.Takım 583.Etap***
smygnc: (86,4///%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü.
fitcivciv: (56/ sabit mezun olmak istiyor
asilsoy: (74,2/74,3/0,1/%+0,14
giustizia_ : ( 61,8/61,3/0,5/%0,81)
medgic26 : (100///%) Kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı.
lyeaph: (109.0/107.6/1.4/%1.28)
simla0: (67,25/
fmad : (57,7/56,6/1,1/%1,91)
Ndymk : (55,1/54,5/0,6/%1,09)
*
Deneme süresindeki üyeler:
Meva06tr: (
Alina_ : (64,6/sabit)
Trabzonlu3461 : 91,3/85,3/6,2/%6,78)
Nil41 : (
liliyaa: (55,3/
Eddakrc: ( 76,6/75,6/1/
İzinli Üyeler
Allonsy: (
Cgdmk: (
Rzgrece88,7/87,4/1,3
Ahsen_2504 : (76,7/83.6/-6.9/-%0.30
553.etapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 30’a bölündü)
Tünaydınnn canlarım.Kilo veren yerleriniz dert görmesin inşallah
Listede eksik olanlar ekleyebilir mi acaba?
[
esperenzaa
Cok saol cnmah canim cok gecmis olsunyat ayagini yukari kaldir kalp seviyenden yukarda olsun kanamasi durur. Mutlaka hastaneye git. K
Çok kanamış1bardak kanamıstır sardım bezde hep kandi suan başka bezle sardım pansuman yapıp
Ozlemisim hesap yapmayiCanım eline sağlık
meyve suyu ic istersen kan kaybettin iyi gelirCok saol cnm
Pansuman yaptı annem sıkıca sardım suan uzandım kanama durdu agrı yok daha iyiyim sadece basım donuo çok kan aktı ondan heralde
Esımı beklıorum akşam gıdıcem ınsallah
HahahaOzlemisim hesap yapmayi
meyve suyu ic istersen kan kaybettin iyi gelir
Sumeyye bi kaza yaptim dedi daha gelmedi hic. Cok yogun heralde onceki listelerede baktim bildirim yapmadigi cok olmus izne ciksa iyi olmazmi. En azindan su yogunlugu gecene kadarHahahaCanım resmen ilaç gibi geldin
Şu iki kaçak da gelirse paylaşırız artık.
cok saol ayagıma batan demir paslı deılmıs canım annem baktı gerek yok dedi gıtmeye ben zaten 2 kere tetanoz aşısı olmusdumÇok kanamışeşin ne zaman gelir canım? Yada varsa bir arkadaşın çağırsan beraber doktıra gitseniz olmaz mı? Üzüldüm tatlım
Suan evde yok canım uzandım ya suan ii geldi biraz dinlenim daha ıyı olurum inşallah cnmOzlemisim hesap yapmayi
meyve suyu ic istersen kan kaybettin iyi gelir
Ay canım geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah çabuk iyileşir bencede bir doktora git çok çok gecmis olsun acil şifalar.Kızlar ip atlıordum 250 tane oldu 300yapıcakdım ip yok dıe 2 ince kemeri bırlesdırdım öyle atlıordum delikten geçirdiğimiz ince demırı ayagıma saplandı dıbıne kadar ustune basdım yanlslkla ayagım cok fena kanıyor her yer kan oldu ayağımı sardım hemen kan daha durmamış sıkı sardım inşallah durur bırazdan çok acıyor
Geçen hafta sümeyye’ye bu hafta artık izne çıkaracağımı söylemiştim canım.zaten haftaya bildirim yok,ve düğünü var.girmesi zor yani:)Sumeyye bi kaza yaptim dedi daha gelmedi hic. Cok yogun heralde onceki listelerede baktim bildirim yapmadigi cok olmus izne ciksa iyi olmazmi. En azindan su yogunlugu gecene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?