Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eşim gelsin solıcem hala ışte gıdıcek kmse yok smdı an kan durdu gıbı
Eşime sabah da demiştim gelirken ip alıcakdı aksilik işte baya kanadı ama
Canım kaçta gelecek eşin
Pansuman malzemelerin var mı?
Ya istersen haber ver belki biraz erken çıkabilir

ah canim cok gecmis olsun yat ayagini yukari kaldir kalp seviyenden yukarda olsun kanamasi durur. Mutlaka hastaneye git. K

Canım eline sağlık

ah canim cok gecmis olsun yat ayagini yukari kaldir kalp seviyenden yukarda olsun kanamasi durur. Mutlaka hastaneye git. K
Cok saol cnm
Pansuman yaptı annem sıkıca sardım suan uzandım kanama durdu agrı yok daha iyiyim sadece basım donuo çok kan aktı ondan heralde
Esımı beklıorum akşam gıdıcem ınsallah

HahahaCanım resmen ilaç gibi geldin
Şu iki kaçak da gelirse paylaşırız artık.
Sumeyye bi kaza yaptim dedi daha gelmedi hic. Cok yogun heralde onceki listelerede baktim bildirim yapmadigi cok olmus izne ciksa iyi olmazmi. En azindan su yogunlugu gecene kadar

Çok kanamış eşin ne zaman gelir canım? Yada varsa bir arkadaşın çağırsan beraber doktıra gitseniz olmaz mı? Üzüldüm tatlım
cok saol ayagıma batan demir paslı deılmıs canım annem baktı gerek yok dedi gıtmeye ben zaten 2 kere tetanoz aşısı olmusdum
Annem gerek yok deyince gıtmesemmı hıc kan durdu çok şükür suan iyi

Ay canım geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah çabuk iyileşir bencede bir doktora git çok çok gecmis olsun acil şifalar.

Sumeyye bi kaza yaptim dedi daha gelmedi hic. Cok yogun heralde onceki listelerede baktim bildirim yapmadigi cok olmus izne ciksa iyi olmazmi. En azindan su yogunlugu gecene kadar
Geçen hafta sümeyye’ye bu hafta artık izne çıkaracağımı söylemiştim canım.zaten haftaya bildirim yok,ve düğünü var.girmesi zor yani:)
Düğün balayı bitsin geri döner:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…