Tamam esra yolcu suan o yuzden yazamamis bana soyledi bende okadaaaaarrrr mesaji tek tek okuyup gecmis yapamayacagim icin tekrar sordum yazarim simdiKanguru_
fattylamb94
Kızlar dün yazmış olduğum mesajı kopyalıyorum
fattylamb94 sen beğenmiştin ama gözden kaçmış
Acaip uykum geldi
Yarın 100 gram eksi çıkmam dileğiyle .....
esperenzaa fattylamb94
@Ndymk
Spor 13.107 adım= 196 puan
İyi g e c e l er herkese
TeşekkürlerrrTamam esra yolcu suan o yuzden yazamamis bana soyledi bende okadaaaaarrrr mesaji tek tek okuyup gecmis yapamayacagim icin tekrar sordum yazarim simdi
***6.Takım 583.Etap***
smygnc: (86,4///%) Bildirimsiz izne ayrıldı.2018 yılı 2. İzin hakkı
fitcivciv: (56/ sabit )mezun olmak istiyor
asilsoy: (74,2/74,3/0,1/%-0,13)
giustizia_ : ( 61,8/61,3/0,5/%0,81)
medgic26 : (100///%) Kendi isteği ile özel sebeplerle yarışmadan ayrıldı.
lyeaph: (109.0/107.6/1.4/%1.28)
simla0: (67,25/ )Bildirimsiz izne ayrıldı.
fmad : (57,7/56,6/1,1/%1,91)
Ndymk : (55,1/54,5/0,6/%1,09)
Ahsen_2504 : (76,7/83,6/6,9/ -0,30)553. Etapta bildirimli izne ayrılan üye 1-a)2 ekstrem kuralı gereği geri döndü yüzdesi 30’a bölündü.(Yasmin2504 nickli üye nick değiştirdi)
6.Takım Ortalaması : 0,466
Az kalmış şurda 3 kilocuk :)Yok canım ben merak ettim :)
Benim 54 ama 52 ye inmek istiyorum ben de
Zaten 52 olunca 54 olmuş oluyorum aslında
Ama öncelikle 54 hedefi koydum duruma göre baktım suratım falan çökmedi ki çökmez(49 da çok çirkin oluyorum surattan da verdiğim için 50 değil de 52 ideal geliyor )
52-54 arası olmak istiyorum ama öncelik 54 şu an
Canım çok geçmiş olsun off kötü olmuş ya şu an nasilsinKızlar ip atlıordum 250 tane oldu 300yapıcakdım ip yok dıe 2 ince kemeri bırlesdırdım öyle atlıordum delikten geçirdiğimiz ince demırı ayagıma saplandı dıbıne kadar ustune basdım yanlslkla ayagım cok fena kanıyor her yer kan oldu ayağımı sardım hemen kan daha durmamış sıkı sardım inşallah durur bırazdan çok acıyor
Haftaya bildirim yok mu?Salı günü yani 7 ağustosta geldin tatlım.Takıma geleli 10 gün olmuş.Listeye girebilmek için minimum 14 gün olması gerekiyor.
Haftaya bayram nedeniyle yarışma yok,bayram sonrası cuma günü kısmetse listede olursun canım.
Senin yaş kaçtı canım? Bide burcunu merak ettim. :)Yaşıtsınız işte
Sus
Hahahah tmmYaşıtsınız işte
Sus
Cok sagol cnm suan çok ıyıyım agrı gecdı hatta suan bisiklete baslıorum sürmeye okadar iyi durumda suan :) ♡Trabzonlu3461 canimm,çok büyük geçmiş olsun.hey Allah'ım okuyunca çok fena oldum.simdi nasılsın.sakin ihmal etme,doktora git canım.
Bende 55e gelım kalın olursa egzersiz yaparım onun için suanlık bu egzersizler bana yeterBenim kalin
Ekmek kollu
Yastik kollu falan diyo kardeslerim
Bu hafta kol egzersizi yapicam bol bol
32 cmde su an
Keske 25 olsa :)
Cok saol canım suan superım bısıklete bınıcem smdıCanım çok geçmiş olsun off kötü olmuş ya şu an nasilsin
Dikkat et tekrardan zarar verme kendineeCok saol canım suan superım bısıklete bınıcem smdıakıllanmıorum spordan ölücem
Allah seni ya biri şu kızı durdursun :))Cok saol canım suan superım bısıklete bınıcem smdıakıllanmıorum spordan ölücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?