- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Cok saol canım bılıomda anlamıom işte sevmıorum sevmedim bıseyıde boşuna kalori olarak almak ıstemıorum faydası elbet varda nebilimya :)Sarısı çok kıymetli her açıdan. Sen her bulut yumurta dediğinde yazmayim diye çok tuttum kendimi sonra dayanamadım:)) kalorisi için yemiyorsan yazık edersin 50 kalori için, ama sevmiyorsan o başka tabi :) sen bilirsin canım kendin için en iyisini tabi.
Tamam o zamanBen bundan beter diyet yapdım bekarken bısı olmadı çok şükürben alısıgım
Ben toplıyım canımBiri mutfağımı toplasa, sonra kahve yapıp getirse... :))
İyki istememişHahahaha alışmış bünye bide yorgundum canım istemedi o saatten sonra
Yapardım çok yoruldum heehehebide regl oldum bukadar ancak
Valla 1.lik önemli deıl bnm ıcın amaç spor sadece puanlarımı saymayın sıkıntı olmaz
Saol canım düşüncen için ♡♡♡Tamam o zaman
Mutfağı topla o bile yeter da :)) sağol canım yapmış kadar oldun :))Ben toplıyım canımama kahve yapmasını bılmıorum
Hehehhe canın saolsun kuzum ♡
Tamam sende bı kahve yaparsın artıkMutfağı topla o bile yeter da :)) sağol canım yapmış kadar oldun :))
Canım menü kalori bakımından yorumlamıcam ama cok meybe var kızarma patates bunlar tehlıkelı seyler bence daha hafıf seyler secsen daha ıı olur snn için
Yaparım karşılıklı içeriz ohh:) popomu kaldırayım da yapayım şu işi kaçarı yokTamam sende bı kahve yaparsın artık
Nedemek canım 2dakkalık iş orda olsam lafi olmaz ♡
DoğruCanım menü kalori bakımından yorumlamıcam ama cok meybe var kızarma patates bunlar tehlıkelı seyler bence daha hafıf seyler secsen daha ıı olur snn için
Ne güzel olurduYaparım karşılıklı içeriz ohh:) popomu kaldırayım da yapayım şu işi kaçarı yok
Ceza alabilirsin benden solemesı tehlıkeli menü
Canım inşallah almadığın gibi vereceksin de sabırlı ol inşallah :)
Biraz daha bağırCeza alabilirsin benden solemesı tehlıkeli menü
Kızma ya seni düşünüyorum valla surda vericen 2 3 kılo dıkkat et dıye dıorum kuzum ♡Biraz daha bağır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?