İçine kattığın meyveye bağlı 3 de yapabilirsin ama muz da doyuruyor bence yulafla muzlu yapacaksan 2 idealTamam öyle yaparım artikk haklısın 2 kaşık çok doyuruuc
Temem bakalımKızma ya seni düşünüyorum valla surda vericen 2 3 kılo dıkkat et dıye dıorum kuzum ♡
MuZ doyurur tabiİçine kattığın meyveye bağlı 3 de yapabilirsin ama muz da doyuruyor bence yulafla muzlu yapacaksan 2 ideal
Anladım canım :) sarmaya bir nebze diyelim ama dondurma hala olmamışCanım ailemle yasiyorum annem ne yaparsa onu yiyorum :)
Caaanım bu menü ne yaaaaMenüesperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1i elma sirkeli
Kahvaltı bulut yumurta sarısız 1 salatalık yeşil çay
Akşam 1 nektari (geç geldim eve oyuzden)
Gece yogurt kürü
Spor @fattylamb94 @Rzgrece
75 dakka eliptik bisiklet:300
200 ip atlama:40fayfeyfiy
6600 adım:99
20dakka egzersiz:40
7dakka plank:140
30 dakka ev işi:10
Toplam:629 puan
Ooohhh süper harikasın tatlım :)Kizlar su ana dek 15 bin adim atmisim. Sabahtan beri yuruyorum oraya buraya.
Az sonra bisiklete binmeye baslicaz, saatlerce sureriz :)
Bisiklet bende odem yapiyor ama onemli degil nasil olsa bu cuma yarisma yok :)
Yok yok kaç gündür güzel atlayamıylrum ben de perşembe atladım
Aaa neden önemli değil önemli olsun benceYapardım çok yoruldum heehehebide regl oldum bukadar ancak
Valla 1.lik önemli deıl bnm ıcın amaç spor sadece puanlarımı saymayın sıkıntı olmaz
Canım ama gerçekten sebze yemeği falan da ye 800-900 kalori tamamla en azından hesaplayıpHahahaha alışmış bünye bide yorgundum canım istemedi o saatten sonra
Evvet 30 dk 10 puan :)Ev işi de spor sayiliyor mu ?
Ben Mısır yiyince tam tersi oluyor aşırı şişiyorum ve çıkamıyorum wc yeKua haslanmıs mısır yenırkı yarım kocan super merabolızma calıstırıor ve kabızlıga 1 e 1 suan olsa yerım yarım kocan Valla arastır 1 netten tuzsuz sekılde efsane
Sade nescafe? Kremasız olan tamamen şu hani acı olan di miİyi aksamlar. Kızım saat 13'ten beri uyanıktı yeni uyudu, benim de pestilim çıktı.
Menü
Kahvaltı 08.00
2 h.yumurta, domates, zeytin, yarım kalıptan az süzme peynir, siyah çay.
Saat 16.00
Közlenmiş patlıcana sarımsaklı yoğurt yaptım yedim.
Arada 1 kupa sade Nescafe, 1 türk kahvesi sade.
esperenzaa
Spor
1 saat yürüyüş. @fattylamb94
ben de tam tersi önceden haşlayınca bile sarıyı yerdimİsraf olmuyor evdekıler yiyor :)
Sarısı kalori bakımından daha yuksek 2 yumurta yerine sadece beyazını yıyorum
Proteini bol almak amaçlı agır spor yapuorum oyuzden proteın bolca lazm sarısı faydalı evet ama onu yıyınce rahat edemıorum bırde sevmıorum :)
İyi geceler canımIyi geceler
Onun için bir tane kız doğuruyoruz çok işe yarıyorBiri mutfağımı toplasa, sonra kahve yapıp getirse... :))
Allahım neler görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?