- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
MaşallahKizlar su ana dek 15 bin adim atmisim. Sabahtan beri yuruyorum oraya buraya.
Az sonra bisiklete binmeye baslicaz, saatlerce sureriz :)
Bisiklet bende odem yapiyor ama onemli degil nasil olsa bu cuma yarisma yok :)
Haslanmis misir, dondurma.
Bunlar olmamis canim.
Afiyet olsun :)
Neden yumurtanın en değerli yeri olan sarısını yemiyorsun ? 1 yumurta 75 kalori, korkma kilo yapmaz.Ben bundan beter diyet yapdım bekarken bısı olmadı çok şükürben alısıgım
Sayılıyor canım ama puanı az 30 dakka 10 puanEv işi de spor sayiliyor mu ?
Diyetisyenim 1 öğünü haşlanmış misir yiyebilirsin demiştiHaslanmis misir, dondurma.
Bunlar olmamis canim.
Afiyet olsun :)
Proteını fazla almak için 2 yumurta beyazı yıyorum sarısında protein yok :)Neden yumurtanın en değerli yeri olan sarısını yemiyorsun ? 1 yumurta 75 kalori, korkma kilo yapmaz.
Ben 2 saat yaptim temizlik vardi da bayram içinSayılıyor canım ama puanı az 30 dakka 10 puan
Dondurma bencede olmamış ama mısır olmuş kalorisi az doyurucu kabıza 1e 1 süper metabolızma calısdırıorDiyetisyenim 1 öğünü haşlanmış misir yiyebilirsin demişti
Dondurma yida annem israr etti diye yedim :)
40 puan yapıo canım ekle sporunaBen 2 saat yaptim temizlik vardi da bayram için
Tamam yine ye beyazini, sarısını da ye? Yazık ediyorsun sarıya ne zararı var ki. Aksine cok ama çok faydalı.Proteını fazla almak için 2 yumurta beyazı yıyorum sarısında protein yok :)
Abım sporcu oda beyazını yiyor sadece
Güzel menü canım afıet olsunİyi aksamlar. Kızım saat 13'ten beri uyanıktı yeni uyudu, benim de pestilim çıktı.
Menü
Kahvaltı 08.00
2 h.yumurta, domates, zeytin, yarım kalıptan az süzme peynir, siyah çay.
Saat 16.00
Közlenmiş patlıcana sarımsaklı yoğurt yaptım yedim.
Arada 1 kupa sade Nescafe, 1 türk kahvesi sade.
esperenzaa
Spor
1 saat yürüyüş.fattylamb94
Sağol.canimGüzel menü canım afıet olsun
Yuruyusde guzel
İsraf olmuyor evdekıler yiyor :)Tamam yine ye beyazini, sarısını da ye? Yazık ediyorsun sarıya ne zararı var ki. Aksine cok ama çok faydalı.
Peki canım :)İsraf olmuyor evdekıler yiyor :)
Sarısı kalori bakımından daha yuksek 2 yumurta yerine sadece beyazını yıyorum
Proteini bol almak amaçlı agır spor yapuorum oyuzden proteın bolca lazm sarısı faydalı evet ama onu yıyınce rahat edemıorum bırde sevmıorum :)
Laz damarı var dogru bıldımden sasamıorum o yuzden dıyetısyene gıtmıorumyaPeki canım :)
Sarısı çok kıymetli her açıdan. Sen her bulut yumurta dediğinde yazmayim diye çok tuttum kendimi sonra dayanamadım:)) kalorisi için yemiyorsan yazık edersin 50 kalori için, ama sevmiyorsan o başka tabi :) sen bilirsin canım kendin için en iyisini tabi.Laz damarı var dogru bıldımden sasamıorum o yuzden dıyetısyene gıtmıorumya
Ama sen haklsn cnm lafım yok beni düşünüyorsun çok saol ♡
InsallalaahhCanım incelir inşallah merak etme :)
Ay insallaahhhCanım incelir inşallah merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?