Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tmm cnm :)
Cok tesekkurederım :)
Hemso valla dün geç geldim 6 yı gecıodu osaatten sonra hazırlayıp yemeye usendım ogun ole oldu bugun yıcem ama canım ♡

Cok saol canım bayramda dınlenırım inşallah tabi
Sonunda ip aldım canım

Afiyet olsun feyzacım,su çok az olmuş kuzum.spor da alışılmış feyza sporu değil ama iyi :)

Sporlar şahane ama menün çok az canım.çok çok az yemişsin bitanem.böyle yapmasan daha iyi olur aslında.
Cok saol canım ♡
Dün geç geldim ondan yemedim hazırlayana kadar 7yi gecerdı cunku dun oyle oldu bugun yıcem ama :)

Cok saol canım herkezı tebrık ederım ♡

Cok saol canım ♡ valla ben 1.lik icin deil yorulana kadar spor yapmak ıcın yapdım ya nekadar yapardam okadar iyi cunku :) senide tebrık edrrım canım ♡
fayfeyfiy senide tebrık ederım canım ♡

Günaydınnn ben kalktım güzelce kahavltimi yaptım şimdi tekrar Bayram Temizliği adı altında annem evi döküyor onunla temizlik yapicam. Evin kızı olmak çok zorr..

Şey sorucam yarın kilo bildirimi yapıyoruz. Daha sonra bayram boyunca liste paylaşımı yapmıyoruz kilo bildirimi de yapmıyoruz doğru mudur

Kizlar gunaydin
Okuyamadigim 200 mesaj var
Aksama dogru musait olucam hepsini okurum

Dunki menum:
Sabah klasik kahvalti, kasap sucugu, yarim simit
Oglen: yok, 3 hurma sadece
Aksam: yine 3 hurma, midem berbat oldugundan baska bisey yemicektim ama sahile cikinca ceyrek kokorec ve 1 bira oldu. En son gecen yaz icmisimdir heralde, ickinin tadini sevmem, ama esim istedi o yuzden artik neyse.

Su: 2.5 lt
Spor: 15bin adim: 225
3 saat araliksiz bisiklet: ?? Bisikletin puani kac acaba? Kondisyon bisiklet degil cunku, normal bisiklet?

Cascade_
esperenzaa
fattylamb94

Benim menuler cok bozuldu farkindayim 2 gundur. Zaten midem de korkunc..
Ama bu aksamdan itibaren 1 hafta yalnizim. Cok daha iyi bir diyet uygulayabilicem insallah. Kopma oldu resmen bende 2 gundur. İnsallah toparlicam bugunden itibaren.

Menü biraz ağır gibi geldi bana ama spor iyi o bıraz toparlar ama akşam yedıgın kokoreç ve bira hiç olmamış kokoreçi beyaz ekmekle yedıysen zaten 1 ekmek 800 kalori sen hesapla cnm nekadar kalori aldıgını birada mayalı oldu için kalorisi çok yüksek gobek ve kılo yapiyor bıde iğrenç birşey keske hiç ıcmeseydın ama olmuş bikere bundan sonra dikkat edersin cnm ♡

Valla bende bılmıorum cevap alırsak ıyı olur

Aynen tatlim agir oldu. Beyaz ekmekti ne yazik ki kokorec de. Neyse artik, bugunden itibaren toparlarim, esimden 1 hafta ayri kalicam diye boyle beraber yedik, menuler sapitti tabi ki.
Birayi en son subat ayinda icmisim :) tadini pek sevmem ben de ama, denize karsi esinle birlikte olunca bir baska oluyor yanisi 1 kilo bile aldirsa değerdi :)))

Yani doğru :)
Sen zaten toparlarsın cnm bılıorum ♡
Bende akşama kabak yemeği yıcem uzun zamandan sonra ilk defa tuzlu ve yağlı bısı yicem ama tabı içine 1 silme cay kaşığı deniz tuzu ve 1 tatlı kasıgından biraz az yağ koyucam bakalım
Sabah da 1 haslanmıs yumurta yedım
Gelişme varrrr bende

Sağol canım rakibem
Evet İlknurun maşallahı var cidden Harika

Tebrikler canım düzenli spor İşte bu:)

Eveettt
Senin ilk ucte olacağın belliydi, her gun yapmasan da yapinca da ucuyorsun
Ben her gun ama azar azar yaptigim icin 3.lugu beklemiyordum, iyi oldu tabi
Ndymk Cascade_ kizlar noldu size bu hafta ya
Ahahha geçen haftanın telafisi sanırım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…