Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben sağlıkçıyım. Hedeftim hemşirelik fakat bu sene yapamadım onu. Ama bu yolda temeller atıyorum. Atmaya çalışıyorum

Afiyet olsun feyzacım,su çok az olmuş kuzum.spor da alışılmış feyza sporu değil ama iyi :)
Sporlar şahane ama menün çok az canım.çok çok az yemişsin bitanem.böyle yapmasan daha iyi olur aslında.

Kizlar su ana dek 15 bin adim atmisim. Sabahtan beri yuruyorum oraya buraya.
Az sonra bisiklete binmeye baslicaz, saatlerce sureriz :)
Bisiklet bende odem yapiyor ama onemli degil nasil olsa bu cuma yarisma yok :)
Hayy maşşallah.Adımlar harika.salla ödemi bol bol spor yap iyice sıkılaş senin kilo vermekten çok sıkılaşmaya daha çok ihtiyacın var tatlım
Geç gelmiş de
Hep böylesin
En fazla tavuk falan
bence de az yemiş.konuş kız haticem
Afiyet olsun canım menün gayet güzel. Neskafe yerine türk kahvesi alışkanlığı edinsen daha iyi olur.hem yağ yakımını kolaylaştırır.

Şinitzel kızartılmadı, fırında pişirildi. Tarhanayı bilmiyodum ama teşekkür ederim bilgi için. Su 2.5 litre
Fırında olması güzel ama galeta da ekmeğin havasız bir ortamda kurulup sonea fırınlanması sonrasında rondodan geçirilerek elde ediliyor karbonhidrat canım yani.akşamları özellikle karbonhidratı çok az tüketirsen daha kolay ve sağlıklı kilo verebilirsin.
su miktarın güzel afiyet olsun tatlım.

Ben de öyle düşünmüştüm.. Yani bi daha olmaz tabii teseekkuurleerr❤

Haticem canım benim kalori diyetine döndün biliyorum tamam diyetin kalori olarak uygun olsa da bence kötü bir menü.kızartma,çok fazla metve var helva var şekerli kahve var.gün içinde çok şeker almışsın canım.şeker de direkt kilo yapar.bağırsaklarını çalıştıracak bol lifli ve proteinli sağlıklı yiyecekler yesen inan sen şimdiye mezundun tatlım.senin metabolizman iyi ama sen metabolizmanı yavaşlatacak şeyler yşyorsun bence.az ceza vereceğiö bu seferlik .

Amiiin canım

Afiyet olsun feyzacım,su çok az olmuş kuzum.spor da alışılmış feyza sporu değil ama iyi :)

Sporlar şahane ama menün çok az canım.çok çok az yemişsin bitanem.böyle yapmasan daha iyi olur aslında.
Su 2 oldu olacak kıvamda kaptanım yazdıktan sonra içtim Allah a şükür

Ahahah dur büyüsün işe yarar
Anneme öyle diyorum ben doğur kızı ohh diyorum (kendime nereden pay çıkartsam..)
emeklerken eline bi bez al yerleri sil dimi, yok
yanii kızlar ne için
annen çok şanslı
annem erkek kardeşime 'seni ekmek almaya göndermek için doğurdum' demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…