Ben sağlıkçıyım. Hedeftim hemşirelik fakat bu sene yapamadım onu. Ama bu yolda temeller atıyorum. Atmaya çalışıyorumİnşallah istediğin bölüm tutar.gönlünden geçen ne canım?
Afiyet olsun canım.Menün çok iyi. Su miktarın da güzel.
Maşallah canım.
Dondurma,sarma pek olmamış canım.hatta mısırın da glisemik indeksi yüksektir çabuk acıktırır dikkat et tatlım.
Afiyet olsun feyzacım,su çok az olmuş kuzum.spor da alışılmış feyza sporu değil ama iyi :)Menü:
Kahvaltı 11.30
1 kk peynirli yumurta
1 dilim ekmek
5-7 zeytin
Akşam 20.00
1 kk peynirli yumurta
1 dilim ekmek
7zeytin
2 gün kurusu
Su: 1 oldu ama devamı muallakta çok az oldu
Spor:
45 dk ev işi:15 puan
7000 adım: 105 puan
Toplam:120
esperenzaa @fattylamb94 @Rzgrece @cgdmk
Sporlar şahane ama menün çok az canım.çok çok az yemişsin bitanem.böyle yapmasan daha iyi olur aslında.Menüesperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1i elma sirkeli
Kahvaltı bulut yumurta sarısız 1 salatalık yeşil çay
Akşam 1 nektari (geç geldim eve oyuzden)
Gece yogurt kürü
Spor @fattylamb94 @Rzgrece
75 dakka eliptik bisiklet:300
200 ip atlama:40fayfeyfiy
6600 adım:99
20dakka egzersiz:40
7dakka plank:140
30 dakka ev işi:10
Toplam:629 puan
Ve birde unla yapilmadi. Galeta unuyla kurtarir mi bilmem tabiiŞinitzel kızartılmadı, fırında pişirildi. Tarhanayı bilmiyodum ama teşekkür ederim bilgi için. Su 2.5 litre
Hayy maşşallah.Adımlar harika.salla ödemi bol bol spor yap iyice sıkılaş senin kilo vermekten çok sıkılaşmaya daha çok ihtiyacın var tatlımKizlar su ana dek 15 bin adim atmisim. Sabahtan beri yuruyorum oraya buraya.
Az sonra bisiklete binmeye baslicaz, saatlerce sureriz :)
Bisiklet bende odem yapiyor ama onemli degil nasil olsa bu cuma yarisma yok :)
bence de az yemiş.konuş kız haticemGeç gelmiş de
Hep böylesin
En fazla tavuk falan
Afiyet olsun canım menün gayet güzel. Neskafe yerine türk kahvesi alışkanlığı edinsen daha iyi olur.hem yağ yakımını kolaylaştırır.İyi aksamlar. Kızım saat 13'ten beri uyanıktı yeni uyudu, benim de pestilim çıktı.
Menü
Kahvaltı 08.00
2 h.yumurta, domates, zeytin, yarım kalıptan az süzme peynir, siyah çay.
Saat 16.00
Közlenmiş patlıcana sarımsaklı yoğurt yaptım yedim.
Arada 1 kupa sade Nescafe, 1 türk kahvesi sade.
esperenzaa
Spor
1 saat yürüyüş. @fattylamb94
Fırında olması güzel ama galeta da ekmeğin havasız bir ortamda kurulup sonea fırınlanması sonrasında rondodan geçirilerek elde ediliyorŞinitzel kızartılmadı, fırında pişirildi. Tarhanayı bilmiyodum ama teşekkür ederim bilgi için. Su 2.5 litre
Ben de öyle düşünmüştüm.. Yani bi daha olmaz tabii teseekkuurleerr❤Fırında olması güzel ama galeta da ekmeğin havasız bir ortamda kurulup sonea fırınlanması sonrasında rondodan geçirilerek elde ediliyorkarbonhidrat canım yani.akşamları özellikle karbonhidratı çok az tüketirsen daha kolay ve sağlıklı kilo verebilirsin.
su miktarın güzel afiyet olsun tatlım.
Haticem canım benim kalori diyetine döndün biliyorum tamam diyetin kalori olarak uygun olsa da bence kötü bir menü.kızartma,çok fazla metve var helva var şekerli kahve var.gün içinde çok şeker almışsın canım.şeker de direkt kilo yapar.bağırsaklarını çalıştıracak bol lifli ve proteinli sağlıklı yiyecekler yesen inan sen şimdiye mezundun tatlım.senin metabolizman iyi ama sen metabolizmanı yavaşlatacak şeyler yşyorsun bence.az ceza vereceğiö bu seferlik .
Evet kremasiz şekersiz düz :) su 3 litreSade nescafe? Kremasız olan tamamen şu hani acı olan di mi
Eğer öyleyse gayet iyi
Su?
Ben doğurdum da noldu yiyip içip yatıyor :))Onun için bir tane kız doğuruyoruz çok işe yarıyor
Cezan 20 dakika canım.Bu defa az verdim cezanı ama canım biraz daha dikkatli menülerle gel artık.hazır kilo vermeye başlamışken tekrar sabit yada artıya geçme.Biraz daha bağır
Su miktarın da gayet iyiymiş canım.Evet kremasiz şekersiz düz :) şu 3 liree
Amiiin canımAfiyet olsun canım.Menün çok güzel.zamanla sayfalarca sporunu da görürsek mımmmmah dadından yinmez
@fitcivciv ardına bakmadan sıvıştıtebrikle canım.
Minnak feyzam darısı başına olsun.
paylaş canım menülerini.
TesekkurlerSu miktarın da gayet iyiymiş canım.
Hoşgeldiiin :)Geldim canım, gece kusu oldum iyice
Su 2 oldu olacak kıvamda kaptanım yazdıktan sonra içtim Allah a şükürAfiyet olsun feyzacım,su çok az olmuş kuzum.spor da alışılmış feyza sporu değil ama iyi :)
Sporlar şahane ama menün çok az canım.çok çok az yemişsin bitanem.böyle yapmasan daha iyi olur aslında.
Çok iyi o zaman canım :)Evet kremasiz şekersiz düz :) su 3 litre
Ahahah dur büyüsün işe yararBen doğurdum da noldu yiyip içip yatıyor :))
emeklerken eline bi bez al yerleri sil dimi, yokAhahah dur büyüsün işe yarar
Anneme öyle diyorum ben doğur kızı ohh diyorum(kendime nereden pay çıkartsam.. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?