- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Bu hafta ezeli rakipleriniz tırtlamış
İnşallah canım.Günaydın herkese
Son bir haftam kaldı, sonra eve ve buraya donus inşallah
sporda uçmuşsun tatlımCok saol canım bayramda dınlenırım inşallah tabi
Sonunda ip aldım canım
canımm müsait olan herkes kilo bildirimi yapacak.sadece cuma yarışması için liste paylaşmayacağız.Günaydınnn ben kalktım güzelce kahavltimi yaptım şimdi tekrar Bayram Temizliği adı altında annem evi döküyor onunla temizlik yapicam. Evin kızı olmak çok zorr..
Şey sorucam yarın kilo bildirimi yapıyoruz. Daha sonra bayram boyunca liste paylaşımı yapmıyoruz kilo bildirimi de yapmıyoruz doğru mudur
Tamamdiiirr:)Bu hafta ezeli rakipleriniz tırtlamış
İnşallah canım.
sporda uçmuşsun tatlımtebrikler canım.
Birinciliğin kutlu olsun bol bol yağ yaksın inşallah
canımm müsait olan herkes kilo bildirimi yapacak.sadece cuma yarışması için liste paylaşmayacağız.
Cok sağol canım elimden geleni yapıorum :) teşekkür ederim inşallah tüm arkadaslarında aynı şekilde ♡ AminnnBu hafta ezeli rakipleriniz tırtlamış
İnşallah canım.
sporda uçmuşsun tatlımtebrikler canım.
Birinciliğin kutlu olsun bol bol yağ yaksın inşallah
canımm müsait olan herkes kilo bildirimi yapacak.sadece cuma yarışması için liste paylaşmayacağız.
Ahahha bir de yapamadığım tatil için döv
Canım şok diyetler böyle bıkkınlık yaratıp sonrasında yeme düzeninde sapmalar yaratabiliyor.Kizlar gunaydin
Okuyamadigim 200 mesaj var
Aksama dogru musait olucam hepsini okurum
Dunki menum:
Sabah klasik kahvalti, kasap sucugu, yarim simit
Oglen: yok, 3 hurma sadece
Aksam: yine 3 hurma, midem berbat oldugundan baska bisey yemicektim ama sahile cikinca ceyrek kokorec ve 1 bira oldu. En son gecen yaz icmisimdir heralde, ickinin tadini sevmem, ama esim istedi o yuzden artik neyse.
Su: 2.5 lt
Spor: 15bin adim: 225
3 saat araliksiz bisiklet: ?? Bisikletin puani kac acaba? Kondisyon bisiklet degil cunku, normal bisiklet?
Cascade_
esperenzaa
@fattylamb94
Benim menuler cok bozuldu farkindayim 2 gundur. Zaten midem de korkunc..
Ama bu aksamdan itibaren 1 hafta yalnizim. Cok daha iyi bir diyet uygulayabilicem insallah. Kopma oldu resmen bende 2 gundur. İnsallah toparlicam bugunden itibaren.
Aaa şimdi gördümEline koluna emeğine sağlık canım
İlk üçe giren minnak sporcuları da ayrıca tebrik ederim.
Son kez cevap vereyim bariValla bende bılmıorum cevap alırsak ıyı olur
az kalmış ama sondakiler en inatçılardır unutma, gayret edeceğine eöinimAhahha
3,6 kg kaldı canım hedefe ama bayramda memelekete gideceğim biraz sıkıntılı durumlar
İnşallah spor yapabilir ve boğazımı tutarsam belki okuluma yetişir yetişemezse de artık inşallah ben yetiştirmeye çalışacağım
Anlamıştım sonradan okuyup kaptanım ama olsunSon kez cevap vereyim bari
Müsait olan heekes pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapacak. Takımlar arası yarışma yok ve liste paylaşımımız yok.
Canımm benim sen doktora gitsen iyi olur bence.bir de acaba bağsur mu oldun.Kabızlık varsa tetiklemiş olabilir.Kızlar ben adet oldum sandım ama sanırım kan başka yerden gelıorya :/ tualete çıkınca görüyorum sadece
maşallah canım.benim kilo vermeye başladığımda yaptığım ilk spor leslie idiBugün leslie ye başladım
Leslie 1 mil 15 dk yaptım
ohhh hayat sana güzel haticem
Canımm benim sen doktora gitsen iyi olur bence.bir de acaba bağsur mu oldun.Kabızlık varsa tetiklemiş olabilir.
Yada ara kanaması mı acaba?
maşallah canım.benim kilo vermeye başladığımda yaptığım ilk spor leslie idi
Kabızlık yok aslında ishal daha cok var ama annemin dediğine göre bagsur varmış bende ufakken ama suan rahatsız olmuorum hiç anlamadım kontrol edeyim tekrar ondan sonra emin olup gıdıyımCanımm benim sen doktora gitsen iyi olur bence.bir de acaba bağsur mu oldun.Kabızlık varsa tetiklemiş olabilir.
Yada ara kanaması mı acaba?
maşallah canım.benim kilo vermeye başladığımda yaptığım ilk spor leslie idi
Ndymk naber kanki
Canım şok diyetler böyle bıkkınlık yaratıp sonrasında yeme düzeninde sapmalar yaratabiliyor.
Bu hafta boyunca sağlıklı menülerine dön artık Eda’m
Afiyet olsun yediğin içtiğin kilo yapmaz tahminimce,sporun çok iyi çünkü
Mutlu pazarlar kaptanTünaydınn
Mutlu pazarlar canlarım
sağol canım 2 saat sürdü...Aynen öyle toparladım ortalığı daşimdi kim gelıorsa gelsin
Kgelsın cnm ♡
susmuyorlardıŞu dediklerine o kadar katılıyorum ki.Ayrıca kural gereği menülere yorum yapmak ve spor yapmak zorunlu zaten.
Motivasyon için spor,sohbet şart aslında
Geçmiş yapa yapa bitiremedim zati
Herkesten karşılıklı menü yorumu bekliyorum canım zaten
canım çok geçmiş olsunYa ipi 250 yapdım şimdi daha yapasım var ama sırtıma bı agrı gırıor atlarken ıgne batar gıbı tam sırtımın ortasına neden aceba pervane acık yatıorum ondan olabılırmı ki
Daha devamı geliyor bir an önce başla300 mesaj okumamisim :)))
oku oku bitmez simdi
inşallah bende yok canım :)Anaaaam ne çok konusmussunuz hanımlar. Oku oku bitmedi. Nasıl gidiyor pazarınız? Kaçamak yok değil mi ?
Teşekkürler kaptanımCanımmm tebrikler
Tamam canım ,not alıyorum
Bu cuma günü liste paylaşımı yapılmayacak ama pazartesi ve cuma günü müsait olan herkes kilo bildirimi yapacak.tatilde olup yanlarında tartısı olmayanlar tabi ki kilo bildirimi yapmayacak canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?