Ben sana boşuna demiyorum len bıkkınlık oluyo die
Kolay Mı beslenme tarzını değiştirmesi bi insanın
Bu zamana kadar ayı olmuşuz
Kolay Mı az yemek :)))
Chia kısmet olmadı daha
Bugün gezmelerdeydim
Birazdan paylaşım yapıcam
İnşallah canım yaaz kalmış ama sondakiler en inatçılardır unutma, gayret edeceğine eöinim
Geç geldim eve oyuzden yemedim canım 6tıyı geçiodu
Aceba yanlsmı yapdın canım çok lezzetli oluor normale netten bi ızle bak sen tuz koy tuzsuz yıyemeyebılırsın cnm netten bakarak yap sonra tekrar yaz :) ♡
Maşallah
Bin canım ama ayakta sür daha cok verim alırsın oturarak çok kolay 3 saat surerım öyle şimdi başlayabilirim
Kua haslanmıs mısır yenırkı yarım kocan super merabolızma calıstırıor ve kabızlıga 1 e 1 suan olsa yerım yarım kocan Valla arastır 1 netten tuzsuz sekılde efsane
Aaahhh ahhh her aksam dedigim lafBiri mutfağımı toplasa, sonra kahve yapıp getirse... :))
Dostum meyveyi cok fena abartmissin
@esperenzaa selam
Doktor bana 1 dilim ekmek yiyebilirsin dedi
Öğlen istediğini ye dedi
Ama hastanede demedi
İşyerinde dedi
Hatta bize kür verdi
Cerrahpaşa’da çalışıyo
Cezalarımı verirken diyorum yani
Kem küm
Ooohhh süper harikasın tatlım :)
Allahım neler görüyorum
Ooooooo kızartma
Oooo hem de karışık
Ooo hem şeftali hem armut hem erik hem üzüm
OOOOOOOOO HELVA MIIIII
Ooooooooo hem de iki şekerli mi kahve
Ooooooooo bu menü ne @giustizia_ hiç ama hiç olmamış
HEM DE HİÇ OLMAMIŞ
BİZ BİR TAKIMIZ
Saol cnmMutlu pazarlar kaptan
sağol canım 2 saat sürdü...
susmuyorlardı
Susmuyorlardı
Sürekli yazıyorlardı
canım çok geçmiş olsun
Sen bir check-up’a girmelisin bence kız Allah şifa versin herbir yerine bir şeyler oluyor
Canım fazla zorlama kendini tamam yoruldun o kadar yeter
Zaten çok yapıyorsun
Kas ağrısı gibi mi noktasal mı
Bılmıorum ki canım ben iyi dıe bılıorum arada yemekten zarar gelmez :)Ben haslanmis misirin glisemik indeksi yuksek oldugundan yasak oldugunu biliyodum
Hahahha tmm cnmTuz koydum canim zaten de kokusunu sevmedim. Bi daha ugrasmam heralde yabelki ilerde artik
He normal bısıkletmı ozaman tamam cnm iyisinKiz ben bisiklet surmeyi 28 yasimda ogrendim, ayaga falan kalkmali oyle atraksiyonlu seyler yapamam ki
Geçmiş olsun canım.Dün menün kötüydü ya onun etkileri tatlım.bir de hurma diyetinden sonra abartımca böyle olabiliyor.şimdi daha iyisindir inşallah canım.
incelir canım.metabolizman çok hızlıdır yaşın sebebiyle.menülerinde süt,peynir yoğurt ihmal etme.
Hayy maşşallah.Adımlar harika.salla ödemi bol bol spor yap iyice sıkılaş senin kilo vermekten çok sıkılaşmaya daha çok ihtiyacın var tatlım
bence de az yemiş.konuş kız haticem
Afiyet olsun canım menün gayet güzel. Neskafe yerine türk kahvesi alışkanlığı edinsen daha iyi olur.hem yağ yakımını kolaylaştırır.
Cezan 20 dakika canım.Bu defa az verdim cezanı ama canım biraz daha dikkatli menülerle gel artık.hazır kilo vermeye başlamışken tekrar sabit yada artıya geçme.
Eveettt
Senin ilk ucte olacağın belliydi, her gun yapmasan da yapinca da ucuyorsun
Ben her gun ama azar azar yaptigim icin 3.lugu beklemiyordum, iyi oldu tabi
Ndymk @giustizia_ kizlar noldu size bu hafta ya
Ahahahah az aldı azOoooooooo
Ahahahahhaha
Ay ne kadar ceza aldi dostum acaba. Cok heycanli daha bi suru mesaj var oraya gelmeme
Şöyle düşün
Bu zamana kadar yapabildin yapmana engel değil
Yapabildiğin daha iyisini yapabileceğinin işaretidir
Sen bunları yaptıysan ohooo neler neler yaparsın ne kilolar ne sıkılaşmalae :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?