Ben delilik derecesinde
Atar cekıcem gercekden zayıflayınca salmıcam kendımı yıne almak ıstemıorum hep cıkolata cıps döner yuzunden kılo aldım ben bı ınsan haftada 5 gun 2 dürüm tavuk döner yermı ya
Sus be
Seni kardeşime almayacam
Kardeşimde geldi denizdeyiz
1.90 boyunda ama olmaz bu iş
Niye kiz, benim beyimin boyu da 1.90. ben 1.60imAhaha bence de olmaz
Beni alma
Ben kısa kalırım
Uzun kızlara yazık
Ben sürekli girdiğim halde zor bitiriyorum mesajları maşallah
Uzun süredir girmeyenler şok yaşayacak
Aminİnşallah canım ya
Şu keplerin darısı başımızaSen nasılsın tatil nasıl
Kilo nasıl :) almıyorsun di mi inşallah:)
Ya ipi 250 yapdım şimdi daha yapasım var ama sırtıma bı agrı gırıor atlarken ıgne batar gıbı tam sırtımın ortasına neden aceba pervane acık yatıorum ondan olabılırmı ki
İnşallah canım olacağız inşallah :)Tatlimsin sen :)))
Aynen oyle
Boyle moddan dusebiliriz
Kotu gunlerimiz olabilir
Onemli olan MEZUN OLMAK
1 HAFTA GEC OLSUN AMA MEZUN OLALİİİMMM HEPİMİZZ LUTFEENN !!!
:)))
Ben senin kız kardeşe havale ediyorumNiye kiz, benim beyimin boyu da 1.90. ben 1.60im
Oluyo yani olmuyo degil
Uzun erkekler kisa kizlari daha cok sever
Oo hadi bakalım :)AminTatilden ziyade aile ziyareti bizimkisi ama bu yıl çalışmayacağım, hafta sonları kaçamak yapıp yazın acısını çıkarma niyetim var 52ye düşmüştüm bi ara ama şimdi 54-55arası gidip geliyorum, mezuniyet kilomun altındayım cgdmk ile ilk kim 50yi görecek dedik ama yaz sebebiyle tırtladık
Kolay gelsin tatlım :)Selam kizlar pek yazamiyorum malum bayram temizlik vs derken zaman olmuyo yeni eve girdim dışarı cikmistim alisveris vs bide gratise gittim bakim urunleri falan aldım oh mis..
Birazdan geçmişi okuyup gelirim şimdilik öpüldünüz güzellerimm
Daha iyi sanki gece uyandı yine ağladı uyku sersemi emzik vermişim sonra baktım çok zor nefes alıyo okyanus suyuyla açtım hemen. Tıkandıkça fıs fıslıyorumMaşallah o zaman
Maşallahcanım kızın nasıl oldu iyi mi? Bu sıralar spor yapıp da yorma kendini,fırsat buldun mu dinlen.
Hahaha.benimki emeklerken yerdeki tüm kırıntıları çöpleri toplardı sonra ağzına atmaya yeltenirdi
Canım inşallah tamamen iyileşirDaha iyi sanki gece uyandı yine ağladı uyku sersemi emzik vermişim sonra baktım çok zor nefes alıyo okyanus suyuyla açtım hemen. Tıkandıkça fıs fıslıyorumteşekkür ederim. Spor yapıcam bugün inşllah bayramda yapamam diye
Ne aldın ne aldınSelam kizlar pek yazamiyorum malum bayram temizlik vs derken zaman olmuyo yeni eve girdim dışarı cikmistim alisveris vs bide gratise gittim bakim urunleri falan aldım oh mis..
Birazdan geçmişi okuyup gelirim şimdilik öpüldünüz güzellerimm
1.55 canım o yüzden vermek istiyorum halaOo hadi bakalım :)
Boyun kaçtı canım
Ay çok sevindim ya iyi ne güzel :)
İyiiym canım sen nasılsın:) hala gebelik öncesi kiloma dönemedim:)) serum fizy. Kullandım ben de hep ama kesinlikle açılmadı burnu genel durumu kötüleşti tıkalı oldukça ememedi çünkü. Canım senin sütün azaldı mı bu arada hiçsimla0 canım öncelikle geçmiş olsun nasılsın?ben de tıkandığında fıs fıs yapıyordum ama daha minik oldukları için basınç genizlerine zarar verirmiş, damla şeklinde olanı kullan e mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?