- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Laf edecek insan hertürlü ediyor tatlımOyle tabii de iste sulalesi kalabalik, illa bi laf eden olucak, cani sıkılacak.. neyse artik bu sene de boyle olsun napalim :)
Amiiinn. Kol için video mesajını favoriye aldım. Ama favori mesajı nerden görüceğimi bilmiyorum:)) bilen var mıMasaallaah tatliim, Allah nazarlardan korusun kizini, nasil da tatlii, Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin :)
Ah canım sormaNe aldın ne aldın
1.55 canım o yüzden vermek istiyorum halaAma 60 hedefle girmiştim takıma Hedef düşüyor gittikçe
Sen neler yapıyorsun canım, okula da az kaldı tadını çıkar tatilin bol bol
Hay maşallah sanaBugün coçtum 20dakka egzersiz 15dakka plank 300 ip atlama 1saat ev işi akşamda bisiklet sürücem en az 71 dakkayorgun hissetmiorum kendımı
Laf edecek insan hertürlü ediyor tatlımeşin durumu biliyor mu gerisini salla
Amiiinn. Kol için video mesajını favoriye aldım. Ama favori mesajı nerden görüceğimi bilmiyorum:)) bilen var mı
Bugün coçtum 20dakka egzersiz 15dakka plank 300 ip atlama 1saat ev işi akşamda bisiklet sürücem en az 71 dakkayorgun hissetmiorum kendımı
Saol cnmHay maşallah sana
Cok saol canım :)Masaallah kiz sana :))
Canım bence hedefin güzel 53 iyiSimdik ben 1 hafta yalnizim.
Spor bugun guzel yapicam.
Yarin yapamam cok yogun olucam ama yuruyus cok olur adim sayim cok olur yine.
Sali aksamindan itibaren de yine cook yapicam.
Esim haftaya pazar geliyor.
Simdiii onumde 7 gun var :)
Cuma gunu 54.5 idim ancaaaaaaak ne yazik ki sismeler odemler yemeler benim tartida gorudugum rakam bu sabah 56
KİZLAR ASLA AMA ASLA AYNİ RAKAMİ 2 3 HAFTA UST USTE GORMEDEN YEME DUZENİNİZİ DEGİSTİRMEYİN!!! KACAMAK YAPMAYİN!!! KİLONUN OTURMASİ DİYE BİR SEY GERCEKTEN VAR!!!!!!!
Simdik diyelim ki ben 55im, esim gelene kadaarr 53 rakamini gormem lazim!
Kollarim da 32 cm, esim gelene kadar kollarimi 26 cme indirmek istiyorum! Bu yuzden 1 hafta boyunca cok yogun kol sıkılaştırma yapicam. İnceldigim belli olsun istiyorummm, esim gelince sasirsin istiyoruumm.
Bi de saclarimi boyicamhayatimda 1 kez boyattim gecen ay, beyazim cok diye, siyah sacliyim yine siyaha boyattiydim. Bu sefer biraz farklilik yapicam ama kendim boyarim heralde bu sefer.
Haydi bakalim :)))
Kolay gelsın canım ♡Ben de ev isine gomuleyim kizlar
Ondan sonra da spor :)
Hadi gorusuruk
SelamNormal bisiklete puan belirlememiştik. varsa öneriniz ona göre belirleyeliö canım.
Canımmm hahaha
Meyveyi az ye canım,ölçüyü aşırma ki kilo vermen yavaşlamasın yada kilo alma.
Ahahha tam yazmıştım ki şimdi gördüm :)Kilo 53..kusur, kollar da 28-29 cm olursa da kabulum tabiiii kiiii :)))
Haydin kizlar, bayram mayram farketmez, yedigimize ictigime cooook dikkat ediyoruzz
Ayi gibin yemiyoruuzz
Sporu da dakika bulsak yapiyoruz
Spor yapamasak da asiri hareket edip hareket etmekten yorgun dusmeliyiz!!!!
Aaa şoktayım10 temmuz
Valla ben de senden iyi gorumce bulamam kiz
Neye niyet neye kismet
Haftaya bulusturalim hemen ahsjsnnsns
Bende acıkırsam chialı karışım yaparımSupersin
Ben de bu hafta 5te bitiricem yeme isini
Aksam acikirsam yogurt sut belki 1 tanecik meyve :)
Aleyküm selam :)Selam
Meyve yemedim hiç bugün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?