Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de bazen yapiyorum oyle
Esim hazirliyor ben uyuyorum, guzel oluyor

Eşine büyük sürpriz var desene adamın gözleri canım eğer yapabiliyorsan kondüsyonun yetiyorsa jillian yap canım.çok iyi sıkılaştırıyor.

1 kilo esneme payi cidden birakilmali yaa.

Ben de cok merak ediyorum hatice mi ben mi, kim once mezun olucak benim cidden iyi gidip gidip bi anda cozutmalarim olmasa belki simdiye dek mezundum
Neyse bu hafta esim yok, rahatim o geldiginde de zerre odun vermicem bundan sonra, son cozutusum saglam oldu cunku

Ben de bazen yapiyorum oyle
Esim hazirliyor ben uyuyorum, guzel oluyor
Ohhh sefamız olsunBenim eşim uyanır uyanmaz kahvaltı yapamıyor ,ben de tam tersiyim.uyandıktan maksimum 30 dk içinde kahvaltı yapmazsam gözüm dönüyorÖnce bizim haylaz uyanır,babayı uyandırır sonra ikisi biraz oynar bana kahvaltı hazırlarlar

Eşine büyük sürpriz var desene adamın gözleri canım eğer yapabiliyorsan kondüsyonun yetiyorsa jillian yap canım.çok iyi sıkılaştırıyor.

Bir bakarim jilliana ama pek guclu bir insan degilim esperenzaam, bi de okulda yorulucam bu hafta. En guzeli yine 3 5 dk cardio, leslie ve kol hareketi diye dusunuyorum, denicem bakalim :))

Canımm benim şok diyet yapmamak gerekiyor,insanın iradesini gerçekten çok zorluyor.şok diyetler kilo verdirse de sonra çabucak geri aldırabiliyor.
Ben diyet modundayken çok iradeli olurum.hayır deyip arkasında durabildikçe daha da kolaylaşıyor.

Ooohh valla eeen guzeli yaa
Accik da onlar hazirlasin tabii arada yavv :))

Kol için ne yapıcaksın canım eşlik edebilirim

Kesinlikle oyle ya
İcimde kalmadi iste, denedim, verdim kilo, 54.5 gorduumm hooop noldu 3 gunde geri geldi
Aman neyse, daha da tovbe

Emzik verme canım,bir de şayet yastık kullanmıyorsanız yatağın altına birşeyler koyarak baş kısmını biraz yükseltebilirsin canım.

Emzik verme canım,bir de şayet yastık kullanmıyorsanız yatağın altına birşeyler koyarak baş kısmını biraz yükseltebilirsin canım.
Yuvarlak kafa yastığı almıştm ne zaman koysam kendini aşağı ittiriyo hiç sevmiyo:) ama normal yastık kullanayım belki tıkanmaz dimi

Bu hafta okul yok gibi algıladım canım.okul varsa hiç bakma bile.çok zorlar canım.
Var ne yazik ki, o yuzden esimle gidemedim zaten, bayrama yalniz yolladim adami. Ayip da oldu ama napayim.
Jillian pek bana gore degil ya, baktim da simdi, yook yapamam zaten onceden de bakmistim, direkt kapamistim
Leslie iyidir, leslie candir

Yuvarlak kafa yastığı almıştm ne zaman koysam kendini aşağı ittiriyo hiç sevmiyo:) ama normal yastık kullanayım belki tıkanmaz dimi
Öksürüğe ,hele ki geniz akıntısı sebebi ile oluşan öksürüğe,tıkanıklığa kafa kısmının yüksek olması iyi geliyor.benimki de yastık kullanmazdı hasta olduğu dönemlerde yatağın altından baş kısmını yükselterek çözüm bulmuştum.yastık kullanmaya alışkın değilse yatağın altına bişeyler koymayı dene canım.

Var ne yazik ki, o yuzden esimle gidemedim zaten, bayrama yalniz yolladim adami. Ayip da oldu ama napayim.
Jillian pek bana gore degil ya, baktim da simdi, yook yapamam zaten onceden de bakmistim, direkt kapamistim
Leslie iyidir, leslie candir
Leslie benim de gözdem oldu hep.çok severim kendilerini
Canım neden ayıp olsun ki,mecburen gidemedin.benim gibi kasten gitmemezlik etmemişsin ya

Leslie benim de gözdem oldu hep.çok severim kendilerini
Canım neden ayıp olsun ki,mecburen gidemedin.benim gibi kasten gitmemezlik etmemişsin ya

Oyle tabii de iste sulalesi kalabalik, illa bi laf eden olucak, cani sıkılacak.. neyse artik bu sene de boyle olsun napalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…