Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Daha devamı geliyor bir an önce başla

inşallah bende yok canım :)

Tebrikler arkadaşım :)

Sorma bende milyon sayfa okudum. Pazar bende de iyi geçiyor. Kaçamaksiz ve mutlu :)

Canım az yemıssın ama sağlıksız yemıssın kurabıye ile cıkolata olmamış onun yerine yemek yesen en azından vücuduna fayda saglardı :) kahvaltın güzel ama spor neden yok azda olsa spor yapsan iyi olur

Canım az yemıssın ama sağlıksız yemıssın kurabıye ile cıkolata olmamış onun yerine yemek yesen en azından vücuduna fayda saglardı :) kahvaltın güzel ama spor neden yok azda olsa spor yapsan iyi olur
Canım ne sporu ya. Başımı kasimaya vaktim yok. Kızım emeklerken sürekli peşindeyim düşmesin diye tutunup kalkıyor çünkü . Uyuyunca da iş yapıyorum. Bugün market gezdik 1 saat kadar, spor olmuş oldu. Gelince de kızı yıka yedir uyut duş al ben pert... Aslında sıkılaşmam lazım. Etim gevsek benim. Özellikle göbek çalışmak istiyorum. Kısmet nasip :)

Ufak egzersizler yapabilirsin ama bahane yok

Tanrı aşkına kızı yerden eğilip al koy eğil tut kaldır ordan oraya git gel eğil kalk kucaktayken yerden oyuncak al doğrul yihhuu:))
Aslında şu an yazmak yerine plank yapmıştım he :)))
Hahaha bak dıorum bahane yok istesen yaparsın

Afiyet olsun canım

Canım spor için @Rzgrece yi etiketle
Ben beğendim her şey güzel :)

Ben de şimdi uyuttum leslie yapıcam:)

Canım bana gore fazla menü ama dıyetısyenle calısıorsun o yuzden bısı demıorum keske sporda olsaydı ama sağlık olsun :) suyu 3e tmmla ama
Canım dinlenme ve kilo koruma haftamdayım:) ve çevre baskısından kurtulma

Canım ben beğendim
Spor puanını toplam yazıp @Rzgrece ve fattylamb94 etiketle
Menü için de esperenzaa

Ben beğendim
İlk sayfada yazıyor ev işi 30 dk 10 puan temizlik de ona giriyor canım

Tanrı aşkına kızı yerden eğilip al koy eğil tut kaldır ordan oraya git gel eğil kalk kucaktayken yerden oyuncak al doğrul yihhuu:))
Aslında şu an yazmak yerine plank yapmıştım he :)))
Plank iyi puan getiriyor yap bence hem de tüm vücuda etkili

Canım dinlenme ve kilo koruma haftamdayım:) ve çevre baskısından kurtulma
Tamam canım afıet olsun :) ben dıyetısyene gttım 1 kere daha gitmedim çünkü çok yüksek kalorili liste vermişti o şekilde ayda 3 4 kılo anca verirdim okadar bekleyemem senelerce dıyetmı yapıcam kendı dıyetısyenım oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…