Ayy ten rengin beyaz mı esmer mi:))))
Sac rengine karar vermedim ya
Siyah sacliyim
Kendim boyicam sanirim palette iyiymis
1 2 ton aciga boyarim heralde :)
Hepsını geçtimde kısır dedın beni benden aldınDiyetimde mantı kısır hatta dolma bile var 2 hafta:)))
Ben emzirdiğim için canım kendi kafama göre yapmak istemedimTamam canım afıet olsun :) ben dıyetısyene gttım 1 kere daha gitmedim çünkü çok yüksek kalorili liste vermişti o şekilde ayda 3 4 kılo anca verirdim okadar bekleyemem senelerce dıyetmı yapıcam kendı dıyetısyenım oldum
Ooohh bana düğün olsun bak hemen oynayasım geldiSeneye de dugun :)))
Hepiniz gelirsiniz artik :))
Listemde olmasa belki canım isterdi ama yasak olmayınca cazip de olmuyorHepsını geçtimde kısır dedın beni benden aldın
En mantıklısı canım sen bana bakmaBen emzirdiğim için canım kendi kafama göre yapmak istemedim
Ay ben yerım çok sevıom yerinde olmak isterdim sırf kısır için hahahahListemde olmasa belki canım isterdi ama yasak olmayınca cazip de olmuyor
Canım hurmayı 1 yap bence hatta canın çekmiyorsa yemeCascade_
@esperenzaa
Sabah: ama baya gec 12 gibi
Klasik kahvalti, kasap sucugu en fazla 5 dilimdir ve 1 sahanda yumurta
Ara: 2 hurma. Hurmalar bitene kadar hurmaya devam :)))
1 avuc kan uzumu
Aksam: 18.30da avuc ici kadar eski kasar, 1 domates, dereotu, 8 tane zeytin(zeytinyagli) ve sekersiz-tarcin kabuklu cay
Kahve: 2 bardak
Su: 1 lt oldu ya daha.
Ama tarcin kabugu koydum simdi icine 1.5 litre daha var dolapta, bitiririm yatana kadar ins.
2 gundur yatmadan once sirkeli su iciyorum. Bu ay icicem hep, belki yaninda 2 yk yagsiz yogurt da yerim midemi rahatsiz edecegini dusunursem.
Suyu tarcin kabuklu icmeye calisacagim, regl gecikirse de onemli degil zaten isime gelir, tatile denk gelebilir eylulde.
Ben 2 3 sene çocuk yapmıcam yaAy uyandı ya olamaz(
Ahahah ay okul bitsin inşallah sırada o varEvlenin kurtulun anacım
Oyyy yerım onu ya ne tatlıdır sımdık o ♡♡ çocuk yapasım geldi deme oyle yaBi de yastıktan düşmüş köşeye sıkışmış yavrum :)))
Sağol :)))Afiyet olsun canım
Sizinki kaç yaşındaBen 2 3 sene çocuk yapmıcam ya1tane yetio Cok sevıom çocuk ama evlenir evlenmez anne oldum ya içimde kaldı o yuzden gezıcem hayatımı yasıcam sonra 2. Çocuk
4bucuk yasında cadalozum profılımde resmı var :)Sizinki kaç yaşında
Gecmıs olsun ya Allahım sıfa versın meleğe ♡Hala burnu hırıl hırıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?