Çarpar canımmdikkat etCok saol canım usuttummu naptım pervane karsısında uyumaktan anlamadm
o uzanma yüz üstü ve dirseklerden omuzlar vücuda dik vücutta dümdüz havada uzanmışsa evet varŞu an yataktan yazıyorumiki seksen uzanmaya puan var mı
Canım onun yerine yemek yesen daha iyi olurduBiliyorum manyaklik :/
Kork bence sporlar yaptım geldim :)Beni korkutuyorsun
Ayyyy yandıkKork bence sporlar yaptım geldim :)
Yok yav sırt üstü böyle dümdükÇarpar canımmdikkat et
Üşütür hasta olursan çok zorlanırsın dikkatli ol
o uzanma yüz üstü ve dirseklerden omuzlar vücuda dik vücutta dümdüz havada uzanmışsa evet var
3sn 1 puan hem de
Ben bilmem gezdir kardeşini tempolu yürü falan
Ahahha ona puan olsa en çok ben alırdımYok yav sırt üstü böyle dümdük
Bence sen köyüne geri dönBen bilmem gezdir kardeşini tempolu yürü falanahaha
Böyle konuşuyorum da memlekete gidince ben ne yapacağım bize o kadar çok gelen giden oluyor ki..
Bilerek yapmadım ya aklıma yemek yemek bile gelmedi. gözüm döndü resmen. hatta günün sonunda ben bugün bişey yedim mi ya kahvaltıdan sonra dedim. saçma sapan oldu farkındayım.Canım onun yerine yemek yesen daha iyi olurdu
Bak biri beni durdursun diye bir topik var
Oraya falan yazabilirsin canın bir şey çektiğinde
Ben 3-4 kilo altındayım ama hepsi diyetten değil biraz problemli bi dönem geçirdim onun da çok etkisi oldu.52ye de ondan düşmüştüm sonra ters etki yaptı ne bulursam yemek istedim falan filan işte.sütüm diyetten azakmadı hiç.suyumu ihmal etmedim hiç canım suyyu ve proteini ihmal etme.birde ben de un helvası acasip süt artırır,uyku da tabi.bi dene istersenİyiiym canım sen nasılsın:) hala gebelik öncesi kiloma dönemedim:)) serum fizy. Kullandım ben de hep ama kesinlikle açılmadı burnu genel durumu kötüleşti tıkalı oldukça ememedi çünkü. Canım senin sütün azaldı mı bu arada hiç
anneni eve mi yoksa tatile mi yolluyorsunuzAh canım sorma
Bu akşam annemi yolluyoruz
Biz babamla bayramın ikinci günü gidecektik ama işlerinden dolayı cumaya kalma ihtimalimiz oldu
Açıkçası işime gelmedi değilama öbür cuma dönmeyiz o zaman öyle gidersek bilemiyorum olaylar karışık
Okulum da erken açılıyor bitti ya tatil
Başlamasının tek iyi yanı bitecek olması
Tamam canım üstüne ortuyım ozaman hastalık çekılmezÇarpar canımmdikkat et
Üşütür hasta olursan çok zorlanırsın dikkatli ol
o uzanma yüz üstü ve dirseklerden omuzlar vücuda dik vücutta dümdüz havada uzanmışsa evet var
3sn 1 puan hem de
AhahahahaBence sen köyüne geri dön
Haklısın canımBen 3-4 kilo altındayım ama hepsi diyetten değil biraz problemli bi dönem geçirdim onun da çok etkisi oldu.52ye de ondan düşmüştüm sonra ters etki yaptı ne bulursam yemek istedim falan filan işte.sütüm diyetten azakmadı hiç.suyumu ihmal etmedim hiç canım suyyu ve proteini ihmal etme.birde ben de un helvası acasip süt artırır,uyku da tabi.bi dene istersen
anneni eve mi yoksa tatile mi yolluyorsunuzTatil size devamsa güzel tabi
Öyle deme canım ya insan nasıl özlüyor o okulu bir bilsenTıpkı çocukluk gibi
Ben naptım kız
Yatarken kapat canım pervaneyiTamam canım üstüne ortuyım ozaman hastalık çekılmez
Yap yapBen naptım kızspor yapıorum yapmmı
Cok sıcak oluyor ya uyuyamıorumkı bura esmıor hıcYatarken kapat canım pervaneyi
♡♡♡♡♡♡Yap yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?