Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnsallah kaptanim, yine atak mode on :)))
Sen birakana kadar mezun olmak istiyorum.. şu haftasonu artiya gecmeler olmazsa olurum gibime geliyor ama 2 aydir sadece 1 kez haftasonundan sonra eksi gordum. Bakalim bakalim :))))

Esperenzam 1 tane teyzem var zaten nisanda nikah yapmışlardı Fransaya gideceği için işlemler başlasın diye daha yeni düğünü oldu. Neyse ki atlattık ama şimdide bayram telaşı başladı

Günlük yarım saat de olsa yeter, yeter ki düzenli yapayim. Leslie 5k yi en azindam 5 gün yapayim diyorum. Jilliana bakmadım hic, bakayım bi

Teşekkür ederiim :)

Tebriklerr canımm. Harikasın
Teşekkür ederiim
Akşam yemeği hazır ♡ tavuklu kabak yemeği ve yogurt ♡
Immmm çok güzel görünüyor
Günlük yarım saat de olsa yeter, yeter ki düzenli yapayim. Leslie 5k yi en azindam 5 gün yapayim diyorum. Jilliana bakmadım hic, bakayım bi
ben çok şaşırmıştım 5k dan o kadar etki beklemiyordum ama güzel etki etti ki seni zorlamıyor :) bence rahat 5 gün yaparsın :)

Mesajlara geç cevap verdim kusura bakmayın..

Çok geçmiş olsun canım ağrın neden?
Stresten mi yoksa migren falan mı var?

stresten be Kuzuum benim için bu sene çok zor geçti halada geciyo

Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.zamanla sayfalarca sporunu da görürsek mımmmmah dadından yinmez

Kraliçemm nasilsin iyimisin..

Bu hafta regli haftam sporum pek yok bayramda bitsin yazdan bu yana kaynim evdeydi oda bugün gitti yani bundan sonra boş zamanım çok olucak harika sporlar yapicam inşallah

Ne aldın ne aldın

Neler almadım ki giii bakim urunleri makyaj malzemesi veee saç boyası aldım çokta cici oldum (ayıptır söylemesi)

Bugünüm çok kötü ve korkunc geçti oğlum komşumun bahçe duvarına tirmanmis ve o duvarın yanında dayali büyük ve demir bahçe kapısı vardı duvardan demiri tutayim derKen dustu hem duvar hemde o demir kapı yavrumun üstüne yığıldı kapının ustunde baya sivri parçalar vardı verilmiş sadakamiz varmiski o demir parçaları saplanmadi çok çok kotuydu oğlumu o halde görünce sanki dizlerimin bağı çözüldü yuruyemedim.

Ayyy çok geçmiş olsun canım benim
Ya çok üzüldüm
Nasıl oğlun şimdi iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…