Canım midem kötü oldu bugün düzensiz beslendimNeyın var canım hayırdır :/
Canım benim de
Canım maşallah
Geçmiş olsun canım, diyet arasi cozutunca mide kotu oluyor, gecer inşallahHayırlı bayramlar rakibem ben cozuttum hüzünlüyüm:/
Midem de çok kötü oldu
Umarım sabaha düzelir
Olsun yine de iyi canımCanım benim de
Bir de ip atlarken karnımın alt sol tarafı ağrıyor anlayamadım
Planktan da üst karın kaslarım
Bugün çok bayram gezdik sporum Az oldu
250 ip:50 puanTrabzonlu3461
30 dk ev işi:10
7500 adım: 115
Toplam:165 @Rzgrece
Hala çok fenayım uyuyamıyorum şu an gece 3,30 falan uyudum galibaGeçmiş olsun canım, diyet arasi cozutunca mide kotu oluyor, gecer inşallah
@Rzgrece 175 mil canımOlsun yine de iyi canım
Bu arada puanin 175
Canım o diş yapına bağlı dişin dışarı baş verdiyse farklı vermediyse farklı oluyorMerhaba 2 gündür bisey yazmıyorum çünkü felaket bir diş ağrısı çekiyorum. Bir de 20lik diş. Doğru düzgün hiçbişey yiyemiyorum zaten O yüzden onlarla da ilgili yazabildiğim hiç bi şey yok. Dişçiden de Çok korkuyorum. Çünkü damağı yarıp çıkarıyorlar dikiş vs. Çok ürkütücü..
Siskinlikten falan olabilir canım, uyuyabilsen aslında biraz rahatlarsin.Hala çok fenayım uyuyamıyorum şu an gece 3,30 falan uyudum galiba
İlaç aldım daha böyle olursa acile gideceğim
Evet canım fena şiş ve wc de YÖK sanırım pazar çıktım hatta pazardan da emin değilim buraya yazıyorum ya bazen bulamadımSiskinlikten falan olabilir canım, uyuyabilsen aslında biraz rahatlarsin.
Yok içerde yani ben öyle görüyorum. Of yine de korkuyorum. Bakalım cesaretimi toplarsam giderimCanım o diş yapına bağlı dişin dışarı baş verdiyse farklı vermediyse farklı oluyor
Bence o ağrıyı çekmektense git mutlaka ama zaten bayram di mi
Cok saol canım benimmm ♡♡ sanada Maşallah subhanallahhhWoaooaoaoaoaoaowwwwwwwwwww maşallah tebarakallah sübhanallah Allahümme barik aleyh:)
Amin canım inşallahhhh ya ♡Çok sevindim canım
İnşallah tamamen geçer.
Dikkat et cnm miden hassas olabilir :/Canım midem kötü oldu bugün düzensiz beslendim
Gezmene rağmen bence çok güzel ♡Canım benim de
Bir de ip atlarken karnımın alt sol tarafı ağrıyor anlayamadım
Planktan da üst karın kaslarım
Bugün çok bayram gezdik sporum Az oldu
250 ip:50 puanTrabzonlu3461
30 dk ev işi:10
7500 adım: 115
Toplam:165 @Rzgrece
Evlendiğim kiloya göre 10 kg fazlam varteşekkür ederim
Çok sevindim
Şimdi görebilirsn
Bilsem keskeeeeBir ayda tığ gibi incelip 5-10 kilo vermenin sırrı varsa bana da söyle
Yaptim ivitCanım siyah saçlı olduğun için açıcı kullanmayacaksan direkt tarçın kahve yapabilirsin bence
Ama yapmışsın anladığım kadarıyla:)
Bir dahaki sefere artık radikal değişimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?