Hadi inşallah :)şeftalinin yanında 0.50 yazıyo yani yarım anlamında :))
Ama üye olmadığın için anlamaman normal
Hee kuru kayısıyla kuru dut var
İnan bahane gibi değil
Sabah yumurta yedim
Öğlen yemeği yok
Akşam da bi makarna ve üç kaşık fasülye , meyve
Gün içinde yedim hep öbürlerini yani açlığım geçti :))
İki kg kaldı ya inş yarın 60. 50 a ineyim artık
Uygulaması yok henüz
Diyet arkadaşıma üye olabilirsin
Ayy iyi bari
güzel canım maşallahSpor :
34 dk eliptik : 136
200 ip : 40
5 dk plank : 100
Toplam: 276
fattylamb94
@Rzgrece
@esperenzaa
Cascade_
İyi geceler kızlar
Sıcakta cok da yapilmiyor, su saat oldu evin ici hala 33 derece. Yapabildigim kadar yapiyorum, bir kac gün devamİyi canım yenş geldin tabi ev işleri hemen di mi :)
Canım 65 öğlen 75 akşam yapıom ayakta zaten su gibi oluomTrabzonlu3461
Canim eger bisikletin yapmana izin verirse, ileri dogru degil de geriye dogru da pedal cevir. Mesela 1 dk geri, sonra ileri falan seklinde. Zaten ilk 1 dk zorlandim sonra alisti bacaklar. Cidden farki gorursun, cok cok daha asiri terletti beni
Supersın cnm Aynen oyle ♡34 dk eliptik yaptim
43 ip atladim, ara verdim simdi
100e tamamlicam ama sol bacak diz arkasi gene acidi ya.
Sonra plank 5 dk. Sonra dus.
Haftada 1 2 kere bile bu sekil olsa, her gun de 5 dk plank ve 50 100 arasi ip olsa daha ne olsun yav.
Ayy iyi bari
güzel canım maşallah
İyi geceler dostumİyi geceler kızlar
Sıcakta cok da yapilmiyor, su saat oldu evin ici hala 33 derece. Yapabildigim kadar yapiyorum, bir kac gün devam
Millet uyumusken uyuyayim artik, benim minik 7de kalkiyoryarın görüşürüz, iyi geceler hepinize
Kiz yine de daha fazla kalori yakimi demek o sekilde ters yapmak. Kullanmadigin kaslari calistiriyorsun cunku. Dene bi.Canım 65 öğlen 75 akşam yapıom ayakta zaten su gibi oluomdaha fazla terleyemem heralde sen az yapıosun ondan ole yapabilirsin canım
Kızlar bu ara işlerim çok yoğun o yüzden spor listesini tutamıyorum biriniz bu haftalık bakabilir misiniz ?
Sagolasin canimm :))Supersın cnm Aynen oyle ♡
Çok iyi fikir böylece kimsenin üstüne kalmamış olur en iyisi öyle yapalımTatliimm ben bakmak isterdim ama imkansiz yaokul, ev isi vs.
Biraz daha fazla vakti olan biri ustlenebilir.
Ya da herkes kendisinin tum hafta yaptigini toplasin, cuma gunu yazsin, liste doner herkeste kilo bildiriminde yaptigimiz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?